Merhaba Motosiklet tutkunu dostlar.
Uzun zaman işlerimin yoğunluğundan sayfaya epeydir giremedim.
Şöyle bir bakınca yeni dostlar gelmiş mesajlarını dileklerini iletmişler sağolsunlar.
Her birine ayrı ayrı hoş geldiniz diyorum.
Merhaba Motosiklet tutkunu dostlar.
Uzun zaman işlerimin yoğunluğundan sayfaya epeydir giremedim.
Şöyle bir bakınca yeni dostlar gelmiş mesajlarını dileklerini iletmişler sağolsunlar.
Her birine ayrı ayrı hoş geldiniz diyorum.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Belifeles e de teşekkürler yokluğumuzda sayfayı sıcak tuttuğu için.
Mutto sayfanın büyük elçisi zaten herkese sıcak dost karşılamasını yaptığı için
Rainbird17 ye teşekkürler taaaa İstanbullarda bizi unutmadığı ve baba ocağının hasretini paylaştığı için:rendeer
Sende hoş geldin Gümüşpala
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Merhaba Ahmet bey aramıza hoş geldiniz.
Muhittin sayfamızın en nazik misafirperver üyesidir. Zaten ilk karşılamayı da o yapmış. Teşekkürler Muhittin bey. Sayfamızın büyük dostluk elçisi
Ahmet bey gezilerimizde ve buluşmalarımızda hep beraber olmak ümidiyle.
Sağlıcakla kalım. Görüşmek üzere
{[/=W=\]}
Sebahattin Hocam, iltifatlarınız için teşekkür ederim. Eminim ki; benim yerimde kim olsa, aynı şeyi gönüllü olarak muhakkak yapacaktır.
Hocam bu arada, en kısa zamanda bir buluşma ayarlayalım. Hem aramıza katılan dostlarımızla tanışmış olur hem de bu sene yapmayı planladığımız gezilerimiz hakkında, bilgi paylaşımında bulunmuş oluruz.
Kuyuya taş atan kişi
Hepinize merhaba bende küçükkuyuluyum.Daha motorum yok ama inşallah yakın zamanda olur.
selamlar ben ünsal seferden geldim bundan sonraki etkinliklerde görüşmek ümidiyle.
nezaketin okulu yoktur.
Zaten motor kullanmayı o kadar bilmiyorum Öğrenicez yavaş yavaş
selamlar, seferdeydim 6 aydır denizlerdeyim, izine ayrıldım, bundan sonra etkinliklerde aktif katılımcı olacağım.
nezaketin okulu yoktur.
İsmim metin İstanbul da yaşıyorum ama küçükkuyuluyum.Küçükkuyu aşığıyım inşallah yakın zamanda yerleşirim
Merhaba arkadaşlar bende Canakkaleninin biga ilcesindenim.İst.bagcılarda bulunmaktayım.Herkeze sevgiler.
Merhaba arkadaşlar hoş geldiniz sayfamıza.
Teşekkürler belifeles
Arkadaşlarımızı gurubumuz adına güzel bir şekilde karşıladığın için.
Birgün müsayit olduğunda arkadaşlar la bir gezi yapalım.
Bayramiç AYAZMA gezisi hoş olur. Arkadaşların görüşlerini alalım.
Yalnız geziyi erken saatte yola çıkmak kaydiyle yapmalıyız. Akşamda en geç 17:00 de geri dönüş yoluna çıkmamız lazım.
Fikirlerinizi alalım.
{[/=W=\]}
EEE kem kümmm hocam, rica ederim..
A2 yi aldıkta devamı yok, kahvaltıyı golfte yapalım, sonra siz ayazmaya pikniğe kaçın olmaz mıı
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Gerçekten keyifli bir gezi olabilir.
Organizasyonunuzu merakla bekliyorum Sabahattin Bey.
umarım bir sünnet düğününe denk gelmez.
Belifeless ilgin icn çok teşekkür,
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)