Çan'lı dostlarımızın Motosikletseverler Pilav günü'ne katılan herkese teşekkürler
Kuyuya taş atan kişi
Ben de bu günü hatta komple hafta sonunu desek daha doğru olur düzenleyenlere teşekkür ederim
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
foto yokmu ya
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-pazar-15.html
Sayfa fazla şişmesin diye kısa yolu verdim yukarıda.
Şimdilik yüklenen fotolar bu kadar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Arkadaşar sizlere daha önce bahsettiğim proje sınıfımızın bu cuma günü etkinliği var. çocuklarımız ufak bi gösteri yapıcaklar.bu sınıfın özelliği farklı nedenlerden dolayı okul öncesi eğitim alamayan çocukların gönüllü bir ekip aracılığıyla eğitim görmesi.
vakti müsait olan arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız
(Davetiyeyi düzeltemedim üzgünüm)
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Arkadaşlar nasılsınız
uzun zaman oldu yazmayalı. Umarım hepiniz iyisinizdir.artık yazda geldi. Yolların lastiklerinizin altında kalma zamanı. Herkese selamlar bol bol gezin benim yerime de. Tekerleriniz düz bassın. Birgün görüşmek üzere.....
19 mayıs kortejine katılmak isteyen arkadaşlar la saat 20.00 de Cumhuriyet meydanın da görüşmek üzere.....
Troia Motosiklet klübü.....
Uğur DİGAN
0 534 588 64 44
turkiyemotosiklet.org
merhaba arkadaşlar bende ç.kaleli bayan motorcuyum motoruma aşığım 14 yıldır kullanıorum şuanda honda dylan 150 var bende adı da yıldırım :D ç.kalede motor kullanmak bi başka tavsiye ederim diğer motorcu arkadaşlara....
Merhaba, cheeta T3 150 cc motor aldım yeni, yavaş yavaş yollara çıkmaya başlayacağım hayırlısıyla... herkese selamlar.. (biga)
Bizim balıkeisr grubu tırt kimse yok ya bende burda takılıyım biraz nasıl olsa küçükkuyu geçince çanakkalae mıhlı sınır.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Eyvallah abi.Aktivite kimse yapmıyor ya, herkes bireysel takılıyor
Neyse olmasın zaten aktivite filan öss var Son gün çalışıcam
yeni bir üye olarak herkese selam
ahmet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:58 AM ----------
sabahattin hocam selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 AM ----------
kipa'dan hatırlarsın
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)