Günaydın Çanakkale
Altay hocam nasılsınız? Vaktiniz varsa buyurun, çayımı için
Günaydın Çanakkale
Altay hocam nasılsınız? Vaktiniz varsa buyurun, çayımı için
Kuyuya taş atan kişi
biri çay mı dedi
kanka geliboludan feribot seferleri hangi sıklıkla yapılıyor biz akşam 9.30 da orda olucaz kısmetse
buraya geleceüin kesinleşti mi,senden haber bekliyorum ona göre ayarlıycam kıyma olaylarını
::tutkuy::
Bu yaz tatilimi çanakkalede geçirmeyi planlıyorum ama maalesef iki tekerle diil çok uzak memleketiniz bana . . . 4 teker kısmetse oradayız 7.Ay sonlarında . siz dostlarla tanışmak isterim
Ride Baby Ride !!!
:cat::bestmt:::140::
yanlış anlaşılmasın 8 mayısta yola çıkıcaz
koksa da siz gelince yine alırım
Kokar mokar, tok tutar demişler Eyvallah adaş sağolasın
Kuyuya taş atan kişi
Muhittin dostum bugün olamazsa gelirim bir yanına. benim zincir gene gevşemiş onu bir sıkacam, zaten Okanın oraya da uğrayacam. Bu arada kalın teker olayından vazgeçtim çünkü bu gidişle hayatta yetişmez o iş Yarın bir maliyet hesabı çıkarayım ve ben diğer işlere gireşeyim yoksa motor çan gezisine hayatta yetişmeyecek. Geçen hafta başalrım diyordum ama olmadı ZZR de yatıyor. Biz varya hayatta yapamayız bu işi ben kendi başımın çaresine bakacam artık ne yapalım. ) Hadi bakalım sitemimi attım ortaya
Başkalarının düşünceleriyle akıllı olacağıma, kendi adıma deli olmayı yeğlerim.
Hehehe Altay hocam bekliyorum sizi
Kuyuya taş atan kişi
Selam Muhittin
Seyit Onbaşıma selam söyle
http://www.panoramio.com/photo/5800207
Muhittin,Sebahattin ağabey ve tüm Çanakkale Mt ye selamlar
Eğer bir mani vermezse Allah Çan pilav gününde görüşmek üzere.
İst dan isteği olan haber versin.Elimizden geldiğince yardımcı olalım.
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Teşekkürler Vedat
Çok naziksin Çan da görüşmek dileğiyle
Çanakkale den sevgiler selamlar
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Son iki gün Çan'a kimse kalmasın
Kuyuya taş atan kişi
Selam Çanakkale MT
beni de alırmısınız aranıza. Ben de motosiklet tutkunuyum.
Ne yazıkki şu an motorsikletim yok.
Doğruluk Dürüstlük En temel Hazinendir. Basit kişilikler insanlar üzerinde uğraşır; Gerçek kişilikler olaylar ve düşüncelerle uğraşır.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)