Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Çanakkale - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    monero cmx 250 a
    [QUOTE=mutto;1466108]Ben geçen sene benim 50cc ile gittim Çan'a. Baya yorulmuştum ama dediğin gibi keyfi bambaşkaydı

Selam Gökçe. Zannediyorum bu haftadan sonra gezilere başlarız. Güzergah seçeneklerini ayarlamaya çalışıyoruz. Buradan haber verilir mutlaka[/QUOT

selam mutto ısımlerı henuz bılmedıgım ıcın nıck ınle hıtab edıyorum.sabırsızlıkla beklıyorum gezılerı aslında 18 marta bıseyler ayarlanabılır hava durumuna bakıp yada 20sınden sonra kazdagı olabılır.kalmalımı gezıler nasıl oluyor kamp falan oluyormu.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mutto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Alıntı gkcbyr81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

selam mutto ısımlerı henuz bılmedıgım ıcın nıck ınle hıtab edıyorum.sabırsızlıkla beklıyorum gezılerı aslında 18 marta bıseyler ayarlanabılır hava durumuna bakıp yada 20sınden sonra kazdagı olabılır.kalmalımı gezıler nasıl oluyor kamp falan oluyormu.
    Selamlar Muhittin ben. İsmimi yazdım zannediyordum ama kontrol edince başka mesaja yazmışım Ayın 18'inde çoğu arkadaşımız çalıştığı için sadece o güne ait bir gezi düzenleyemeyeceğiz. O hafta sonu bir aksilik olmazsa güzergah planıp, haber verilir muhakkak Genel olarak çoğumuz çalışan kesim olduğu için gezilerimiz günü birlik oluyor, yaz döneminde müsait olursak eğer konaklamalı şekilde plan yapıyoruz
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    mct250 siyah,kawasaki zzr 1100
    Kolay gelsin dostlar,

Muhittin dostum her zaman aramızdasın ne demek proje başlayınca senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Sebahattin hocam, söylediklerin çok doğru 1-2 günde bitecek bir proje değil ama seninde dediğin gibi etüdü tam yapmak lazım bide galiba birazda cesaret lazım okan ustamıza Ben elimdeki bilgileri hem size hemde okan ustaya yarayacak şekilde dosyaladım cd ye çekilecek halde bekletiyorum. Sizinde dediğiniz gibi Okan ustaylada bir araya gelip işlerin sırasını belirledikten sonra bu çalışmanın en fazla 15 günlük zaman diliminde bitirilebileceğine inanıyorum.Bir araya gelince herşey belli olur zaten sebahattin hocam.

Bu arada madem buradayım ve hep beraberiz, bir projemide paylaşmak istiyorum.Bilmiyorum sizler daha evvelde yaptınız mı yada konuştunuz mu?. Ben bize ait bir Amblem, Logo ve/veya Sembol yapalım derim. Bu yapacağımız çalışma sadece biz Çanakkale ekibinin ve Çanakkaleye gönül vermiş, vermek isteyen insanların kullanacağı bir çalışma, bir işaret olsun.Bu işareti isteyen motoruna isteyen montuna, isteyen anahtarlığına veya evinin duvarına assın. bilmem siz ne düşünürsünüz.Dünyadaki büyük motor ekiplerinin yaptığı gibi sembolümüzü bulduktan sonra, organize olup hepimizin birer yol yardım ekibi olabilmemiz. Ciddi bütün ekipler gibi kim nerede nasıl ulaşırız kan gurubu nedir? bunları bir araya getirip hepimizde birer kart olarak bulundurmak. Bunun pek çok faydası olacağına inanıyorum(nede olsa çin malı kullanıyoruz) motorumuz diyelimki asosta bozuldu orda kime olaşacaz yada istanbula giderken sorun çıktı kim bize yardım edebilir yada allah göstermesin birimiz kaza geçirdik kan lazım kimden bulabiliriz gibi sorulara cevap hep elimizin altında olur.Birbirimizi korur ve kollarız. Motorcu ruhu da zaten bu değilmidir. Tabi bunlar benim kendi hayalim ve düşüncem ama gönül ister ki herkese örnek olalım belirli bir seviyeyi tutturup, motorumuza bindiğimizde, başımız derde girdiğinde, yardım gerektiğinde arkamızda bir dostlar ekibinin olduğunu bilmenin huzurunu yaşayalım.Çok uzun oldu galiba ama yavaş yavaş yapabileceğimize inanıyorum.

Bende isteyen bütün arkadaşlarda isterseniz bizi ifade edecek amblem, logo veya sembol üzeride çalışıp burada paylaşarak oylarla belirlediğimiz bir tanesini hayata geçirelim. Ben haftaya yapacağı çalışmaları burada sizlerle paylaşmak isterim.

Bütün motor dostlarına sevgiler saygılar.
    Başkalarının düşünceleriyle akıllı olacağıma, kendi adıma deli olmayı yeğlerim.

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Altay hocam sağolun her zaman yardımcı olmak isterim
    Bu arada logomuz var ama henüz kullanmaya başlamadık.
    bu arada gerekli bilgiler için bir arşiv hazırlamak çok iyi fikir hocam.
    Mail grubundan bu bilgileri toplayalım
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    monero cmx 250 a
    canakkale motor grubu olarak bırbırımıze destek olma fıkrı cok ıyı bır amblem kart vs. bırlık olmak bırbırımıze destek olmak ınsana guven verır.arkadsımızın dedıgı gıbı cın malı motora bınıyoruz bı cogumuz ne zaman problem cıkarırr bılemeyız ama ınsan arkasında guvenebılcegı dostlarının grubununn oldugunu bılmesı hos bı duygu.kendımıze aıt bırde sıte yapabılsek daha ıyı organıze olsak hıc fena olmaz dıye dusunuyorum arkadslar.

Alıntı mutto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar Muhittin ben. İsmimi yazdım zannediyordum ama kontrol edince başka mesaja yazmışım Ayın 18'inde çoğu arkadaşımız çalıştığı için sadece o güne ait bir gezi düzenleyemeyeceğiz. O hafta sonu bir aksilik olmazsa güzergah planıp, haber verilir muhakkak Genel olarak çoğumuz çalışan kesim olduğu için gezilerimiz günü birlik oluyor, yaz döneminde müsait olursak eğer konaklamalı şekilde plan yapıyoruz

kendım yıllık ızınde olunca herkesı kendım gıbı sandım bıan gezı falan cıkalım dedım solemek kolay tabımuhıttın canakkale mt kac kısı aktıf yanı sureklı aktıvıtelere katılıyor.

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Değerli Çanakkale MT dostları merhabalar
    Sayfamızda ki mesajları okudukca birçok aradaşımızın yararlı ve faydalı olacağına inandığı ve paylaşıma açtığı fikirlerinin açıkladığını bunlara da katılanlar olduğunu görüyorum. Bence bu platformda bu konuları tartışmaya yada diğer arkadaşların ilgisine sunmak onların fikirlerini almak yada katılmaya davet etmek biraz sönük bi çaba olacak.
    Bunun yerine yüzyüze etkin bir platformda konuşmak paylaşmak bence daha iyi olur. Yani kısacası herkesin katılmasında mani olmayan bir toplantı yapalım. Herkesi burada görelim. Hem tanışmış oluruz. Hemde fikirlerimizi düşüncelerimizi yüz yüze açıklama fırsatı bulmuş oluruz. Bunun için uygun bir tarihte toplantı öneriyorum. Tabiki sizde uygun bulursanız.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    monero cmx 250 a
    Alıntı yanar17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli Çanakkale MT dostları merhabalar
    Sayfamızda ki mesajları okudukca birçok aradaşımızın yararlı ve faydalı olacağına inandığı ve paylaşıma açtığı fikirlerinin açıkladığını bunlara da katılanlar olduğunu görüyorum. Bence bu platformda bu konuları tartışmaya yada diğer arkadaşların ilgisine sunmak onların fikirlerini almak yada katılmaya davet etmek biraz sönük bi çaba olacak.
    Bunun yerine yüzyüze etkin bir platformda konuşmak paylaşmak bence daha iyi olur. Yani kısacası herkesin katılmasında mani olmayan bir toplantı yapalım. Herkesi burada görelim. Hem tanışmış oluruz. Hemde fikirlerimizi düşüncelerimizi yüz yüze açıklama fırsatı bulmuş oluruz. Bunun için uygun bir tarihte toplantı öneriyorum. Tabiki sizde uygun bulursanız.
    öncelıkle gunaydın.sıze katılıyorum herkes gıbı bıseyler yapmaya calısıyoruz ama bıraraya gelmeden burda cozum bulmak zor gıbı.en kısa zamanda bıraraya gelıp fıkır alısverısı yapmakta fayda goruyorum.

Motosikleti
    merhaba dostlar,

Sebahattin hocam size tamamen katılıyorum.Bir araya gelip yüz yüze konuşarak sorunlarımızı ve ortak çözümlerimizi sunup bunları uygulamamız bu sayfada konuşup çözmeye çalışmaktan çok çok daha iyi.Nasıl olsa hepimiz Çanakkaledeyiz uygun bir haftasonu bir araya gelelim. Benim düşüncem bu haftasonu mesela pazar günü donanma olur veya golf olur bir araya gelip çaylarımızı yudumlarken konuşup hoş vakit geçirelim. Sizler ne dersiniz bu haftasonu sizlerede uyarsa buluşalım.

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    merhaba çanakkale mt , öncelikle bir heyecanımı sizlerle paylaşmak istiyorum. haftasonu ehliyet sınavını veridm ve kıpır kıpırım.. işallah motoruda halledebilirsem yaz başı süper olucak
    aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş, ben her ne kadar yeni geri dönüş olsamda çanakkale grubuna bir hoşgeldin demek isterim :-)
    logo vb düzenlemeler güzel olacaktır tabiki, hatta bunlar büyümenin, gelişmenin göstergeleridir, ama elde olan daha önce yapılmış olanlarıda çiğnememek bir değerlendirmeye almak gerekir sanırım.
    toplaşmalar konusunda pek fikir beyan etmek istemiyorum çünkü ne zaman gelirim desem iş güç peşimi bırakmıyor.
    hepinize güzel, sorunsuz ve huzrulu bir hafta dilerim, sevgilerle..
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    monero cmx 250 a
    gunaydın dostlar.bencede bu hafta olması ıyı fıkır tabı herkesın kendıne gore planı olabılır manı yoksa en kısa surede yaz gelmeden planları hayata gecirmek lazım.ve aslında sız canakkale mt dostlarıyla tanısmak hepsınden onemlı benım ıcın.herkese saygılar

mrb arkadaslar.bugun bıraz arastırma yaptım nerdeyse her ılde bır motor kulubu yada o ıle aıt bır sıte var bızım guzelım canakkalemızde boyle bırsey goremedım yokmu yoksa varda benmı bılmıyorum dıye dusundum acıkcası.turkıyenın en guzel ve elıt sehırlerınden bıtanesı canakkale ama eksıklıgı bence..sız ne dusunuyorsunuz arkadaslar organızemı olamıyoruz??

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Bu pazar donanma çay bahçesinde uygun olur.
    Saat 10:00 gibi buluşalım. Tanışalım.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    herkese merhabalar dostlar;

Sebahattin hocam benim için oldukca uygun pazar günü saat 10 ordayımdır.

Motosikleti
    Kawa Ninja 250R
    Merhaba arkadaşlar,

Faustxx arkadaşımız çok güzel bir proje düşünmüş ve çok mantıklı birlik ve beraberlik içinde olmalıyız..projeyi bir an önce hayata geçirmemiz lazım.

Pazar günü donanmadayım tabii bi aksilik çıkmazsa..
    bu arada orda park yeri war mı ?
    Okan KETENCİ
    ßazı rüyalar görülmeye,ßazı gerçekler yaşanmaya
    değerdir.En güzel gerçeğimsin,gördüğüm en güzel rüya sensin.........:salut:

Motosikleti
    monero cmx 250 a
    kısmetse bende pazar gunu donanmadayım.sızlerle tanısmak benım ıcın mutluluk olucak

kawa500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250
    Merhaba arkadaşlar....

18 Mart Zaferi Motosiklet Korteji için 19.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda Buluşuyoruz. 20.00'de Hareket..

bütün dostları bu önemli günde bekliyoruz...
    Uğur DİGAN
    0 534 588 64 44
    turkiyemotosiklet.org

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    şehirdışı durumum iptal olacak gibi gözüküyor
    bir aksilik olmazsa bende katılacağım

yanımıza simitleri de alırız, kahvaltımızıda birlikte yapmış oluruz.

ayrı bir tpic açsak ya arkadaşlar kimsenin gözünden kaçmasın ve katılımcı listemizi oluşturalım
    belki biri börek de yapar sayıya uygun :-)
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    bakın beni kim ziyarete geldi

::tutkuy::

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Faruk sağolasın valla. Bırakmadın bizi oralarda bir başımıza
    Valla çok keyifliydi herşey. Herşey için çok teşekkürler. Bu arada senin mekana bayıldım
    Kuyuya taş atan kişi

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    sevilen dostları aramızda görmek çok güzel
    pek uyutmadım seni ama kusura bakma
    ::tutkuy::

Motosikleti
    şimdilik yok.
    En büyük Tekirdağ MT başka büyük yok.
    Farukçuğum yanındaki efeyi biyerden gözüm ısırıyo ama,
    acaba diyorum.
    Tamam buldum Medusa Darbesi Filiminden Matt DAMON

Asker arkadaşın mı?

http://img258.imageshack.us/img258/1151/87415610fy3.jpg
    {[/=W=\]}

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler