gunaydın canakkale mt yakın zamanda yolculuk varmı herhangı bıryere?ismim gökçe burada kendımı tanıtmayı unuttum
arkadaşlar merhabalar 150zc almak istiyorumda bu motor hakkında hemşerilerimin fikrini merak ettim.yazın beni 150km götürsün yeter diye düşünüyorum???
selam arkadaşlar askerde olamam nedeniyle yazamıyordum kaldı artık 2 ay askerliğim bitiyor ç.kale ve çevresinde bildiğiniz gt 250 R arıyorum yaz ayın da beni idare edecek bi motor alacağım makul bi fiyatta bilgisi olan arkdaşlar haber bekliyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
Bakırköyden kaçtım MUTLUYUM!!!!
Hoş geldin hocam,
haberimiz olursa gt250r ile ilgili özel mesaj atarız merak etme
en yakın zamanda görüşmek ümidi ile
Merhaba arkadaşım,
çanakkale mt de gezi olursa buradan haber weriyoruz genelde 4-5 gün önce haber veriyorlar...havalar düzelmeye başlasın sezon açılır zaten
iyi günler..
Okan...
Selamlar Gökçe tekrardan hoşgeldin Okan'ında dediği gibi gezilerimizi önceden buraya bildiriyoruz.
Şimdiden hayırlı tezkereler. sezon açılıyor yavaş yavaş dolayısı ile ilanlarda artacaktır. Çevremizden satan olursa haberdar ederiz.
Okancım boş durmuyorsun valla bizim yokluğumuzu aratmıyorsun sağolasın
Bu arada Çanakkale Mt'nin kandili mübarek olsun.
Kuyuya taş atan kişi
ÇANAKKALE MT kandiliniz mübarek olsun....
Saygı ve sevgi ile kalın..
ıyı aksamlar canakkale mt arkadslar bugun sehıtlık vs butun gun dolastım aksam donerken ferıbota yetısmem gerekıyordu cok bastım motor arıza yaptı sanırım krang kestı ıns tahmın ettıgım gıbı deıldır.bana canakkalede motorumu tamır edebılcek ıyı bır usta tavsıye edebılırmısınız?tel no falan varsa sevınırım.motorum monero cmx 250 a ...tekrar ıyı aksamlar arkadslar
slm çanakkale bende aslen çan'lıyım karacabeyde iş nedeniyle bulunmaktayımsizleri burada görünce heyecanlandım tanımama rağmen burada motorsiklet tutkusu yok gibi bakkala ekmek almaya gitmek için alıyolar ya ve bukadar zenginlige rağmen burada gördüğüm tek motor cbf 600 çan'da cbr 600 ler fazerler var dernek var toplanıp dolaşıyolar of of tamam ben öylelerin peşinden gidemem ama kendi sikletimde motorlarla toplu dolaşmak istiyorum ya çok dertliyim çok
guzel gezi olmus.ama hazir abideye kadar kitmisken sebahattin hocam tasidigi bayragi oraya dikseydi de turkun sanli tarihi bir kere daha hatirlansaydi.tesekkurler paylasiminiz icin.yolunuz acik olsun ey osmanli torunu.tekeriniz yere daima duz basar insallah.selametleee.
Hoşgeldin aramıza Çan mototeam grubu oldukça iyi organize oluyor. Ahmet abi, Ethem abi ve adını sayamadığım nice arkadaşlar güzel organizasyonlar çıkarıyorlar.
Geçen sene düzenlemiş oldukları organizasyonla ilgili linkler:
Çan Mototeam Pilav Günü
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-11-mayis.html
Çanakkale MT ve Çan Mototeam Şehitlikler Gezisi
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...er-gezisi.html
Ozan bıkmadın mı Londra'dan gelsene bu taraflara
Kuyuya taş atan kişi
çan mototeamın pilav gününü okudum buralardan orda olmak isterdim bahar geliyor fırsat bulursam gelicem baharın motoruma atlayıp hıdrellez hayırına ya bulgur pilavı cacık ama okadarmı güzel gelir ya heleki yeşilin içinde açık alanda yiyceksin offf of memleketim burnumda tüttü yine ama 125 cc lik motorla bandırma denizkent arası heleki rüzgar varsa çok yoruyor insanı ama o bile zevk yaa
gunaydın arkadslar nısan a kadar yıllık ıznım var umarım bı gezı ayarlarsınız o zamana kadar.
Kuyuya taş atan kişi
merhaba dostlar herkese kolay gelsin.
sebahattin hocam bir ara müsait olduğunuzda bir araya gelip biizm motor projesini aktif hale getirelim mi? ben gerekli dökümanları hazırlamıştım zaten ama tam bir hazırlık yaparsak en azından sorunları azaltırız
neyi nerden temin ederiz, ne zaman müsait olurlar, ona göre bir haftasonunu belirler işe başlar ve bitiririz. ben motorun neye benzeyeceğine dair genel görüntüyü resim üzerinde oynayarak hazırlıyorum ama Okanlada konuşup ne akdar yardım edebileceğini öğrenmemiz gerekiyor.Bu arada galiba Okan gelmiş Çanakkaleye daha gidemedim yanına işallah amelyatı iyi geçmiştir.
Haberlerinizi bekliyorum sebahattin hocam.
Başkalarının düşünceleriyle akıllı olacağıma, kendi adıma deli olmayı yeğlerim.
[QUOTE=mutto;1466108]Ben geçen sene benim 50cc ile gittim Çan'a. Baya yorulmuştum ama dediğin gibi keyfi bambaşkaydı
]güzel olmazmı hele yolda güvemalan'da durup çay içip dedelerle muhabbet etmek çok keyifliydi. buyaz kazdağları turu yapmak istiyorum çadırımı motora atıp inşallah terslik olmaz. aaaah ben bu yaz evlenicem ya da ne terslik arıyosam
Merhaba Altay Hocam
Mesajın için teşekkürler.
Bende Okan ustanın İstanbulda ameliyat olduğunu biliyorum. Bu cuma günü kontrolü varmış. Sonraki gün gelebileceğini telefonla söylemişti.
Okanın olduğu bir gün onun dükkanında buluşup çizimleri bir etüd edelim. Onda katalog da var. Üçlü bir görüşme yapıp işe başlarız.
Okan dükkana geldiğinde yine burdan yada gurup mailinden haberdar eder buluşabiliriz.
Zaten bu iş hemen 1-2 günde olup biteceğini zannetmiyorum ama.
Zamanla tamamlanacak. İyi bir deneyim olacak benim için de.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)