memnun oldum abi, benim de arman.
memnun oldum abi, benim de arman.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Bende memnun oldum. birde elektrikler kesilip durmasa çok iyi olacak. iki satır yazamadık...
Kuyuya taş atan kişi
harbiden abi ya zırt pırt gidip geliyor, pc bozulacak valla.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Muhlttin bravo sana Çnakkale mt topiğini tek başına götürüyorsun,Sebahattin Hocam kayıp mı?
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
çannakkale nasılsınız,özledik sizleri yav.
::tutkuy::
Merhaba arkadaşlar ...Ne yazık ki Çanakkale'li değilim fakat Gelibolu yarım adasını her sene iki defa gezmeye gayret ederim..
Son dört senedir hem motosikletle hem öğrencilerimle bazende öğretmen arkadaşlarla gelme şansını yakaladım..
İnş.bu sene okullar tatil olunca yine (temmuz 5 gibi)gelmek ve eğer mümkünse sizlerle de tanışmak istiyorum.......
Aranıza benide Çanakkale dostu olarak kabul ederseniz çok sevinirim .....
Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım....
Sevgili hocam öncelikli olarak hoşgeldiniz. Bizim kapımız her zaman, herkese açıktır. Çanakkaleli olup olmamanızın hiçbir önemi yoktur. Yazdıklarınızdan, Çanakkale' ye verdiğiniz önem bizleri mutlu ediyor. Sizler gibi, eğitim camiasından meslektaşlarınız da grubumuzda yer almaktadır. En kısa zamanda görüşmek dileğimizle, tekrardan hoşgeldiniz.
Sevgi ve saygı bizden...
Muhittin ÖZTÜRK ( 0555 300 3188)
Kuyuya taş atan kişi
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Artık grup organizayonlarını ve diğer aktiviteleri buradan takip edeceğiz demekki
Merhaba Çanakkalenin saygıdeğer motosiklet tutkunu dostları.
uzun zamanan beri sayfaya giremedim. Özülerimi sunarım.
Bu arada sayfamızı ziyaret eden tüm dostları selamlar ve "hoş geldiniz" derim.
Sayfamızı tek başına sıcak tutmaya gayret eden Muhittin kardeşime teşekkür ederim.
İlgisiyle tüm dostları sevgiyle karşıladı ve onlara Çanakkale MTnin dostluğunu gösterdi.
Zaten Havran MT den Necdet hocam bunu hemen farketmiş.
Tekrar teşekkürler Muhittin
Eeeeee havalar şimdilik soğuk ama baharın gelmesi yakındır. Motorlar şimdilik sıcak garajında yatıyor. Yol yamak istiyorlar. Muhittinin de eli kaşınıyormuş duyduğum kadarıyla.
Cemreler bir bir düşüyor. Yakındır güzel bir gezi yapmamız.
Zaten mesajlar 18 Mart gülerinin dolu dolu geçeceğine işaret ediyor. Ziyaretçi arkadaşlar eski sayfaları incelerse daha önceki zamanlarda yapılan geziler hakkında malumat edinirler.
Yinede herkese kapımız açıktır. Çanakkale herkesin memleketidir. Bekleriz
Saygılarımla
Sebahattin YANAR
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Hocam hoşgeldiniz. Sayfada özlettiniz kendinizi
İltifatlarınız için sağolun hocam, elimden geldiğim kadarıyla ilgilenmeye çalıştım.
Uzun süreden beri yol yapma isteği ve arzusu var ama birlikte olması çok daha zevkli. Erdal'ı da (Bemeweci) kandırdık sayılır hocam; işaretinizi bekliyoruz.
Bu arada aramıza bir abimiz daha katılacak Bmw R-80 RT si ile. Erdal, bir yandan motorun bakımlarını yapıyor yavaş yavaş. Henüz gelmedi sayfamıza ama şimdiden Kadri Abiye hoşgeldin diyelim
Kuyuya taş atan kişi
Tamam Muhittinciğim. Kadir beyide bekleriz.
Zaten bir gezi yapacağımız zaman burdan duyuracağız tüm dostlara.
Sayfamızın ilk mesajnda olduğu gibi.
"Motorsiklet marka,
Kullanıcı yaş, cinsiyet,
Meslek, Uyruk Farketmez" herkese dost kapımız açık. Yeterki bilinçli ve yasal belgeli bu işi yapalım.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Merhaba
Çanakkale MT dostları
PAZAR GÜNÜ HAVA MÜSAYİT OLACAK
http://www.windfinder.com/forecast/canakkale
Kilitbahir - Abideler - Kabatepe güzergahında senenin ilk aktivitesini yapalım diyoruz.Katılmak istermisiniz.
Ayrıca yeni arkadaşlarımızla tanışmış olacağız.
Buluşma yeri: Golf çay bahçesi
Buluşma Saati: 10:00 tedariklerin tamamlanması
11:00 de Kilitbahire geçmiş olmamız lazım
Alçı tepede yemek molası ve Kabatepeye yol alma.
irtibat telefon: 0.505.5751589 Yanar17 (Sebahattin YANAR)
0 555 300 3188 Mutto (Muhittin ÖZTÜRK)
KATILANLAR
1- yanar17
2- mutoo
3- Emo
......
......
......
{[/=W=\]}
KATILANLAR
1- yanar17
2- mutto
3- Emo
4- Bemeweci
......
......
Kuyuya taş atan kişi
Sizinle beraber katılmayı çok isterdim;ama bu aralar havalar soğudu için biraz rahatsızım kendimi iyi hissetmiyorum.bacaklarım felan tutmuyor onun için sizlerle beraber Abideye gitmek çok isterdim... ama malasef gelemicem.bir daha ki gezide gelmek isterim ve hem de sizlerle tanışmış oluruz..
Emre ile tanışmıştım zaten...
Bu arada biraz kendimi tanıtıyım
Adım Okan Ketenci.yaşım 20 . bu sene çanakkaleye yeni taşındık(aslen ç.kale doğumluyum) Össye hazırlanıyorum (iktisatçı olcam ) ilk motorum Ninja 250r daha yeni aldım sayılır aralıkta sanırım.yani daha acemiyiz.. biraz otobiyografim kısa oldu ama neyse
ve de ÇANAKKALEYİ çok seviyorum..
Bu arada fotoları bekliyoruz özledim abideleri hasret gidermiş olurum tekeriniz düz bassın...
İyi günler.iyi çalışmalar
Okan Ketenci
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)