Tamam Mutlaka görüşelim Muhittin .. Özledim valla ya=)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
ohoo görüşmeyeli adımız b,le geçmiyor muhabbetlerde artık unutulduk galiba salii abiiiiiiiii
avatarımı bile özlediğinizi düşündüğümden bir fırsat bulup azda olsa bende burdayım demek istiyorum size
her nekadar nişanlanmış olsamda daha ölmedik 8500 rpm burdayız herkezin tekeri düz bassın
aramıza yeni katılan arkadaşlara sonsuz selamlar en kısa zamanda göruşmek üzere...eyvahhh hatun geldi çıkıyorum ben
arkadaşlar ne gün gelecekseniz haberim olsun
özledim sizleri
fuarda bekliyorum sizleri
herkeze selamlar olsun arkadaşlar ben bayramiçten erdinç şen yaş 25 motosiklet mondial mct 250 internet cafe işletiyorum. gezilerinizde yolunuz buradan geçerse özennet internet cafe beklerim...
evet şu boxer motorlu bmw'si olan arkadaş uzun süredir motorunun sesini duyamıyordum bende demek ki gitti. bütün motorcu arkadaşlara kapımız herzaman açık abi gelin buyurun gezilerden de haberdar ederseniz mümkün mertebe katılmaya gayret ederim. selamlar saygılar olsun.
kimseden ses çıkmadı ya
Mehmet abi kimse gelmedi ki.
Kuyuya taş atan kişi
mutto, motosikletini satmayı düşünüyor musun hala?
fiyat ne düşünüyorsun? pazarlığa açık mısın? devir masrafları ne tutar? vade gibi bir şeyler düşünür müsün 2 aylık veya en fazla üç aylık?
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Hangi motoru soruyorsun dostum?
Zat'ı soruyorsan evet, satılık
Kuyuya taş atan kişi
50 ttyi satmıyor muydun?
zat için ne kadar düşünüyorsun?
50 tt' yi satmıyorum. Zat için 1000 lira istiyorum.
Kuyuya taş atan kişi
ya bir ara görüşsek ayrıntılı konuşsak?
keşke 50tt yi saysaydın.
50 tt bizim dükkanın işine çok yarıyor. O yüzden vazgeçtim. Ama ne zaman istersen görüşürüz. Cumapazarı yanında işyerim var. At arabalarının (artık yok) tam karşısında. zaten benim motorları görürsün orada. Her zaman beklerim
Kuyuya taş atan kişi
şu sıralar uğrarım abi yanına haftaiçi olur muhtemelen
Her zaman beklerim Bu arada ismim Muhittin. Mutto diye sorarsan anlamaz kimse oralarda
Kuyuya taş atan kişi
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)