vay bieeeeeeeeeee .........gözlerimi yaşarttınız arkadaşlar.........
vay bieeeeeeeeeee .........gözlerimi yaşarttınız arkadaşlar.........
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
millet napıyonuz yavv siz siz olun eğer motosiklet tutkunuysanız ve hala motorunuzdan beklentileriniz varsa sakın aşık olmayın abi motorumu çok özledim yaa
Dedim sana o kadar Erdal'ım yazlığa götürme diye. Dinlemedin beni
Kuyuya taş atan kişi
arkadaşlar hepinize şimdiden iyi bir yıl diliyorum
her yeni yılınız umarım bir öncekinden çok daha iyi geçer
sevgi, huzur, başarı, mutluluk ve tekerinizin düz bastığı
nice yıllar geçirmenizi dilerim
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Adana Mt, motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz.
tüm canakkale MT ninyeni yılını kutlar esenlikler dilerim HAVRAN MOTOR DOSTLARI
Çanakkale MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Antalya Mt sevgili Çanakkale motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Çanakkale MT'nin ve Havran Motor Dostlarının yeni yılını kutlar, sizlere ve ailenize sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir geçirmenizi temenni ederim.
Kuyuya taş atan kişi
tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.....
Türkiyemotosiklet ailesi......
Uğur DİGAN
0 534 588 64 44
turkiyemotosiklet.org
Çanakkale MT ye yeni yıl dileklerinde bullunan tüm dostlara teşekkür eder. Çanakkele Mt olarak bizde sizlerin yeni yılını kutlarız. Sağolun dostlar.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar
herkesin yeni yıllı mutlu geçsin
evet beyler bende aranıza yeni katıldım Çanakkaledeyim yeni ehliyet çıkıcak işte adam gibi bi motora geçicez artık bakalım bi gt 250 r iyi olucak gibi herkesin yeni yılının sağlıkla başarıyla geçmesi dileğiyle
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)