MOTOSIKLET CAMIASINDA OLUPTA BU YOLA GONUL VEREN HERKESIN BAYRAMI KUTLAR;SAGLIKLI VE MUTLU GUNLERE VESILE OLMASINI DILERIM.SAGLICAKLA KALIN.
MOTOSIKLET CAMIASINDA OLUPTA BU YOLA GONUL VEREN HERKESIN BAYRAMI KUTLAR;SAGLIKLI VE MUTLU GUNLERE VESILE OLMASINI DILERIM.SAGLICAKLA KALIN.
çanakkaleMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Tüm çanakkale mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız
TEKİRDAĞ/TRAKYA MT
NİCE MUTLU bAYRAMLARA
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
iyi bayramlar çanakkalle mt .
resimler süpermiş paylaşım içinn teşekkürler
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
herkesin kurban bayramı mübarek olsun
ÇANAKKALE MT Ailemizin KURBAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
Muharrem abi çok teşekkür ederiz. Sizlerinde kurban bayramınız mübarek olsun. Bu arada sizlerden pek ses soluk yok. İzdivaya mı çekildiniz yoksa
Kuyuya taş atan kişi
MERHABA ARKADASLAR BUGUN LONDRA SAVAS MUZESINDE CEKTIGIM FOTOLARI SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM.ICINDE BENI KENDISINE ASIK EDEN BIR MOTOSIKLETIN DE RESIMI VAR. IMG]http://img340.imageshack.us/img340/6792/pict0030md5.jpg[/IMG]
Kardeş bütün il sayfalarına yazana kadar aç bi topic herkez görsün sende rahat ol yaw...
Ne adamsın hiç üşenmiyorsunda
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Ozancım fotolar çok güzelmiş. Devamıda vardır sende
Kuyuya taş atan kişi
cok fazla olmasa da devami var dostum.istersen sana msn den yollarim.
Of of offff
9 gündür il dışındaydım Çanakkale MT sayfası coşmuş
Tüm mesaj bırakan arkadaşlarımın hepsini aynı hislerle kalben selamlar hislerini ve dileklerini paylaşıyorum.
Mutto kardeşimin de diğer il guruplarına bıraktığı mesajları destekliyor gönülden katılıyorum. Kendisine buıradan teşekkür ediyorum.
Ayrıca Londradan bizi yalnız bırakmayan ve manevi desteklerini esirgemeyen dostumuz Ozan kardeşime de buradan selam ve emekleri için teşekkürleri bir borç bilirim. Öpüyorum kendisini
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Hocam hoşgeldiniz bea Hatırlattığınız için ayrıca teşekkür ederim ederim hocam. Bu arada Murat Gergerli'nin ayrıca selamı var size.
Bizde sizi özledik beaa
Kuyuya taş atan kişi
yeni motorun hayırlı olsun
kazasız belasız kullanmanı dilerim
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)