sizi unuturmuyum hiç
hep aklımdasınız
ama çanakkale bana artık çok uzaklarda
sizi unuturmuyum hiç
hep aklımdasınız
ama çanakkale bana artık çok uzaklarda
Ee abi hiç mi yolun geçmez bu taraflara, geçerken görelim bari seni...
Bence büyük söyleme Haci
Demek ki bayramda elimizi öpmeye gelmiyeceksin
Modern Sucuk üçlüsü dağıldı.
Artık biz senin elini öpmeye geliriz. Hacı abi.....
Gelirmi? olum İstanbullu oldu. Bizi tanımaz. Tamponu kalktı artıkın.
Ama bizim yaşadığımız gülüp eğlendiğimiz gezdiğimiz kadar yapamıyordur oralarda. İçi içini yiyor da söyleyemiyor. Çakal
Çakal öldü yapıyor. Buna piyangodan para çıktı para Beni tanımasınlar yapıyor.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
iyi akşamlar herkese
herkese selamlar. bir terslik çıkmazsa mt istanbuldan bayramın son günlerinde 3-5 motor misafiriniz olabilir:D
Drift Religion
Çanakkale MT kış uykusuna mı yattınız? Sesiniz soluğunuz çıkmaz oldu.Okul,nişan.iş derken yok oldunuz.Mehmet kayıptı selamet haberleri geldi . Hepimizi sevindirdi.Hadi canlanın artık
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
Necdet Hocam merhabalar. Valla çok haklısınız ne desek yalan olur
Sebahattin Hocam derslerle boğuşuyor sürekli. Erdal ise işlerden pek fırsat bulamıyor birde evlilik telaşı var. Bende ufak çapta bir sera kuruyorum.Son bir haftadır çok yoğun geçiyor günlerim. İnternete girmeye bile şimdi fırsat bulabildim.
Şu tantanlar bir bitsin kısmetse özlenen ekip aranızda olacak
beyler kolay gelsin, mehmet'in ortaya çıkmasına çok sevindim. görüşmek dileğimle.
canakkale nasıl arkadaslar bıraktıgım gıbımı.ozledım valla soyle bır kordon boyu yapmayı.melodı duruyormu hala.tekrar gelecegım ama ne zaman bılmıyorum.tum c.kallelılere selamlar.ozellıkle ferıduna.
Çanakkale sayfasına yazan tüm dostlara teşekkürler.
Çanakkale Mt biraz durağan bu günlerde yakında faaliyet başlayabilir.
Bu arada biraz müsadelerinizi rica edeceğim işler var işler.
fazla zaman ayıramadık eş dost ziyaretlerine. Çalışma dinlenme derken zaman kalmıyor. Ama yakında inşallah geziler için zamanımız olacak. Ben kendi adıma konuşuyorum. Arkadaşlara bakıyorum da onlarda benim gibi. Bilmem onlarda yazsın bişeyler artık.
Hoşça kalın sevgiyle kalın.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Selamlar Çanakkale MT uzun süredir gelemiyoruz ama sürekli kontrol ediyorum sayfayı.Tam bu hafta sonu boş kadık derken fırtına çıktı. Bakalım kısmet ne zamana?
Çanakkale MT ve Havran MT'deki öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlarım
Ben de bir nevi öğretmen sayılırım Aldım, kabul ettim Mutto. Teşekkürlerimle.
ulu manitu ve tüm öğretmenlerimin öğretmenler günü kutlu olsun
sizleri seviyorum arkadaşlar
öğretmenler günü kutlamaları için teşekkürler arkadaşlar
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)