bebek emdiği için mağlesef hatunu alamıyorum daha,4 motor gelicez gibi duruyor.
11 gibi ecabatta olucaz kısmetse müsait olursan buyur beklerim biraz mola verip şehitliğe doğru devam edicez herhalde.
::tutkuy::
özlem sen manisada değilmisin?
ARkadaşlar FAruk Zaten Raporu Vermiş GEzi Topicimizi De Actım Oradanda Katılmak İsteyen bizi Misafir etmek isteyen dostları Bekleriz..) SAat 12 yi Bulur GElmemiz:D
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-gelibolu.html
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
özer 8 de çıktığımızda en geç 11 de ecabattayız.
Selamlar herkese. Yarın Şehitliklere gezi düzenleyen Tekirdağ ve Trakya MT'yi karşılamak amacıyla toplanacağız.
Saat 10:30'ta Golf Çay Bahçesinde buluşma
Saat 11:00' de Motor iskelesinden Kilitbahir'e geçiş
Kuyuya taş atan kişi
Tekirdağ Bekliyoruz sağlıklı sürüşler. Yolun keyfini çıkarın. Eceabata çevre yoluna girmeden iskele meydanına gelin. Orda çay büfeleri vardır. Motorları koyacak güzel yer de var. Kimse bişey demez. Birer çay içer konuşur gideriz.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Abiler çıkış saatimiz 9 civarı olacagından yarın erken orada olamayabiliriz.. haberiniz olsun.. 12 gibi kısmetse sizinle oluruz selamlar..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Hiç problem değil geç olsun güç olmasın. Kazasız belasız gelin bize yeter
Kuyuya taş atan kişi
yarın sizlerle görüşmek üzere hayırlı akşamlar
hayırlı yolculuk şimdiden yarın görüşmek üzere
Kuyuya taş atan kişi
faruk yarın gelmeyi çok istiyordum ama malesef:-(sabah miller oto nun sahibi ile sabah 11 de randevum var..ama tel var ecebattan çanakkale ye geçerseniz görüşlmek isterim...hayırlı sürüşler hepinize.........
hayır serhan eylülden beri çanakkaledeyim yükseğe başladımmm
hem hangi kuş sana yetiştirdi manisada oldumuuu
zeytinlide mi aldın hbarrlerimi
amanınnn bebişde gelmişş dünyaya
allah analı babalı büyütsünçok sevindimmm
umarım bugün geziniz güzel geçmiş sağ salim eve varmışsınızdır
şansınıza hava çok güzeldi
eceabata geçemedim beni af eyleyin
sınıfa malzeme yaptırıyoruz
tüm gün mobilyacılarla uğraştım
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Değerli arkadaşlar Tekirdağ MT deki arkadaşların Çanakkale Gelibolu Yarım adası gezi fotoğrafları ve yorumlar. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-gelibolu.html
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Bizde çok keyif aldık sayenizde, inşallah en kısa zamanda sizlerle tekrar buluşuruz.
Oradada dostlarımızın olduğunu bilmekte apayrı bir zevk bizim için.
Eee Çanakkale MT, bi Ankaraya gittik ses seda kalmamış. Nerelerdesiniz beaa?
özlem ben askerdeydim bu yaz 1 ay oldu geleli...manisada olduğunu hatırlarsan kendin söylemiştin,buraya toplantıya geldiğinde ora pub da.çanakkale de olduğunuda faruk söyledi.bu arada yüksek lisansa başlaman iyi olmuştur senin için heralde hayırlı olsun...belki böylesi daha iyi olmuştur senin için.....
çanakkale mt.
nasılsınız arkadaşlar
herkese selam
selamlar sanada abim. Sen hepten unuttun buraları yahu. Gelmez uğramaz oldun beaa...
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)