Binlerce Şehidin Bulunduğu Şehri saygıyla anarak ; Tüm Çanakkale li eşim dostum ve düşmanlarımın bayramını en içten dileklerimle kutLarım
Binlerce Şehidin Bulunduğu Şehri saygıyla anarak ; Tüm Çanakkale li eşim dostum ve düşmanlarımın bayramını en içten dileklerimle kutLarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar ....Trakya MT
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
Nice Bayramları Mutluluk,Esenlik ve Motosiklet üzreinde sıhhatli geçirmeniz dileklerimizle [MT MUĞLA]
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT
ÇANAKKALE MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
Tatil rehavetini atamadı Çanakkale MT ses soluk kalmamış beaa
Kuyuya taş atan kişi
canakkale uyan artık bayram geceli cok oldu orda birileri varmı
Olmaz mı Muharrem abim ben sürekli kontrol ediyorum
Kuyuya taş atan kişi
selam.. herkese gunaydin
gokceada dan katilan warmi acaba
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
istanbuldan herkese selamlar......
Kış döneminde olduğu gibi, motosikletin uzun bir süre boyunca kullanılmamasından kaynaklanan arıza ve problemlerin asgari seviyeye indirgenmesi, belirli bir takım işlemlerin uygulanması ve motosikleti depoya almadan önce gerekli tamiratların yapılması da gerekir. Aksi halde bu durum geçen zaman içerisinde motosikleti depodan çıkardığınızda yapmanız gereken tamiratları unutmanıza neden olabilir.
1- Motor yağını değiştirin.
2- Piyasadan temin edilecek bir el sifonu veya benzer bir yöntemle, yakıt deposundaki benzini uygun bir kaba boşaltın.Yakıt deposunun içine paslanmayı önleyici bir yağ püskürtüp yakıt deposu kapağını yerine takın. Yakıt depo kapağını takın. Depolama süresi bir aydan fazlaysa karbüratörün boşaltılması motosikletin performansı açısından çok önemlidir.
3- Silindirdeki paslanmayı önlemek için aşağıdakileri uygulayın:
• Bujilerin başlıklarını bujilerden sökün. Buji başlıklarını, bir bant veya iple bujilerden uzak tutmak amacıyla, uygun gövde parçalarına bağlayın.
• Motordan bujileri sökün ve güvenli bir yerde saklayın. Bujileri buji başlıklarına bağlamayın.
• Bir yemek kaşığı (15 - 20 cm3) temiz motor yağını her bir silindirin içine dökün ve buji deliklerini temiz bir bezle kapatın.
• Marşa birkaç defa basarak yağın dağılmasını sağlayın.
• Bujileri ve buji başlıklarını tekrar takın.
4- Aküyü sökün. Aküyü donmayacağı ve doğrudan güneş ışığı almayacağı bir yerde depolayın. Ayda bir kez aküyü yavaş şarja bağlayın.
5- Motosikleti yıkayıp kurulayın. Boyalı yüzeyleri cilalayın. Krom kısımlarına pas önleyici yağ sürün.
6- Tahrik zincirini yağlayın.
Yağlama: Her 1000km'de veya eğer zincir kuru ise daha sık yağlayın. SAE80 veya 90 dişli yağı ya da motor yağı veya diğer yağlar yerine piyasada satılan tahrik zinciri yağı kullanın. Her bir bakla bağlantısını, pimler, burçlar ve makaraların tam olarak yağlanması için yağa batırın.
7- Lastikleri tavsiye edilen basınç değerine kadar şişirin.Tekerleklerin altına takoz koyarak, motosikletinizin yerden temasını kesin.
Motosikletinizin üzerini örtün. (Plastik veya hava geçirmeyen örtü kullanmayın) ve nem oranı düşük ve günlük sıcaklık değişimi az olan, ısıtılmayan bir yerde depolayın. Motosikleti depoladığınız yerin direkt güneş ışığı almayan bir yer olmasına dikkat edin.
Ben sanırım bir süre daha ortalarda gezineceğim. Bu cumartesi motor teorik sınavım var ve rodajda 500'e ulaşmak üzereyim. Hadi hayırlısı...
Herkese sevgi ve saygılarımla
Metin
Merhaba arkadaşlar. Herkese selam
uzun süredir sayfaya bakmayı ihmal ettim. Sayfamızı ziyaret eden ve Ziyaret edipte mesaj bırakan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Aynı duyguları paylaştığımızı belirtmek isterim.
Bu sıralar öncelikli işlerimizin yoğunluğu aktivitelerin de azalmasına neden oldu.
En kısa zamanda haraketlenmek lazım.
Selam Mûbarek insan
üç kelime yirmialtı harf on hecelik
bu kadar mı?
Metin bey kısa ve önemli bilgiler için teşekkürler.
hatırlanması gereken şeyler.
Ayrıca sınavınızda başarılar. Allah zihin açıklığı versin.
Tez zamanda yollara düşelim yaw
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Güzel bir buluşma bizleri bekliyor arkadaşlar....bütün MT davetlidir....
Türkiye Motosiklet BANDIRMA gezisi
Tarih……………………: 02/11/2008
Hedef………………….: Bandırma-Erdek
Buluşma Noktası….: Erdek Sidya Cafe-Bar (www.sidya.net)
Amaç…………………..: 1) Motosiklet kullanıcılarının genel sorunları ve trafik yasasındaki sorunlar.
2) Değişik bölgelerdeki motosiklet tutkunları ile tanışmak.
3) Güzel bir günde motosiklet sürme keyfini yaşamak J
4) Eğlenmek, dinlenmek,yorulmak.
Ulaşım ……………….: Tekirdağ – Erdek RoRo gemileri. 17:00 – 19:00 – 00:00 karşılıklı sefer.
İstanbul (Yenikapı) – Bandırma. Saat 07:00 / Bandırma – Yenikapı saat 20:30 İDO
Karayolu ile her yerden J
Karayolu ulaşımı için km’ler.
İstanbul – Erdek….. 383 km
Tekirdağ – Erdek…. 245 km
Edirne – Erdek…….. 350 km
Kırklareli – Erdek…. 323 km
Çanakkale – Erdek.. 173 km
Balıkesir – Erdek…... 117 km
Bursa – Erdek………. 127 km
İzmir – Erdek ……….. 292 km
Özel talep : RoRo gemisi ile bir önceki gece gelecekler isimlerini kesin yazdırmaları durumunda gece konaklama için otel ayarlanacak ve kendilerine bildirilecektir.
Buluşma Noktasında Yeme İçme:
Menü : Dürüm Et Döner (100 gr)+İçi porsiyon derecesinde salata ile Lavaşta Servis + Meşrubat
Menüler için standart ücret 10 YTL
Meşrubat yerine bira isteyen 3 YTL ek ücret ödeyecek. Sonraki ilave içecekler aşağıdaki tarife üzerinden ücretlendirilecektir…
İçecek Tarifesi:
Bira : 5 YTL
Meşrubat : 3 YTL
Su :1 YTL
Votka : 10 YTL
Yabancı İçkiler: 15 YTL
Uğur DİGAN
0 534 588 64 44
turkiyemotosiklet.org
sevgili çanakkaleli dostlar:
29 ekimde güzel şehrinizi gezmeye geliyoruz kısmet olursa,bizlere katılan arkadaşlar olursa mutluluk duyarız,özlediğimiz dostları da görmüş oluruz mana ile.
tahminime göre sabah 11 de ecabatta oluruz.
0544 265 59 64
faruksevim59@hotmail.com
::tutkuy::
merhaba millet bende geldim....Hocam faruk ile görüştüm..yapalım bir karşılama töreni..aloooooooooooo çanakkale mt uya artık uyan...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)