Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
45. sayfa BirinciBirinci ... 35434445464755 ... SonuncuSonuncu

[Çanakkale - MT]

REKLAM ALANI
    mutto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Ozan'cım gittin ta Londralara... MTciler olara görüşemedik seninle ama kendine dikkat et oralarda. Bir de şemsiyeni unutma
    Ee bir tane ''Buell'' bekliyoruz senden.
    Kuyuya taş atan kişi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    STİGMATA Ozan Çanakkale MT nin yetiştirdiği ve Yurt dışı göreve yolladığı
    ilk neferidir.
    Çanakkaleyi geçemeyen İngilizlerin memleketine gidip orada MOTOSİKLET hakkında her yönden İncelemelerde bulunup Dolktarasını yapacaktır.

Kendisine başarılar diliyoruz.
    Seni unutmayacağız Motosikletli oğlan
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    Yamaha YBR-125
    Tekrar merhaba dostlar;
    Geçtiğimiz hafta pazartesi ve salı Honda'nın güvenli sürüş kursundaydım. Doğrusu ya oraya sıfır gittim, +1 döndüm. cbf 150'lik motorlara abartılmış bir motor koruması takmışlar bizim gibi acemiler için. Açıkçası kayıp düşen arkadaşlar bu demirlerin epeyce faydasını gördü. İki gün içinde 2-3 saatlik teorik ve 12 saati aşkın pratik eğitim aldık. Sabah 9-akşam 5 mesaisi güneşin altında epeyce yanmamızı da sağladı Motora binerken her tür korunma giysisini oradan sağlıyorlar, Nolan marka kasklardan eldivenlere, dizlik ve dirseklere kadar. Öğlen yemekleri oradan ve yenir yemekler.
    Üç hocamız bizimle çok yakından ilgilendiler ve herkese tek tek yeterince vakit ayırdılar. Normalde 15 katılımcı olurmuş ama biz, haftaiçine denk getirdiğimizden sanırım, 9 kişiydik ve bunun da faydasını bolca gördük. Hem hocalar ilgilenecek daha fazla vakit buldu hem de pistte bir öncekinin biraz açılmasını daha az beklediğimizden daha çok motora binebildik.
    Sonuç olarak bu kursun mutlaka katılınması gerektiğine ve İstanbul'da delice motor süren o gençlerin gerçekten deli olduğuna istisnasız hepimiz inandık.
    Gelirken orada anlatılan teorik bilgileri içeren 25 sayfalık kitapçıklardan isteyen arkadaşlara vermek amacıyla 15-20 tane fazladan aldım. Daha geniş kapsamlı bir kitap daha var ama ondan yalnızca bir tane alma şansım oldu, fotokopi de çekilebilir.
    Yokluğumda yazdığınız buluşalım, sohbetleyelim dileklerinizi ancak sonradan okuyabildim. Uzun (ve hatta yakın ) motor gezilerine şu anda çıkmayı gözüm yemese de sohbet amaçlı buluşmak ve sizle gerçek dünyada tanışmak beni sevindirecektir.
    Son olarak sizlere bir şey danışmak isterim. Çanakkale'de korunma giysileri için neleri, hangi markaları ve hangi satıcıları önerirsiniz? Kasktan monta, eldivene kadar hepsi dahil olmak üzere.
    Herkese sevgiler

Not: Bu arada tanışma fırsatı dahi bulamadığım Ozan'a İngiltere'de kolay gelsin.
    Not2: Önümüzdeki hafta kursta çektiğim resimleri siteye atacağım.

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Merhaba Metin bey.
    Öncelikle bu işe bilimsel, kitabına göre başladınız tebrik ederim.
    Sizin bu deneyimleriniz biz de dediğiniz gibi faydalanacağız.
    Çanakkalede koruma giysiler ve araçları Kargolar caddesinde (Garajın karşısına Demirci oğlu caddesi uzantısına düşer)bir iş yeri var orda bulabilirsiniz.

Keşke İstanbula gittiğinizde ordan alsaydınız. Daha hesaplı gelir di.
    Ama karar sizin.
    Görüşmek üzere
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    BMW R 60
    doktorami tamamlayip memleketime donecegim ve memleketime yararli bir motosikletci olarak yeni piknik alanlari kesfedip yeni mangal stilleri gelisterecegim.vatan saolsun.

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Bu gün 14 eylül pazar
    Çanakkale MT Bursa gezisi yapıldı.
    Resimler ve izlenimler az sonra

Son resim Çanakkale MT nin Sebastian PETER'i Mutto
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Metin abim hoşgeldin tekrardan. Kursu, o kadar güzel yazmış ve anlatmışsın ki, sanki bizde oradaymışız gibi hissettim. En kısa zamanda seninle tanışmak ve bilgilerini paylaşmak isteriz. Bu arada özel mesajla irtibat kurabileceğin numaraları yolladım.
    Giysi ve ekipman konusunda Sebahattin Hocamın dediği gibi, keşke İstanbul'dan temin edebilseydin. Kaliteli ve hesaplı olurdu. Ben, Feyizoğlu'ndan internet üzerinden alışveriş yaptım. Oldukça memnun kaldım. Hem kıyafet bakımından, hemde müşteri memnuniyetini en üst noktada tutmaya çalışıyorlar.

Bu hafta Sebahattin Hocamın Bursa'da işi olduğu için; Erdal ve ben( R-65 ve Zatwing) Gönen'e gittik. Cumartesi akşamı orada kaldıktan sonra, yolun bizim için kısa olduğuna kanaat getirdik.ve bu sabah, Gönen'den Bursa'ya geçip Sebahattin Hocama sürpriz yaptık. Güzel ve keyifli bir gezi oldu. Yan rüzgarlar, biraz hırpaladı ama olsun. Yorulduğumuza değdi. Bendeki resimler güzel çıkmadı ama Hocamda bir kaç tane mevcut. Onlarda en kısa zamanda gelir...

Gelmiş bile
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Selamlar herkese

Yine hafta sonu yaklaşıyor ve Çanakkale Mt kıpır kıpır
    Bu pazar Bayraklı Dede'ye gezi yapacağız.

Saat 10:30 Golf Çay Bahçesinde Buluşma
    Saat 12:00 Kilitbahir Motor İskelesinden Hareket

Katılanlar:
    1- Yanar17
    2- Mutto
    3- Bemeweci
    4-...
    5-...

Not: Bayraklarınızı unutmayın.
    Kuyuya taş atan kişi

ünsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Gts 250
    mutto selam dotum nasılsın ,tüm arkadaşlara selamlar şuan istanbulda çalışıyorum keşke orada olabilseydim.
    nezaketin okulu yoktur.

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Alıntı ünsal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mutto selam dotum nasılsın ,tüm arkadaşlara selamlar şuan istanbulda çalışıyorum keşke orada olabilseydim.
    Sağolasın Ünsalcım sen nasılsın? Görüşemedik bayadır. Geldiğin zamanda senin adına gezi düzenleriz beaa
    Kuyuya taş atan kişi

kempes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SILVERWING400 2006
    Arkadaşlar herkeze selam olsun ne güzel bir siteye üye olmuşum ne güzel insanlar var burada,benim adım önder istanbulda yaşıyorum 4 senedir tam bir motor tutkunuyum babamın baskılarına rağmen yüreğimin sesini dinleyip 150 cc lik motor alarak ilk engelimi aştım ve şimdi sizin gibi güzel dostlarla tanışmayı isterim ama mayıs ayını beklemem lazım Burgman 400 alıp aranıza en kısa zamanda katılmak istiyorum tüm motor tutkunlarına selam olsun yüce Rabbim yolunuzu her daim açık etsin kazasız günler dilerim

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Hoşgeldin Kempes Yazdıkların için çok teşekkürler. Motorun hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız günlerde kullanman dileğimizle. Çanakkale Mt olarak, kapımız herkese her zaman açık. En kısa zamanda görüşmek üzere kendine ve motoruna iyi bak

Pazar günü için geziye katılanlar:

1- Yanar17 +1
    2- Mutto +1
    3- Bemeweci +45
    4- Emo
    5- ...
    6- ...

Not: Bayraklarınızı unutmayın.
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Erdal otobüsle mi katılacak?
    o 45 nedir? yoksa katılan kişinin yaşı mı?
    heralde ninesini getirecek.

Alıntı kempes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkeze selam olsun ne güzel bir siteye üye olmuşum ne güzel insanlar var burada,benim adım önder istanbulda yaşıyorum 4 senedir tam bir motor tutkunuyum babamın baskılarına rağmen yüreğimin sesini dinleyip 150 cc lik motor alarak ilk engelimi aştım ve şimdi sizin gibi güzel dostlarla tanışmayı isterim ama mayıs ayını beklemem lazım Burgman 400 alıp aranıza en kısa zamanda katılmak istiyorum tüm motor tutkunlarına selam olsun yüce Rabbim yolunuzu her daim açık etsin kazasız günler dilerim
    KEMPES hoşgeldin. İlk mesajı da bizim sayfaya yazmışsın.
    Dileklerin ve güzel sohbetin için teşekkürler.
    Seninde çevende kendin gibi güzel Motosiklet tutkunu arkdaşların ve iyi insanlar olmasını dilerim.
    Birgün çanakkaleye yolun düşerse bizi görmeden gitme dostum.
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Alıntı yanar17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erdal otobüsle mi katılacak?
    o 45 nedir? yoksa katılan kişinin yaşı mı?
    heralde ninesini getirecek.
    Hocam biliyorsunuz ki Erdal çekinir bazı şeylerden Artçı sayısı benim tahminim sadece
    Kuyuya taş atan kişi

ibrahimb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250
    iyi gezmeler gençler, Allah kaza bela vermesin.

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Alıntı ibrahimb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi gezmeler gençler, Allah kaza bela vermesin.
    İbrahim Hocam teşekkürler. Sizlerde gelin hep beraber gezelim olmaz mı? Havran Motor Dostları ile beraber çok keyifli oluyor. Ne dersiniz İbrahim Hocam?
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    BMW r1150r
    doğru tahmin hocam insanın başı bağlanınca artcısıda cok oluyor
    nişanlandığımızdan beri uzun yoculuklara kapattık gönlümüzü malum emir büyük yerden komutan kızıyor....
    bundan sonraki gezilere gezici servis ve sponsorunuz olarak katılıcam heralde herkez kendine iyi davransın tekeriniz düz bassın saygılarr...

bayraklı dede gezisi için butun calışmalarımı tam gaz sürdürüyorum hocam büyük bir ihtimalle gelebilirim tabi arabayla saygılarr....

bu arada bursa gezisinde çekilen fotolar pek iç açıcı olmamış ama güzel bir geziydi
    herkeze teşekkürler....

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Pazar günü için geziye katılanlar:

1- Yanar17 +1
    2- Mutto +1
    3- Bemeweci +45
    4- Emo
    5- Rainbird17 (her ne kadar uzakta olsa da yüreği bizimle)
    6- ...
    7- ...

Bu arada aldığımız bir istihbarata göre;
    gezilere katılan elemanlarımız takip ediliyormuş ve yine emin bir kaynaktan aldığımız rapora göre;

Sevgili kardeşimiz, 7/24 yol yardımımız, Hızır Acilimiz, ''Ekmek gibi taşlardan seke seke'' ve ''Her yol Antalya beaa!'' vb. akıllarda kalıcı sözlerin yaratıcısı, tüm Bmw modellerinin motorlarını gözü kapalı söküp takabilen biricik Erdalımızı Çanakkale Mt ruhundan ve Modern Sucuk Üçlüsünden ayırmak için bellirli güçler takip altına almışlardır. İçten içe psikolojik baskı yoluyla, Erdal'ı Çanakkale Mt'den uzaklaştırılmaya çalışılması tüm Çanakkale Mt camiasını derinden yaralamıştır.

Ulu manitu ve Ruhani liderimiz Yanar17' izniyle şunu söylemek isteriz.

Eyyyy dış mihraklar!!! (Yenge kızma)

Ne vardı çocukcağız bizimle gelse? Ne güzel güle oynaya, gırgır şamata içinde kısacık kısacık yollar yapıyoruz
    Belki Bursa uzun bir yol gibi görünebilir. Ama günler yetmiyor ki bize napalım
    Hem ne güzel aile ortamını yakalamışken sen niye gelmiyorsun? Onun da aklı sende kalıyor.
    Sende gel beaa!!!

Aksi taktirde Erdal elimizde!!!

Üç vakte kadar parayı pardon kendi kaskını alıp ta getirmezsen, Erdal'ı motorun üzerine koli bandıyla yapıştıracağız

İmza: Bir dost ve artçıları
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Yaw şu forum dan kimler geldi kimler geçti.
    Ne konular paylaşıldı. Böylesini görmedim.
    Arkadaş kaybetmemek için ne yakarış olmuş. inşallah karşılık bulur.
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Ve gezdik geldik. Çok keyifli bir gezi oldu valla. Artçımın çektiği fotoları alır almaz yükleyecem buraya.
    Bu arada R-65 çok çılgınmış Erdalcım sağolsun eksik etmedi bizden motorunu
    Kuyuya taş atan kişi

45. sayfa BirinciBirinci ... 35434445464755 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler