Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
44. sayfa BirinciBirinci ... 34424344454654 ... SonuncuSonuncu

[Çanakkale - MT]

REKLAM ALANI
    mutto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Sevgili Metin Hocam yada Metin abi , öncelikle hoşgeldin aramıza
    Ybr 125'in hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
    En kısa zamanda yüzyüze tanışmak için buluşuruz.Tekrardan görüşmek üzere
    Sevgilerle
    Muhittin Öztürk
    Kuyuya taş atan kişi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha YBR-125
    Sevgili Mutto;
    Hocam da kabulümdür abi de Gönlünden nasıl geçiyorsa...Her ikisini de kullanan çok sayıda tanıdığım var.
    En kısa zamanda tanışmak ve tecrübesi bol alan kardeşlerimin bu tecrübelerinden yararlanmak en büyük isteğim. Sıcak karşılaman için çok teşekkürler.
    Metin

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Alıntı motkun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Mutto;
    Hocam da kabulümdür abi de Gönlünden nasıl geçiyorsa...Her ikisini de kullanan çok sayıda tanıdığım var.
    En kısa zamanda tanışmak ve tecrübesi bol alan kardeşlerimin bu tecrübelerinden yararlanmak en büyük isteğim. Sıcak karşılaman için çok teşekkürler.
    Metin
    Ne de güzel yazmışsın abim sağolasın. Genelde hafta sonları bir şekilde plan yapılıyor ve yol yapmaya çalışıyoruz. Eminiz ki senden de öğreneceklerimiz vardır muhakkak.

Benim iş yerim Cumapazarı yanındaki at arabalarının tam karşısında. Firma adı Dantaş. Müsait olduğun ve yolun düştüğünde her zaman beklerim.
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    Yamaha YBR-125
    Bu haftasonu için Honda'nın güvenli sürüş kursu ilk basamağına başvurdum. Olur da gidersem ve orada güzel bir şeyler öğrenebilirsem söyleyecek 1-2 sözüm belki olur. Yoksa anca oturup tıp dersi anlatırım sevgili Mutto
    İnşallah fırsat bulduğumda ziyaretine gelebilirim. Ben de tıp fakültesindeyim. Üniversite kampüsünde girişte ilk bina.

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Metin abim en kısa zamanda izlenimlerini bekliyoruz ya da anatomi derslerini Üniversiteden mezun olurken tıp fakültesinin binası inşaat inşaat halindeydi. Ama gelirsem muhakkak yanına uğrarım.
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    BMW r1150r
    metin abi hoşgeldin aramıza inşallah bundan sonraki gezilerimizde aramızda olursun en kısa zamanda görüşmek üzere

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Bu arada Mehmet abi'den (Rainbird17) uzun süredir haber alamıyorduk. Bugün msn yoluyla kendisine ulaştık ve rahat bir nefes adık. Şu an kendisi İstanbul'da ve orada çalışıyor. Rahatı ve keyfi yerindeymiş. Hepinize çok selamı var. En kısa zamanda Ulu Manitu ve Modern Sucuk Üçlüsü'nün bir araya gelmesi gerektiğini hatırlattık Mehmet abim özledik seni beaa
    Kuyuya taş atan kişi

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.

Hoş geldin

Merhabalar Çanakkale'li motorseverler;
    Yaklaşık 1 aydır süren kararsızlığım sona erdi ve bir Yamaha ybr 125 ile (cuma günü teslim alacağım) motor dünyasına giriş yaptım. ..............
    ..........Çanakkale'li ve motorsever bir meslekdaşım tarafından kandırıldım ve hayallerimin ötesi bir iki teker ile tanıştım.
    Umarım gelecekte gezilerinize katılabilecek kadar bu işi becerebilirim.
    Sevgi ve saygılarımla
    Metin Otkun
    Merhaba Metin bey.
    Öncelikle güzel ve cesurca bir tanıtım mesajı ile sayfamıza bir giriş yaptığınız için teşekkür ederim.
    Çanakkale MT sayfasına ve aramıza hoş geldiniz.
    Efendim ben denizde sizinle aynı yaş gurubundan ve meslekdaşınız sebahattin yanar.
    İki teker tutkusu insanı her yaşta sarar. Kişinin yaşı kullandığı motosikletin markası ve cc si hiç önemli değildir.

Önemli olan o Tutkuyu yaşamak ve paylaşmaktır. Motosiklet kullanmanın zevkini yaşamak özgürlüğün farkına varmak ve rüzgarın okşamasını hissetmek güzel birşey.

Yeni motorsikletiniz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız, en güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Tekrar hoş geldiniz.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    Yamaha YBR-125
    Sevgili Bemeweci arkadaşım çok teşekkür ederim güzel dileğin için (laf aramızda uzun dönemde sahip olmak istediğim motor bir BMW FC650 )
    Sevgili meslekdaşım Sebahattin Bey'e de teşekkürler benden. Her ne kadar Çanakkale forum sayfalarının tamamını okumayı henüz bitiremesem de bu sayfaları sizin kurduğunuzu farkettim, teşekkürlerim bu nedenledir.
    Bugün büyük gün, çünkü birazdan motorumu almaya gidiyorum. Ehliyet için de başvurumu yaptım ve bu pazartesi-salı Honda'nın güvenli sürüş kursuna (ilk basamak) katılıyorum. Bizim meslekten bir söz: korumak tedavi etmekten çok daha ucuz ve kolaydır !
    Bugün mutluyum dostlar, bu mutluluğun çok daha fazlasını da sizler için diliyorum.
    Sevgiler ve saygılar

Geldi dostlar, sonunda geldiiii

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Metin abim gözün aydın, hayırlı olsun Nazar değmesin. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    Yamaha YBR-125
    Çok teşekkürler sevgili Muhittin. Plakam 17 FK 363 oldu. Yakında ortada gezmeye başlayabilirim

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Yarın Çanakkale Mt buluşması yapalım o zaman. Hem Metin abiylede tanışmış oluruz.
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    BMW r1150r
    oda olur metin abi herşey zamanla kazasız belasız sürüşler dileğiyle tekeriniz düz bassın

sebahattin hocam yarın nereye gidiyorsunuz bensiz yaaa
    ahh işim olmayacakdıkiii

Muharrem1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 250 TVİSTIR
    güle güle kullan allah kaza bela vermesin tekerin hep düz bassın

Motosikleti
    şimdilik yok.
    ..............Sevgili meslekdaşım Sebahattin Bey'e de teşekkürler ................ Bizim meslekten bir söz: korumak tedavi etmekten çok daha ucuz ve kolaydır !
    Bugün mutluyum dostlar, bu mutluluğun çok daha fazlasını da sizler için diliyorum.
    Sevgiler ve saygılar

Geldi dostlar, sonunda geldiiii

Hayırlı uğurlu olsun. Nazar değmesin. En güvenli, en güzel günlerde, en mutlu anlarda, en güzel dostlarla beraber SÜRÜŞLER dilerim. Umarım ailenizde buna mutlu olmuştur.
    Resimden anlaşıldığı kadarıyla gümüş ün kedi dostları var.
    Kışın keratalar sıcak bulunca üstüne orasına burasına oturmaya yatmaya başlarlar.Umarım kedi tüyü rahatsız etmez sizi.

Selam dostlar
    Eylül ayında sevgili Muhittinle ikili etkinlikte Eceabat Bigalı ve Anzac Koyu gezimiz oldu.
    Abideler ve kilitbahirde son buldu. Çok güzel bir gün oldu. Güzergah uygundu. Benim çektiğim fotoğraflar bunlar.
    Muhittin de çekti biraz.

[img=http://img380.imageshack.us/img380/7333/grnt030xn5.jpg]
    [img=http://img380.imageshack.us/img380/7333/grnt030xn5.67af4e50e2.jpg]

ANZAK KOYUNDA Uçan Daire (UFO) bizim yolumuz kesti.
    biz korktuk. UFO dan acayip yaratıklar çıktı. Eçiş bücüş mutant insan gibiydiler.
    Yanımıza geldiler. Bizde resimlerini çektik. İşte resimleri

Sonra ABİDELER e yol aldık

{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Hocam şimdi geldim eve hemen yüklüyorum resimleri

Bendeki resimler bu kadar
    Eciş bücüş mutant insancıklar süper olmuş hocam
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Erdal fotoğrafları görmesin. Dudakları bidaa uçuklar.
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Çok geç hocam
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Hepimiz bir akşam buluşalım, sohbet ederiz biraz olmaz mı? Motorların olması şart değil. Hem Metin abiyi de tanımış oluruz.
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    BMW R 60
    merhaba arkadaslar.nasilsiniz.sizlerden cok uzaktayim ama buldugum ilk firsatta gelip gezilerinize katilmak istiyorum.umarim bir dahaki yaz cabuk gelir.KENDINIZE COK IYI BAKIN

44. sayfa BirinciBirinci ... 34424344454654 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler