oooo çatal reis hoşgemişin
havadisleri aldık hocam anlattığınıza göre beklediğinizi bulamamışsınızz
oooo çatal reis hoşgemişin
havadisleri aldık hocam anlattığınıza göre beklediğinizi bulamamışsınızz
Evet arkadaşlar hepiniz davetlisiniz....
özellikle Sabahattin hocam,Erdal gurubu toplayın gelin.....
Geleneksel Ayvalık Tekne Turu
20 Temmuz 2008 Pazar Günü
Yat Turu + Yemek 15 YTL
102 kişilik özel tekne ayarlanmıştır.
Katılımcıların en geç 16 Temmuz 2008 Çarşamba gününe kadar kesin bilgi vermeleri rica olunur.
Kesin rezervasyon yaptırıp gelmeyenlerden katılım bedeli istenecektir.
Buluşma : 20 Temmuz Pazar 07.30 Miller Petrol Ofisi
Hareket : 08.00 Teker Döner
Yarım Saat Küçükkuyu Rampalarında Kahvaltı Molası
11.00 gibi Ayvalık’a giriş ve yaklaşık 6 saatlik Yat Turu.4 Koyda Denize girme + Yemek + Dönüşte Cunda Adası
Saat 19.00 gibi dönüş
Rezervasyonlar için
Aytaç Dündar
0 532 450 22 22
0 286 213 57 67
Uğur Digan
0 534 588 64 44
0 286 214 02 07
Daha önceki Gezilerimizden birkaç Foto
Uğur DİGAN
0 534 588 64 44
turkiyemotosiklet.org
Valla arkadaşlar dün akşam teker teker çaldırdınız teee ankaralardan nasıl sevindim valla.. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. sevildiğimi bildim beaa.
Valla kim denk gelirse anlatıyorum sizleri. Sanırım seneye misafir çok olacak
Kuyuya taş atan kişi
uğur abi öncelikle bizleride düşündüğünüz için sonsuz teşekkürler
gürüp içinde her hafta sonu planlamış olduğumuz geziler var seninde dediğin gibi hocamla görüşüp dürümü size tekrar bildiririz
seni unutmak mümkünmü be abii sen sarı mondinin sahibi,sen yolların faresi,sen sucuk üçlüsünün vazgeçilmez üyesi..
sesi unutmak mümkünmü bee abiii
( şiir gibi oldu haaa)
uğur abinin dediği güzel bir fikir arkadaşlar katılırsa benden ok
bu arada muttoya bir kaç sözüm var
sen uzaklarda dsa olsan kalbimizdesin bea
( benim işi unutma )
abi bugün aramıştın ya beni koordinatları veriyorumm
suzukı an 125
peşin fiyatı:2,650 ytl
taksitle 12x250=2,990 ytl
teknik özellikler
motor tipi=4 zamanlı,1 silindir,sohc karburatör
silindir=124cm*
çap ve sıkıştırma=52.0mmx58.6mm
sıkıştırma oranları=10.2:1
maksimum güç=8.8hp/7500dd
çalıştırma sistemi=elektrikli,ayaktan marş
vites=otomatik
ağırlığı=106kg
frenler ön =disk
arka =kampana
yakıt deposu =6.5 lt
çanakkalede dürüm böyle abi ankarayla bii kıyasla bakalım görüşmek üzere
Heytt be kim tutar şimdi beni bu gazla
Bu akşam saat 18:00 de Ankara Mt ile tanışacam kısmetse. Sağolsunlar şimdiden çok sıcak karşıladılar. Bol bol selamlarınızı götürüyorum.
Bu arada Erdalcım teknik bilgiler için sağol kardeşim. Mehmet abem aklımdasın sen benim bea
Modern sucuk üçlüsü Ankara şubesi selam eder hepinize beaa...
Kuyuya taş atan kişi
Aslanım
Çanakkale MT Büyük elçisi gibisin bea.
Gittiğin yerde hemen inceleme istişare yapıyorsun. Helal koçuma.
Dost motosiklet tutkunllarıyla gönül köprüsünü kuruyorsun. Oralarda iyi dostlar edin. Bizden selam götür.
Çanakkale den selam ve sevgilerle.
Çocuklar müsayit olduğumuz da katılırız neden olmasın. İşlerinizi ayarlayın o güne gelince bakarız. İnşallah önemli bir aksilik olmaz.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
selam millet benim bilgisayara format attirdım o yuzden yoktum zehir gibi oldu kerata eeee napıyoruz hafta sonu
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
ben de gelemiyorum bu pazar
çok sevdiğim bir abim için düğün yemeği yapacağım
kusuruma bakmazsanız sevinirim
başkası olsa asla kabuletmiyorum ama kıramadığım biri olduğu için mecbur kaldım
iyi eylenceler size
Yettim millet. BU aralar pek internete gelemedim kusura bakmayın
Valla hocam çarşamba günü gittim Ankara Mt nin toplantısına. Herkes çok güzel karşıladı ve hepsinin teker teker selamları var Çanakkale MT ye
Bu linkten resimleri görebilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...mt%5D-320.html
Erdalcım senin pc'ye ben format atacaktım ama kusura bakma valla. biliyorsun paldır küldür geldik buralara.
BU hafta geziniz yok sanırsam Yani ben gittim diye karalar bağlamayın beaa
Kendinize ve motorlara iyi bakın bea.
Kuyuya taş atan kişi
olsun abi senin canın sağolsun bu sıralar herkezin farklı gezileri oluyor kendi çapında o yuzden pek buluşamıyoruz ama sanırsam kendimizi akdeniz gezisine hazırlıyoruz fırtına öncesi sessizlik yanii
abi senin canın sağolsun nedemek senin arkadaşın bizim arkadaşımız istersen yardıma gelelim çok güzel çorba karıştırırım
sebahattin hocamda tadına bakar...
en kısa zamanda görüşmek üzere
Bre densiz
yemek mi yenir bensiz
{[/=W=\]}
selam çanakkale mt şu an çanakkaledeyim. akşamları buluştuğunuz bir mekan varsa sizlerle görüşüp tanışmak isterim.
gsm : 0533 689 34 71
Hoş geldin.
telefonla söğlediğim yere gel.
{[/=W=\]}
Eğer giderde mangalda sucuk yaparsanız bensiz.... Ne diyem afiyet olsun benim yerimede yiyin
Kuyuya taş atan kişi
Alper kardeşimizin herkese selamları var. Kendisiyle tanıştık. Samimi tavırları ve hoş sohbetiyle kendisiyle hemen kaynaştık.
Alper ve dostları bizimde dostlarımız. Burdan onlarada selam eder.Çankkalemize bekleriz.
{[/=W=\]}
aleyküm selam alper
hocam bu sıralar biraz yoğunuz malum yaz sezonu geçen kış boyunca dinlendik şimdi işler iyikene çalışmalı para kazanmalı ama özledim sizii beyaaa bu hafta sonu için toplaşalım organize işler yapalım
saliii abiiii
hoopppp nerdesin beaa kendini özletmesinide biliyorsun hani
abi seninle yediğimiz sucukların tadı bii başka oluyor senin hakkın herzaman saklı abi için rahat olsunn
arkadaşlar 18 temmuz da bigaya geliyorum biga da olan varsa gelmişken tanışmak isterim
Cbr 125 :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)