ÇAN MOTOTEAM gezi planı var arkadaşlar. sayfaya İzzet KIZILCIK konu açmış."BOZCAADA"
Uygun olanlar "Rainbird17" Mehmet abinizle diyaloğa girsinler
Bozca Ada Şarap Festivali 21-22/06/2008
YARARLI BİLGİLER
- Her çarşamba günü ada merkezinde meyve- sebze satılan açık bir pazar kurulmaktadır.
- Adada sadece Ziraat Bankası bulunmaktadır.
- Adada tek eczane vardır.
- Adadaki Halk Kütüphanesi Pazar-Pazartesi hariç her gün 8.30-17.00 saatleri arasında açıktır.
- Aylık yayınlanan adanın tek yerel gazetesi Adaposta’yı gazete bayilerinden temin edebilirsiniz.
DENİZ ULAŞIMI
Adaya deniz ulaşımı gün boyunca yapılan arabalı vapur seferleriyle sağlanmaktadır.
Geyikli Yükyeri İskelesi ile Bozcaada arası 4 mildir. Yaklaşık 35 dakikada adaya ulaşılır. Kış ve yaz sefer saatleri farklıdır. Özelikle kış sezonunda gitmeyi düşünüyorsanız arabalı vapur saatlerini telefon açarak kontrol etmenizde fayda vardır. Çünkü lodos ve poyrazın fırtına halinde estiği günlerde feribot seferlerinde aksamalar olabilmektedir. Yaz sezonunda sefer sayısı artmaktadır. Ayrıca ziyaretçi yoğunluğu yaşandığında ek seferler konulmaktadır. Ama arabayla geçecek olanlara tavsiyemiz, özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında arabalı vapur kalkış saatinden 1-2 saat önce iskelede olmalarıdır.Bilet sadece Yükyeri İskelesi’nden gidiş-dönüş olarak alınmaktadır.
BOZCAADA'DAN YÜKYERİ'DEN
07:30 09:00
10:00 11:00
12:00 13:00
14:00 15:00
16:00 17:00
18:00 19:00
20:00 21:00
23:00* 24:00*
(* Cuma-Cumartesi-Pazar uygulanır *)
(İZZET KIZILCIK tan alıntıdır. Emeği için teşekkür ediyoruz)
Teveccühünüz sayın halkım.
21-22 28-29 Haziran Tarihlerinde işlerimin yoğunluğu nedeniyle aranızda olamayacağımdan. Yol, Rota ve diğer Etkinlikler için
aranızda bir KONSORSİYUM oluşturarak faaliyete geçiniz.
Alın size hedef yapın da görelim ulu manitunun HASTALIKLI SOLUK BENİZLİLERİ.
Unutmadan yaptığınız etkinliklerin fotolarını da buraya koymayı unutmayın hee.
Gelince not vercem.
Zayıf alanları Kabilenin büyücüsüne havale etcem. Timsah derisi çiğnettircekmiş.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
hocam sizde olmasanız ne yapardık acaba oleeyyy bu hafta gezi var
yaşasınnn
Selam arkadaşlar ve Çanakkale MT ye gönül verenler. İşim dolayısı ile iki gün yoktum şimdi geldim eve. Kısmetse Çan Mototeam'in Bozcaada gezisi için cumartesi akşamından kamp yapmak için yola çıkıyoruz. Ruhanim liderim Ulu manitum sensiz nasıl olur bu gezi
Kardeş mondinin herhangi bir problemi yoktur . Satış amacım ise; mondiyle gezilere katılamıyor olmam onun yerine yine bir scooter olacak çünkü dükkana lazım oluyor İstediğin zaman gelip görebilirsin. Dükkanım Cuma pazarının yanındaki at arabalarının tam karşısında. Sadece motor için gelme ama çayımı içmeyede gel
Kuyuya taş atan kişi
vaybee bizin bizim sarı mondi yolcu demek alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun ve şehir içi için ideal bir motor
durumuda şahane aklınıza birşey gelmesin saygılar...
siz olmadan olmicak hocam çok aricaz sizi salık olsun başka zaman inşallah mehmet abiyle konuştuk cumartesi akşamı kopuyoruzz
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Sevgili Çanakkale MT yarın akşam Ankaraya gidiyorum. Uzun bir süre orada olacağım. Şimdiden sizlere hoşçakalın demek istedim. Kendinize iyi bakın. Bol bol gezin ve resim atın. En kısa zamanda görüşmek üzere, kendinize ve motorlarınıza iyi bakın. Sevgilerle Muhittin
Not: Mondi hala satılık irtibat tel: 214 1101
Kuyuya taş atan kişi
abi yolun açık olsun
heberleşiriz yine şimdiden hayırlı yolculuk
Kuyuya taş atan kişi
Hayırlı Işler Hemşehrilerim.dünkü Havran Gezimiz Güzeldi.anlık Planlandı.ama Güsel Oldu.bunu çanakkale Den Daha Kalabalık Bir Kafile Ile Yapmayı Teklif Ediyorum.kabul Edeneler Elini Kaldırsın Ve Rota Belirleyelim.hafta Sonu Için Elbette
Valla kıskandım sizleri. Bu arada benim iş görüşmesi güzel geçti. Perşembe iş başı yapıyorum. Fırsat buldukça size yazacam. Ankaradan sevgiler
Kuyuya taş atan kişi
Bence Bmw Lerden Ve Bmw Leri Kullanan Bemewe Cilerden Kaynaklanıyor Bu Asalet Erdal Kardeşim.görüşmenin Iyi Geçmesine Sevindim Muhuttin.biraz Da üzüldüm.çümkü Seni Artık Daha Seyrek Görebileceğiz.artık Uzaklardan Selam Atarsın Bize Ara Sıra.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)