slm ben ünsal çanakkaleden yeni katıldım aranıza sayfayı yeni gördüğümden :( .... sym gts 250 görüşmek dileğiyle
slm ben ünsal çanakkaleden yeni katıldım aranıza sayfayı yeni gördüğümden :( .... sym gts 250 görüşmek dileğiyle
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
mraba arkadaslar bende scooter war kanuni 125lik husar bende geldım yanı
slm yaw o fotolardaki yer erkek öğr. yurdu deilmi
benim orda 122 (nolu oda)de ne günlerim geçti bee bu arada organizasyon için hepinizi tebrik ediyorum geziye katılanların sanırım hemen hepsini görmüşlüğüm var daha öncede söylediğim gibi geliboluluyum çanakkalede m.y.o.da okuyorum perşembe çanakkaledeyim
herkeze selamlar
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
M.K.ATATÜRK
selamlar ben alper istanbulda yasayan bir canakkaleliyim acikcasi bir kac arkadas yakin bir tarihte canakkale seyahati planliyoruz. umarim gorusebiliriz.
kendinize iyi bakin.
not bu arada unsal sanirim seninle canakkalede gorustuk. hani barlar sokaginda motorlarla ilerlerken motorustu muhabbet etmistik.
kemal 17 hoşgeldin arkadaşım senide alalım aramıza.
Çanakkale gurubu coşuyor. Gelenek oldu sanırım sen de öğrencisin. Tanımak isteriz senide.
Çanakkale gurubu zaten gençlerle dolu. Hepsi Öğrenci elbet birbirini tanımışlığı vardır. İnsan hayatta iki arkadaşını unutmazmış.
1- okul arkadaşını
2- askerlik arkadaşını
Çanakkale ye geldiğinde telefonlarımızı çaldırırsan sana bağlanırız. Görüşmek üzre
Geldiğinde görüşelim. Telefonla ararsan memnun olurum.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
hep sonradan gelir aklım başıma :-) katılamadığım için üzüldüm ya ..
bir daha ki sefere muhakkak diyorum :-))
ve gelen arkadaşlar hoşgediniz sevgiler saygılar
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız , ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda , canınızı acıtan tek nokta , yine o [B][/B]düğümdür. [/COLOR][/FONT][/B]
{[/=W=\]}
sevgili dostlar kısa ama çok güzel bir gezi olmuş!! buna katılamadım ancak ilerde güzel geziler yapacağımıza eminim
Değerli arkadaşlar RR motorumun ön amortisörlerini 12 cm uzattım
Resimlerini veriyorum. Tam istediğim gibi oldu.
Dorutay kardeşimizin sıkıntısı ben de de var. Cüsse iri olunca motor alçak kalıyor. Çekik gözlü kardeşlerimiz motoru imal ederken kendi cüsselerini ölçü almışlar.
Şimdi hemen sorulabilecek soruları duyar gibi oluyorum.
Maliyeti: Parçaları tornacı arkadaşım crom nikelden imal etti 60 ytl
Montaj: Kendim yaptım 0 ytl
Süre: 7 saate yaptık
Deneme sürüş: İki kişi ile yapıldı mükemmel.
GÖRÜŞÜM: Ön yüksekliği tam istediğim gibi oldu. Sürücü Duruş pozisyonu güzel oldu.Süspansiyonda değişiklik olmadı. Olumsuz yanı direksiyon çevirmede ağırlaşma oldu. Yani park etmede sağ sol haraketler biraz ağırlaştı. Seyir halinde bir güçlük olumsuzluk yok.
motor yükseldiğinden dolayı dayama ayklık kısa kaldığından parkederken motor daha fazla eğimle yana yatıyor. Gevşek zeminde kayabilir El firen hidrolik borusu 10 - 12 cm uzatmalrda sorun yaratmıyor. Km teli de sorun olmadı. Aslında daha fazla uzatılabilinir. Ama km teli ve hidrolik hortumu uzatılması gerekir.
Amortisorler söküldüğünde üsteki tapa çıkarıldı İçinden yay ve iticisi çıktı. Amortisörün yaylı ve hidrolikli olduğunu gördüm. Çıkan tapanın diş biçiminde uzatma parçalarına aynı şekilde diş açıldı. Amortisör çapında imali torna da yapıldı. Parlatıldı. Vidalanarak monte edildi. Uzun bir amortisör oldu.
{[/=W=\]}
Güzel gezmişsiniz,imreniyor insan,Motosikletsiz kalmanın ne kadar acı olduğunu tahmin edersiniz sanırım.Sunun surasında en fazla 2 ay kaldı 2 tekerlenmeye,inşallah motosikletimi aldığımda ilk gideceğim yer memleketim Çanakkale olacak.Çanakkale ye ve Çanakkale MT ye istanbul dan sevgiler,selamlar
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
arkadaşlar güzel gezmişsiniz
walla yazın son demleri çıkarın tadını
hasret kaldım havasına kordonuna
Sevgili Çanakkale MT arkadaşlar
28-29 Ekimde Eceabat'a geliyoruz, abide ve şehitlikleri gezmek için.
Yani sizlerin burnunuzun dibine, sizleride aramızda görüp, yardımcı olmanızı bekleriz.
Ayrıntılı bilgi Duyurular Bölümünde
Saygılar
Çanakkale den sevgiler saygılar.
Geziniz şimdiden hayırlı uğrlu olsun.
Anılan gün sizleri Eceabatta görmekten mutluluk duyarız.
Sizlere yardımcı olmak tanışmak bizleri mutlu eder.
Haberleşme için bu sayfayı kullanırsak diğer arkadaşlar da olayı takip eder.
Telefon numaralarımız ilk sayfalarda mevcut. Yine de yazalım 0,505,5751589
Sebahattin YANAR
{[/=W=\]}
Arkadaşlar köfte sponsoru ayran sponsoru hepsi var bizde peynir helvası sponsoru mu olsak ne dersiniz :-))
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız , ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda , canınızı acıtan tek nokta , yine o [B][/B]düğümdür. [/COLOR][/FONT][/B]
çanakkale li arkadaşlar çanakkale de satılık klr 650 mdemiryay@hotmail.com 05423155555
http://www.metroliste.com/ListeDetai...r_TR&id=176212
Tüm ÇANAKKALE MT Ailesinin Ramazan bayramını kutlar,sağlık,mutluluk ve esenlikler dilerim
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
29 Ekim Cumhutriyetimizin Kuruluşu Etkinliklerinden
Çanakkale İkiteker üyelerinin düzenlediği Moto Kros gösteri ve yarışları akabinde Sucuk Ekmek ve Piknik partisi yapıldı.
Ben kendi adıma çok beğendim ve eğlendim. Birçok arkadaşımızın da Hoşuna giden bir etkinlik oldu.
Etkinlikte Bu akşam 20:30 da Fener alayı yürüyüşü ve Motorlu kortej oluşturulması
kararı alındı. Katılımın yüksek olması bekleniyor.
Enduro Motorların gösterisi
kros başlama
kr1
kr2
kr3
Gösteri sonrası Mangalbaşı
mangal başı
ızgara başı
{[/=W=\]}
Herkese merhaba Çanakkaleli motosiklet severler negüzel eğlenmişiniz vallaherkesin bayramıda kutlu olsun bu arada...Bende İstanbulda yaşıyorum ama yarı Çanakkaleli sayılırım ailem Çanakkalede (Ayvacık-sazlı köyü altı) yaşıyor sıksık giderim yanlarına ama daha motosikletle gitmek nasip olmadı motoru bu yaz aldığım için..malum daha acemiliğimi atamamıştım ama artık hazırım montumu ve dizliğimi aldıktan sonrada tam hazır olcam havaların iyi olduğu bigün gitmek istiyorum valla motosikletle..İstanbuldan Çanakkaleye giden varsa benide yol arkadaşı olaraktan yanınaa alsın yaaaa
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)