PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ran-pazar.html
Şarköye Gidiyoruz Hepinizi Bekliyoruz
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
eeeeeeeeeeeee ayrı düştük unutulduk tabi...ne arayan var ne soran bu işler sırayla arkadaşlar ben vatanı korym sizler gezn tozun demi:-)gelince görüşecez hepinizle................
motorum yok diye uğramamıştım yanınıza ama artık işler değişti. bir aksilik çıkmazsa pazartesi gecesi 8 tekerli otobüsle çıktığım istanbul yolundan iki tekerimle salı akşamı döneceğim.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
@ahriman Hayırlı Olsun kardeş..Güle güle kullan.
Asla Birilerinin Umudunu Kırma,
Belki Sahip Olduğu Tek Şey O'dur
@ahriman kardeş yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız, güle güle kullan
Kuyuya taş atan kişi
19 Haziran sabahı MARMOK Marmaris festivaline katılmak üzere yola çıkıyorum. Aynı gün Didim'de geceleyeceğim. 20 si sabahı tekrar Datça'ya yola çıkıp aynı gün çadırımı açaçağim. Ve 45 gün sürecek maceram başlayacak. Bu zaman aralığında o taraflara yolu düşen olursa beklerim. Bir bardak çay veya gün batımı birer bira çakarız.
gelemeyenler
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
Yalnız Sürücü (Lone Rider)
Kral bir gezi olacak. Maceranda yolun ve farın açık olsun.
Gezinde bizim için de eğlen, foto çek, karşılaştığın dostlara bizden de bahset.
Bir gün mutlaka bir yerde beraber motor sürer çadır kurarız.
Bütün motosikletçiler dosttur.
Akdeniz rüzgarlarına Çanakkale den selam götür.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
fiyat 500 ytl ve motor 8900'de şu an. Motorun durumu hakkında Sebahattin Hocam (yanar17) ve Erdaldan (Bemeweci) bilgi alabilirsiniz.
Bu arada Modern sucuk üçlüsü, Ulu Manitu ve Ruhani lider olan Yanar17'den yeni buyruklar ve rotalar beklemektedir (hey ho let's go)
Kuyuya taş atan kişi
ugh
ulu manitu sebahattin hocam
ugh. Havran Motor Dostları bizi bekler ugh
zorla davet ettirmiş gibi oldu bu yaw
Kuyuya taş atan kişi
ben yokken neler çevirdiniz bakalım kardeşlerim
görunuşe göre pek birşey yokk BENSİZ OLMUYOO DİMİİİ
millet çatır çatır geziyor yaw hadi bakam geldim ben....
canım yol istiyor yüce manituuuuuuuu::haapppy
YÜCE HADES ADINAAAA DUY SESİMİ MANİTAAAA
biraz şey oldu ama neyse katılıyorum mutto ayıp oldu iadei ziyaretimizi gerçekleştiremedik artık bunu bir şekilde gerçekleştirelim ne olacaksa olsun beyaaaa
Ülen noooluyo?????
Yaz güneşleri ekibin başına erken den geçmiş. Bir Kızıldereli Reisi olmadığımız kaldıydı.
onu da yaptılar. helal olsun.
bu saatten sonra karakterimiz değişecek heee.
Ben biliyom size yapcağımı ?????? ::
Gösteririm ben size MANİTAYIIII MANİTUYUUUU RUHSUZLARRRRR::
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
ne ruhu sayı ruhai liderimiz ulu manitu?????????????*
tuz ruhu mu ?
nane ruhu mu ?
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)