gezi resimlerini yüklüyorum
bakalım ne zaman bitcek
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
valla ben başladım hocam bu arada ayrı topic açacakmısınız hocam
Kuyuya taş atan kişi
eline sağlık bu kadar foto yeter. Diğer lerini atmaya gerek yok. Topic fazla şişmesin.
Diğer resimler için aşağıdaki linkten ulaşılabilir.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ini-surdu.html
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
arkadaşlar muhteşem bir gün oldu hepinize teşekkürler
fotolar süper olmuş arkadaşlar elinize kolunuza salık
bu arada bizim isimlerimiz Modern sucuk üçlüsü oldu
Kuyuya taş atan kişi
Havran MOTOR Dostları Dosları olarak bu hafta sonu Çoktan beri planladığımız ama çoluk cocuk yapabilmek için uygun hava koşullarını beklediğimiz Çanakkale-Gelibolu Şehitlikleri gezimizi gerçekleştirdik.
Çanakkale Savaşı kahramanlarından Havranlı Koca Seyit'in kahramanlık yarattığı yerleri ziyaret edip,aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle yad ettik.
Milli ve manevi duygularımızı daha da güçlendirdik.
Çanakkale'ye ulaştığımız andan itibaren bütün gezi boyunca bize refakat ve rehberlik eden, grubun güvenli seyrini sağlayan,bizleri unutamayacağımız bir şekilde ağırlayan başta Sebahattin Hocam olmak üzere Muhittine,Mehmete ve Bemeve'ciye grubum adına sonsuz teşekkürler.
Başka etkinliklerde de buluşmak dileğiyle
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
{[/=W=\]}
güzel bir gezi olmuş teşekkür ederiz arkadaşlarla ilgilendiginiz içn ben gelemedim ama olsun sonra tekrar geliriz CANAKKALEYE SELAMLAR H.M.D HOCAM SAYGILAR
Merhaba ARkadaşlar! Abimlerim.. Ben Tekirdağdan ÖZer... Edirne Kırklareli Tekirdağ Olarak Toplandık ve Trakya MT Oluşumunu Kurduk... ilk Gezimizide 22 Motorize ile 11 Mayısta Yaptık.. 15 İnde ŞArköy tarafına gitmeyi düşünüyoruz.. İnşallah sizinlede bir Organizasyon Yaparız Ve Tanışmak İsteriz Doğrusu.... TEkirdağDAn SelamLar.... Tekeriniz Düz Bassın
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Evet Özer artık topluca sizi buraya bekliyoruz. Siz ne zaman geleceginize bir karar verin..Sonrası kolay...
Asla Birilerinin Umudunu Kırma,
Belki Sahip Olduğu Tek Şey O'dur
merhaba özer şehitler diyarını motosikletle gezmenin doyumsuz tadına varmak istiyorsanız hemen bir organizasyon yapın sizi bekliyoruz. tekeriniz düz bassın
görüşmek üzere
Tekirdağ MT (Tekirdağ Merkez) den Faruk kardeşimiz var. bizim yakınen tanıdığımız. Geçen benim ziyaretime gelmişti. Kendisiyle de irtibata geçerseniz buraların kurdu dur. Size rehber olacaktır. Güzergahı biliyor.
Nicki " faruk59" dur.
Selamlar sevgiler Tekirdağ.
{[/=W=\]}
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)