Merhabalar Ben Rıdvan Hıza tutkunluğum olmasına rağmen şimdilik Bianchi Hunter
ile yetiniyorum. Tüm çanakkaleli arkadaslarla görüşmek umuduyla.
Merhabalar Ben Rıdvan Hıza tutkunluğum olmasına rağmen şimdilik Bianchi Hunter
ile yetiniyorum. Tüm çanakkaleli arkadaslarla görüşmek umuduyla.
Asla Birilerinin Umudunu Kırma,
Belki Sahip Olduğu Tek Şey O'dur
Merhaba Rıdvan
hoş geldin . 11 Mayıs çana pilava gidiyoz yarın Çanakkale Takıl kafe önünde saat 10:00 da bulun 10:30 da haraket.
Çan pilav günü için son değişiklik.
Yol güzergahı: Lapseki Biga üzerinden çan şeklinde olacak
Çanakkale den Haraket: Takıl kafe önünde saat 10:00 da toplanılacak.
10:30 da haraket.
1. Mola Lapseki
2. Mola Biga
3. Mola son durak çan.
Motosikletinizin deposunu doldurun evraklarınızı tamamlayın Güvenlik araç gerecinizi gözden geçirin.
Görüşmek üzere
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Çan gezisine eşlik eden abi ve kardeşlerime özellikle sohbetlerine doyamadığım Havran Motor Dostlarına teşekkürler:rendeer Organizasyon için Çan Mototeam'e ayrıca sonsuz teşekkürler ve sevgiler
Kuyuya taş atan kişi
o ne şahane bir organizasyondu öyle
gezide emeği geçen tüm "çan mototeam" ailesine ve katılan tüm motor dostlarına sonsuz teşekkür ederim...
çok eğlenceli bir gezi oldu kaçıranlara üzüldüm
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
M.K.ATATÜRK
tek kelime var söyliyebilecek
süper.......
arkadaşlar fotoğraflar nerde ya bir türlü göremedik
Sen bu gezinin KÜÇÜK DEV ADAMI sın. Sana gıpta etmemek mümkünmü. Bu gezinin Kahramanısın. 50 cc Mondi ile Tam tesisat Kamp malzemeleriyle Büyük motosikletlere kafa tutar gibi onların gittiği yoldan Kaplumbağa misali Tavşanları solladın Muhittinciğim.
Sabrına ve davana saygı duyuyor, seni tebrik ediyorum.
Hiç bir gurupta böle bir iradeli arkadaş görmedim. Halal olsun sana.
Sende bize eşlik ederek renk kattın Hasan kardeşim.
Gelmeyenler çok şey kaybetti.
Fotolar kuzu gibi yatıyor.
Yorgun olduğumdan daha yükleme yapamadım. En kısa zamanda bomba gibi resimler geliyor.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
E hadi hocom şu kuzuları bi görelim gelemedim diye bana taş atma ben gelseydim kimseye pilav kalmazdı ben sizi düşündüm kuzuları yatır bakalım
Hocam çok sağolun valla. Ama Bayramiç Ezine güzergahı hiç aklımda yoktu. sizlerin sayesinde oldu diyebilirim.
Bayramiç girişinde beni yakaladığınızda Mehmet abimin '' Bas len!'' deyişini ve Ahmet abimin GV650 sinin havalı kornasını asla unutamam
Bu arada Erdal bu hafta sonu için Burhaniye-Ören için gaz verdi ama Nusratlı rampaları biraz zorlu görünüyor.
Kuyuya taş atan kişi
kardeşim benim bir dahaki sefere çeki halatını yanıma alıyorum arkama seni de bağlayıp 140 ın dayanılmaz hafifliğini yaşatalım senin tırtıla
sebahattin hocam da kuzuları bir türlü yayınlamadı ya
göremedik gitti kendimizi
Çanakkale MT olarak Çan pilav günü için çektiğim fotoğraflar aşağıdaki link te
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...1-mayis-2.html
Havran Motordostları için Ahmet Hocanın çektiği resimler
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...nizasyonu.html
{[/=W=\]}
Valla Resimleri görünce çok sey kaçırdığımı farkettim. Gelemeyişimin sebebi Burhaniyeden arkadaslar geldi Motorlarla, Onlarla Şehitlik gezisi yaptık. Bir sonraki bulusmada inşallah beraber olucaz..
Asla Birilerinin Umudunu Kırma,
Belki Sahip Olduğu Tek Şey O'dur
Slm Çanakkaleee. Kısmetse bu haftasonu oradayım. Çok seviyorum bu şehri ben.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
{[/=W=\]}
Selamlar, hele bi durun bakem. Bende şu Bayır dan donduymamı alıp geliyim barim. Eheuehe
Sevgili Yanar17 ve mutto kardeşler, ilginize teşekürler. Mutlaka takıl cafeye uğrayacağım. Sizi nasıl bulurum ki orada?
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Arkadaşlar bütün Mt li arkadaşlar davetlidir.....
Türkiye Motosiklet Yaz’a Merhaba Pikniği
Kendin Pişir Kendin Ye.
Getirip Pişiremediysen Pişenden Ye…
Tarih : 18 Mayıs Pazar
Yer : Güzelyalı Çamlıklarına çıkarken solda GÜN BATIMI RESTAURANT
Saat : 11.00’den itibaren
Amaç :Hep birlikte güzel bir gün geçirmek.
Aktiviteler : Çuvalla yürüme yarışı , uzun eşşek , Futbol , Toplu Kuka , Yaratabileceğimiz farklı oyunlar
Herkes gelirken yanında yiyeceğini getirebilir.Hazırlıksız gelse bile herkesin getirdikleri ortada toplanıp piknik havasında paylaşılır.
Kutu kola : 2 ytl
Su 1,5 lt : 1 ytl
Meyva Suyu : 2 ytl
Soda : 1 ytl
Bira : 3 ytl
Raki : tek-3 ytl duble-6 ytl
Patates cips : 3 ytl
Et porsiyon (şiş tavuk+köfte) : 6 ytl
Soğuk Meze : 3 ytl
Salata : 3 ytl
Gözleme : 2,5 ytl
Ayvalık Tostu : 2,5 ytl
tost : 1 ytl
büyük bir mangal yanacak ve herkez istediği malzemeyi getirebilir pişirebilir....servis ve salata için sadece kişi başı 2 ytl vereceğiz....gelen lerden tek ricamız içecek fiyatlarını çok aşağı çektik içeceklerini restorandan almaları.......
Hiç Beklenmedik SÜRPRİZLER
Uğur DİGAN
0 534 588 64 44
turkiyemotosiklet.org
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)