akşam üstüne kadar bekleriz görüşürüz inşallah
::tutkuy::
Faruk bende akşam 17:00 a kadar çalışıyorum. Sizinle buluşmak isterdim. Arada deniz var. Ben anadolu yakasında oluyorum.siz avrupa yakasında.
Mesayi bittiğinde geziniz bitmiş olur.
Üzgünüm. Ama şunu söylemeden edemiycem. Gezinizi saat yönünde yapmalısınız.
faruk sana bir link vereyim orda harita ve izlenecek rota var
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...e-bulusma.html
bunuu incele Daha önceki yapılan gezi mecburen ters yönde yapmıştık hatırlarsan. Ama doğrusu bu şekilde.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
bir aksilik çıkmazsa mutlaka orada olacağım ali abimin özel davetini hiç kaçırırmıyım
aklın yolu birdir bizde a1 noktasından başlarız yine aynı şekilde,ecabattan sonra da basar gideriz,tahminime göre saat 6 yada 7 yi bulur yine 5 ten sonra ararım sizi,müsait olursanız ecabatta görüşürüz karşıya geçebilirseniz.kısmet artık,geçen sefer çok kalabalıktı gezemedik kafamıza göre bu sefer acısını çıkartmak istiyoruz.
::tutkuy::
Merhaba Çanakkale MT
Formun ana sayfasında haftalar öncesinden açılan 26-27 Nİsan Ayvalık gezisine icazet etmek için duyuru yapmıştım.
Fakat meteoroloji yağışlı gösteriyordu ve Gurup üyelerinin iş nedeniyle çalışıyor olması bunu mümkün kılmadı.
Benim daha önceden Havran dostlarına sözüm vardı bu konuda ve kendimi de test etmem gerekiyordu ve tek başıma 26 nisan cumartesi günü saat 9:00 da Ayvalık buluşmasına yol aldım.
Havran dostlarıyla buluşup Ayvalığa gittik.
Normal şartlarda ortalama hızım 80 km/h ile 2.5 saatte ayvalığa ulaştım.
Aynı gece 3 saatte karanlıkta geri geldim.
Sizleri orada anlattım ve sizlere Motosiklet.net ailesinden selamlar getirdim Herkese selam var. O günkü yaşananlara dair resimler aşağıdaki linkte ilginize sunuyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-istanbul.html
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
BUTUN MOTOSIKLETSEVERLER DOSTTUR, KARDESTIR,
HEP BERABER DAHA IYIYE, DAHA GUZELE...
GECEN SENE HAVA MUHALEFETI SEBEBIYLE IPTALETMEK ZORUNDA KALDIGIMIZ, BUTUN MOTOSIKLETSEVERLERI
BIR ARAYA TOPLAYIP, TANISMASINI, KAYNASMASINI VE PAYLASMASINI SAGLAMAK AMACLI PILAV GUNUMUZE TUM DOSTLARI BEKLIYORUZ.
CANAKKALE-CAN YOLU INSAAT HALİNDE OLDUGU ICIN YER YER STABILIZE SERILMIS HALDE, AMA GENIS VIRAJLARI DA DAR KESKIN VIRAJLARI DA ICINDE BARINDIRAN USTA ISI ZOR BIR YOL.BIGA-CAN YOLU ISE OZELLIKLE ISTANBUL'LU MOTOSIKLETCI DOSTLARIMIZIN COK BEGENDIGI KAPLAMASI GUZEL, VIRAJLARI HARIKA, YESILLIKLER ICINDE BIR YOL.EDREMIT-YENICE-CAN YOLU TAM BİR DAG YOLU, ENDURO KULLANICILARI BAYILACAK.EZINE-BAYRAMIC-CAN YOLU ISE UZUN DUZLUKLERE DE GUZEL VIRAJLARA DA SAHIP COK KEYIFLI BIR MOTOSIKLET YOLU.YERYER MESE KORULARI ARASINDA ZAMAN ZAMAN MIS GIBI KOKULU CAM ORMANLARINDA SURUSUN KEYFINI YASAYACAKSINIZ.FOTOGRAF KOLEKSIYONUNUZDA COK GUZEL KARELER KALACAGINA EMINIZ.
ASIRLIK CINARLARIN KOYU GOLGESI ALTINDAKI TOPLANTI ALANIMIZ ULASIMI KOLAY, OLASI IHTIYACLARA 5 DAKIKA MESAFEDE...CADIR KURMAK ISTEYENLERIN GONUL RAHATLIGIYLA KAMP KURABILECEGI ALANIMIZDA YAKLASIK 5 KM YURUYUS PARKURU, KROS SEVERLER ICIN KROSA UYGUN PATIKALAR MEVCUT.
VE TOPLANMAK ICIN BAHANEMIZ DE EV YAPIMI TAVUK ETLI BULGUR PILAVI,YANINDA AYRAN VE HOSMELIM TATLISI
CUMARTESI GUNUNDEN YOLA CIKIP AKSAMI DOSTLARLA ATES BASINDA GECIRMEK ISTEYEN MISAFIRLERIMIZ; BIZLER CADIRLARIMIZLA ORADA OLACAGIZ.
KAMP VE TOPLANTI ALANIMIZ (YAKLASIK);
CAN merkeze:6 KM
BIGA'YA: 25 KM
CANAKKALE'YE: 80 KM
YENICE'YE : 30 KM
BAYRAMIC'E : 50 KM
IRTIBAT ICIN TELEFON NUMARALARI:
IZZET KIZILCIK: 0 542 354 9991
ONDER KANDEMIR : 0 542 695 1749
AHMET CAHIT ONDER : 0 544 822 4633
hocam genele açmayı size bırakıyorum uygun görürseniz.
beşikten mezara...
Tekrar Merhaba Çanakkale MT
Formun ana sayfasında da Duyurular kısmında yer aldığı üzere ve aylar öncesinden açılan "11 Mayıs Çan Pilav günü" Etkinliğini destekliyor ve katılmayı düşünüyorum. Açık bir davetle ÇAN MOTOTEAM gurubu herkesi bu Etkinliğe davet etmiştir.
Organizasyona 10 gün kala benimle beraber (tabiki müsayit olan arkadaşlar) katılmak isteyen arkadaşları görmek isterim.
İlginize sunuyorum. Sevgiler saygılar.
{[/=W=\]}
ellerinize sağlık hocam.ana sayfa harika olmuş. teşekkürler.bölgemizdeki tüm mt'cileri ilçemizde görebilmeyi umuyorum.
beşikten mezara...
Merhaba arkadaşlar.....bu hafta sonu gezimiz var....
gelebilecek bütün MT ci arkadaşları bekliyoruz....
04 Mayıs 2008 Pazar
Saat 10.30'da PO Miller'de buluşma.(Kahvaltı etmek isteyen olabilir diye)
Saat 11.00 Hareket
Çanakkale-Ezine-Ayvacık-Assos Yeni Yol üzerinden Küçükkuyu Oba Camping
Mantı: 6 YTL
Gözleme: 2 YTL
Tavuk-Köfte Izgara : 6 YTL
Pazar Gunu hava sıcaklığı 18 derece ve güneşli...
gelen arkadaşlarla pazar günü görüşmek üzere....
www.turkiyemotosiklet.org
Uğur DİGAN
0 534 588 64 44
turkiyemotosiklet.org
Yanar17 Havran'dan gelen varmı Pilav yemeye, varsa katılrım, yoksada katılırım. Yalnız c.tesi gidip orada 1 gece kamp yapmak isterim. Günübirlik oldumu içemiyoruz.
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
Merhaba Ahmet
Ana sayfada duyuru için benim bir katkım olmadı.
Sadece 26-27 nisan Ayvalık gezisinde Sayın Adminmiz "Skullhunter" Erhan kardeşimize ve Motosiklet.net ailesine duyuruda bulunmuştum. Sanırım ordan dikkate alarak duyurular bölmünden düzenleme yapıldı. Burdan da sayın Skullhunter Adminimize bundan dolayı teşekkür ederiz.
İnşallah güzel bir organizasyon olacak. Motorcu arkadaş ve kardeşlerimiz Çanakkalemizin Şirin ilçesi Çan' ı gezme ve tanıma fırsatı bulacaklar. Çan lı motosiklet tutkunu arkadaşlarımızla tanışıp kaynaşma fırsatı bulcaklardır.
Güzel günlere dostluk ve kardeşliğe.....
Merhaba Savaş
Havran dostları katılacaklarını söylemişlerdi. Tarih yaklaşıyor. Tekrar telefonla görüşürüz. Sanırım günü birlik gelinip gidilebilecek. Necdet hocayla yada Muhittinle görüşmek lazım. Tekrar haberleşiriz.
{[/=W=\]}
Valla bu sefer ne yapıp ne edip gelecem Çan'a. Ama 50likle ama bisikletle hiç bulamazsam Çan Birlik'le
Kuyuya taş atan kişi
{[/=W=\]}
hocam lastikleri yaptırabilirsem bende katılırım size nasıl olsa yolunuzun üstündeyim troia kavşağında katılırım size tanışmış oluruz dönüş günü birlikmi?
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Sanırım ben cumartesiden gidip kamp yapabilirim tabi son ana kadar beklemem lazım
Kuyuya taş atan kişi
{[/=W=\]}
abi ozaman millere gelirim dediğim gibi sorun çüzülürse buluşuruz yarın çalışıcam çünki
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)