{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
tüm motor dostlarına selam
kutsal topraklardan herkese selamlar getirdim
kazasız belasız sürüşler için hepimize dualar ettim. allah arzu eden tüm kalplere oralara gitmeyi nasip etsin
Hoşgeldin Mehmet
Ümre ziyaretin mübarek olsun. Artık Hacı sayılırsın.
Allah bize de nasipeder inşallah Müslümanlığın doğduğu toprakları ziyaret etmek..
Sen yokken buralarda yağmur eksik olmadı. Tabiat yağmura doydu. Biz motorla gezemediğimizden haraketsiz kaldık. Geçen cumartesi motorla Balıkesire gittim gelirken de Havran Motor dostlarına uğradım. İki gün motor ve yola doydum. Fazla bir aktivite olmadı.
Bundan sonrası topic te yazdığı gibi.
Tekrar hoş geldin.
ayrıca 26-27 nisan da Ayvalık gezisi var geziye Motosiklet.net olarak değişik illerden gelenler olacak konaklamalı bir organizasyon var. Çanakkale MT olarak sizin adınıza emri vaki yapmadan katılabilceğimizi yazdım. linki aşağıdadır.
Bu geziye de katılmak isteyenler görüşlerini bildirsinler. Katılan olup olmadığı belli olsun.
Hadi Çanakkale MT aktivite mevsimi geldi kendinizi sınayın.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...acilisi-6.html
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
hoşbuldum hocam
hoşbuldum muhittin
sizleri yeniden görmek güzel
günübirlik olsa hemen geliyorum derdim ama hocam malum iş. sağlık olsun hocam size iyi geziler. bol bol fotoğraf bekliyorum
hep beraber orada olacağız inşallah
vay be! yarın gezi var dimi sabah gelmeye çalışacam kahvaltıya
Kuyuya taş atan kişi
Pazar günü Takıl kafe önünde saat 10:30 da buluşulup abidelere doğru geziye çıkılacak. Müsayit olan herkes bekliyoruz. Çan dan Cahit muhtemelen iki araba da katılacağını söyledi. Hatta Bandırma guruplarına da davet verildiğini söyledi.
Bakalım katılım nasıl olacak.
{[/=W=\]}
Siz gezerken şu an bizde iç geçirip sizi bekliyoruz. Resimlerde gelir akşama
Kuyuya taş atan kişi
ben de katılamadım bu günkü geziye yol yorgunluğu kötü etkiledi beni
inşallah bundan sonrakilere katılırım. mehittin sen neler yaptın almadınmı hala bir motosiklet
MERHABA MOTOSİKLET.NET dostları
Çanakkalenin Şirin İlçesi Çan ve burdaki motor dostlarının,"Çanakkale Şehitleri Ziyareti"
aktivitesini sizlerle burda paylaşmak istedik.
Sitemizde "SPİRTTWO" nickiyle yazan üyemiz Sayın Ahmet Cahit bey (Kendisi Çan ilçesinde İnşaat
sektöründe çalışmakta.) organizesiyle haftalar öncesinden bu gezi hakkında devamlı haberleşme halindeydik.
Bu konuda onlara yardım edeceğime rehberlik edeceğime söz verdim. Gezi çok güzel geçti.
Çan ilçesinden Çanakkale ye ziyarete gelen 30' un üstündeki motosikletli ve iki de
özel otomobil dolusu kardeşimiz, abilerimiz ve onların aileleriyle gezimizi icra ettik.
Aşağıda gezimizin resimlerini ilginize ve beğeninize sunuyoruz.
Geziye katılan tüm dostlarımıza ve buradan resimlerimizi beğeniyle izleyen sizlerde teşekkür ediyoruz.
Birgün sizleride bekleriz. Sağlıcakla kalın.
Geziye başlamadan önce TAKIL kafe önünde buluşuldu ve dostlarımızla kaynaşıldı.
Motosikletler incelendi bilgiler alındı. Uzaktan gelenler kahvaltılarını yaptı.
Çan Çanakkale gurubunun kardeşliği ve gezi öncesi
arkadaşlar resimlerle fazla yer kaplamamak için sitemizde ayrı bir konu açtım. Link aşağıdadır. Beğeninize sunuyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1052980
{[/=W=\]}
Gezi gerçekten çok keyifliydi. Ayrıca Çan grubunu tebrik etmek lazım çok organize ve çok mütevazi arkadaşlardı. Önemli olan motosiklet sevgisiydi bunu da bu gezide fazlasıyla hissettik. Beraberce nice gezilere diyelim...
hocam pazar günü program varmı bizim fuar cuma gününe alındı
pazar boşum
Arkadaşlar,
Yarın ayvalık gezisi gerçekleşiyormu. Birtürlü tanışmak mümkün olmadı. Bahanelerim hazır. Geliyorsanız Güreyi 1 km geçince AKÇAY tabelası önünde hazır olacağım.
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
Mehmet var ama hava şartarı zorluyor.
Ayvalık var. Son durum belli değil daha. Ayrıca Çan Mototeam dan sana selam ve davet var. Şöyle yazıyorlar.
".......Hocam Lapsekili Mehmet abi biga kafilesiyle gitmişti değilmi.Sanırım o da motor sevdalısı bir hacı abimiz. kendisine selam söyleyin mutlaka onuda pilava bekliyoruz. Gelmek istemezse Ali Ege özel olarak davet etti dermisiniz. (Ali Ege babam oluyor kendisi ;D)........." (blackbird) nickiyle
Bunuda sana ileteyim.
Tabiki bu davet tüm Çanakkale MT üyeleri için de bu duyuruyu okuyanlarada geçerli
11 Mayıs 2008 tarihinde Çan Motosiklet gurubu PİLAV GÜNÜNE davetidir.
{[/=W=\]}
Yarın haberleşelim hocam Serapta haber bekliyor benden
Kuyuya taş atan kişi
haftaya cuma şehitlerimizi ziyaret etmeye gelicez bir kaç motor,sizlerle de görüşmek isteriz,hafta içi olucağı için fazla katılımcı olmaz bu yüzden topik açmaya gerek olmayacağını düşündüm.
::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)