hocam motosiklete gene bakım yapıyosun kolay gelsin
5 Nisan Çanakkale mitingindeyiz, bir aksilik olmadıkça. Yalova restorana dönerken solda bizim dayının (Emin hoca derler), Uğrak birahanesi var. Orada olacağım. Tanışmak isterim. Chopper kullanırım. Yaşımız gereği biraz ağırdan alıyoruz herşeyi. Adım Savaş. Görüşebilirsek memnun olurum.
Sevgiler,
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
birde 2 tane oğlu var büyük olanın adı devrim....abi söz vermiyim ama orada olmaya çalışırım..ha bide onun yanında hedon diye bi bar var sol tarafında hemen muto nicli arkadaşımız orada çalışıyor.........
Savaş bey hoşgeldiniz
Chopper yada Cruiser benim de tarzım,sizinle tanışmak bizide sevindirir.
Sanırım Serhan bey sizi tanıyor.
Çünkü geçen yaz akçayı mesken tutmuştu. Oraları iyi bilir. Bilmiyorum kendisi söylemişti. Yalnız bunca senedir Serhan kardeşimizle haşır neşir oluyoruz tarzını bir türlü bize sölemedi. Bi ara scooter kullanırkene görmüşlüğüm var. Ama kendisi sıkı bir Harley Davitson cudur. Biz gözlerimizle kirletiriz diye dışarı çıkarmıyor. "Abi bi tur versene" isteklerine maruz kalmamak için tecrit ediyor.
Biz gene Serhan kardeşimizi çok seviyoruz. Yakında onu eller üstünde askere uğurluycaz. Yine gizemini koruyor. Gidiş tarihini söylememekte kararlı.
iyi be akşam ne yemeği yemiş onuda bil dişimi kıriim
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Savaş abicim gelmeye çalışacam muhakkak ama zannedersem akşamı bulur benim gelmem. Bu arada arkadaşlar ben Hedonda çalışmıyorum artık (daha doğrusu çalmıyorum)
Kuyuya taş atan kişi
Bende akşam çok geç geldim kaleye. şimdiden özür
Kuyuya taş atan kişi
MERHABA ARKADAŞLAR.NİSAN AYI SONUNDA BİGA DA DÜZENLENECEK KERMES İLE IRAK,FİLİSTİN,BOSNA VE AFRİKA GİBİ DÜNYANIN 18 ÜLKESİNDE YARDIMA MUHTAÇ İNSANLAR İÇİN YARDIM TOPLANMAKTADIR.EĞER SİZLERDE BU İNSANİ YARDIMIN BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORSANIZ ELİNİZDEKİ KULLANMADIĞINIZ ELBİSELER,EL İŞLERİ VE KURU GIDALARI ÇANAKKALE MERKEZDEN SEBAHATTİN HOCAMA ULAŞTIRABİLİRSİNİZ.BENDE SEBAHATTİN HOCAMDAN BUNLARI ALIP MT KLUBÜ ADINA NİSAN AYI SONUNDA KERMESE GÖNDERİLMESİNİ SAĞLAYACAĞIM.DİLERSENİZ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN SİTEYE GİRİP AYDA 70 YTL KARŞILIĞINDA SAVAŞ DOLAYISIYLA YETİM KALMIŞ IRAKLI BİR ÇOCUĞUN BAKIMINI ÜSTLENEBİLİR YADA BENİM GİBİ GÖNÜLLÜ OLABİLİRSİNİZ. ALLAH YARDIM EDENDEN DE ETMEYİ DÜŞÜNENDEN DE RAZI OLSUN. www.ihh.org.tr
şifahen değil ACİLEN Filistin'e yardım lazım
Evet bende OZAN karedeşimize yardımcı oluyorum. Hatta çevreme de duyaracağım. Ne kadar olabilirsem o kadar olsun. Herkez yapabildiğince zorlama yok. Evde kullanılmayan ayakkabı giysi örtü battaniye vs. bunun gibi eşyalar herkesin evinde vardır. Mutfak eşyası bile olur.
Ben ce makûl .....
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
SELAM ARKADAŞLAR NASİPSE..KISA BİR SÜRE 5 AY GİBİ SİZİNLE GÖRÜŞEMEYECEĞİMBU AYIN 11 DE YOLA ÇIKP( NERESİ OLDUĞU 10 DA BELLİ OLACAK )12 SİNDE VATANI GÖREVİMİ YAPMAK ÜZERE BORCUMU ÖDEMEYE GİDECEĞİM....MOTOSİKLETNET İ İŞALLAH DİĞER ASKER ARKADAŞLARIMA DA SEVDİRİCEĞİM..HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMKENDİNİZE İYİ BAKIN BEN YOKKEN....
{[/=W=\]}
cubanamen şimdiden hayırlı tezkereler.sağlıkla git sağlıcakla dön.başkaları ne yaparsa yapsın en saf duygularla vatana hizmet etmek benim aklıma gelen en büyük onurdur.şimdiden kutlarım.
arkadaşlar;20 nisan pazar günü Çandaki motosikletçiler olarak(ki aramızda çeşitli gruplara üye arkadaşlarımız var) Şehitlik Gezisi düzenledik.saat 9.30-10.00 gibi takıl kafede olunacak ve kahvaltı edilecek.10.45-11.00 gibi de karşıya geçilip gönüllü olabilecek içimizden bir arkadaşın rehberliğinde anıtlarımızı ve şehitliklerimizi dolaşacağız.güzergah üzerindeki Alçıtepede gözleme yenilip devam edilecek ve tur tamamlanacak.katılmak isteyen herkesle görüşüp tanışıp yol yapmak neticesinde de şehitlerimizi anmak en büyük dileğimiz.
görüşmek dileğiyle.
beşikten mezara...
hayırlı teskereler güle güle git güle güle gel,ölmez sağ kalırsak biz hep burdayız
::tutkuy::
Merhaba Çan MT üyeleri
Ahmet ne demek kardeşim ben yardımcı olurum. Yeterki siz kalabalık gelin. İnşallah güzel bir hava olur gezinin tadı çıkar. Fotoğraf makinası getirin. Çanakkalede en son depoları fulleyin. Gerisi kolay. Hadi geziniz şimdiden mübarek olsun.
Ayrıca bu gün Polis Teşkilatımızın Kuruluş Yıldönümü.
Sayfamıza mesaj atan polis arkadaşlarımız vardı. İsimlerini her ne kadar hatırlayamasak ta.
şimdi buldum
Lektonlu...................istanbulda trafik memuru
Murat Gergerli............ş.urfa polis memuru
Mustafa Koç..............çanakkale emniyet mensubu
Kendilerinin ve Polis teşkilatımızdaki tüm Polis arkadaşlarımızın gününü kutlar, esenlikler dileriz.
{[/=W=\]}
cubanamen'e hayırlı teskereler şimdiden 20 nisan'da teknik bir akslik olmazsa sizlere katılmak isterim
Kuyuya taş atan kişi
Yolunuz Edremit e düşerse Edremitten Akçay istikametine giderken KADIKÖY beldesinde iken Yol kenarındaki Tahtalı Minareye
gelmeden sağa dönün "ŞIP ŞIP DEDE" diye sorarsanız yolu gösterirler. Dağlara doğru devam edin tabelalar sizi götürür.
ŞIP ŞIP BABA Antep Sofrası burası
Bu da "ŞIP ŞIP BABA" türbesi hikayesi var. Ama ben anlatmayayım.
İşte masa üyeleri Havran Motor Dostları Onursal Başkanı Ahmet hoca gurubu Organize ederek bu günkü
aktiviteyi yaptı. Ne yazıki Esas Başkan Necdet hoca son anda mazereti dolayısıyla guruba katılamadı.
Doğal olarak iş Onursal Başkana kaldı.
Sol tarafta Edremit ayaklarımız altında
{[/=W=\]}
Hocam selamlarımızı iletseydiniz oradayken
Kuyuya taş atan kişi
muto canakkalenin selamını aldık kardeşim MT canakkale görüşmek üzere selamlar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)