Hoşgeldin Angaralı
Siyasetin başkentinden bize ne getitirdin
pazar günü İstanbul fuarına gidiyoruz değilmi?
http://www.motoshow08.com/index1.htm
Hoşgeldin Angaralı
Siyasetin başkentinden bize ne getitirdin
pazar günü İstanbul fuarına gidiyoruz değilmi?
http://www.motoshow08.com/index1.htm
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Yaw hocam sordum o kadar valla yaw. Kötü hissettim valla şimdi. Kendimi getirdim desem Tabiki gidiyoruz hocam. Şimdi fuardan resimlere bakıyordum, pazar olsada gitsek
Kuyuya taş atan kişi
ankaralı mutto bir gittin unuttun bizi. şimdi de ben gidiyorum bakalım
evet tüm çanakkale mt dostları hepiniz hakkınızı helal edin allah nasip ederse 20 günlüğüne kutsal topraklara umre ziyereti için gidiyorum. geldiğimde görüşmek üzere cumartesi günü öğlen 14:00 de lapseki den yola çıkacağız.
hepinizi özleyeceğim.ben yokken de bol bol gezin..........
Desene Çanakkale MT Kutsal Torakları Ziyarete gidiyor!
Bizden yana hakkımız sana Helâl olsun.
Bir kiş de olsa Ziyaret ziyarettir. Sen bir kişi değil Bin kişisin.
Oralarda Çanakkaleden bahset. Şehit atalarımızdan bahset. Şehitlerimiz ruhuna dualar et. Bizimde dualarımız seninle kardeşim.
Yolculuk boyunca resim çek de biz de görelim oraları.
Ziyaretin Mübarek olsun. Allah yolunda Allah yolunu açık etsin.
Su gibi git Su gibi gel. Müslüman kardeşlerimize bizden selam söyle.
Gazan Mübarek olsun.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Aşkolsun be abi unuturmuyum sizi yaw... Ben geldim sen gididiyorsun ama hayırlı bir vesile için Çanakkale MT ve Çanakkale ruhunu orada yaşatırsın. Su gibi gidip gelesin abim. Hayırlı yolculuk şimdiden.
Arkadaşlar, bu arada flama hesabı biraz birşeyler yaptım. Yorumlarınızı alayım istedim.
Farklı bir deneme
Kuyuya taş atan kişi
ilaveler yapılabilirnir mi?
{[/=W=\]}
arkadaşlar tekirdağ/saray dan hepinize selam...diyeceksiniz ki ne arıyosun rada..eeeee delilik paraylamı?cumartesi 8 saat süren yolculuktan sonra istanbula gelebildik,savaş kanka ile.hemde honda sbf 150 ile.fuarı dolaştık 2 gün ama.nedense çanakkale den gelen grup üyelerimiz ve motorcu arkadaşları,otobüşerle gelmişler..ne hikmetse...bugün saat 16.00da fuar alanından edirne otobanına ve saraya geldik gece buradayız.deli fotolar çektim hepsini yayınlıyacağım ..d........ düşecek ...bekleyin çok yakında....
Hocam fuar fotoları gelmedi
Kuyuya taş atan kişi
eline sağlık muhittin kardeşim güzel fotolar çekmişin
eeee nede olsa bazı arkadaşlar günlerce fuar gezmişler. Tonla resfşş (pardon) foto çekmişlerdir. Artık buraya yüklemesi aylar sürer. İmkansızı başaranlar var aramızda 150 cc motorla 8 saat tek silindir üstünde ist varmak her babayiğide nin harcı değildir. Hem soğuğa karşı hemde deli trafiğe karşı .... zor.
Hadi bakalım yokmu artıran
{[/=W=\]}
selammmmmm millet...cuma günü savaş kanka ile başlamış olduğumuz fuar gezimiz nihayet bu akşam saat 24.00 de çanakkale ye varışımız ile son buldu..ama arkadaşlad g...z dondu ya..motoru yolda zor tutabildim donuyorum...çok uykum var yarına bomba fotolar bende....
Kahramanım benim. Döndü sonunda
Ben dedim bu adamın askerlik yapması na bile gerek yok. Bu kahramanın ve kankası Kahramanın KAHRAMANLARIM
Yaptığını yapan varsa gittiği yoldan giden varsa çıksın ortaya. Yada sonsuza kadar sussun.
Hoş geldin sensei ve + sensei SENSEİLER
Fotolarını sabırsızlıkla bekliycezzz. Şimdi rahat uyuyun.
{[/=W=\]}
Hocam sende olmasan çekilmez bu rası be...cd ye attım fotoları frosen ile yüklecez işalah beya...ehueuheuhe
Merhaba arkadaşlar,
Takılabilirmiyim sayfanıza, Çanakkale'liyim Akçay'da yaşıyorum
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
logo-4 yada logo-2 de ÇANAKKALE aynı yerinde ortalanmış olarak MT de alt tarafta yer alırsa daha bir şık olur gibi. Tabi hepsi güzel çalışmaların.
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
Merhaba
Hoşgeldin sayfamıza. Nedemek dost olan herkese kapımız açıktır.
Yalnız sizi yakından tanımak isteriz. Umarım sayfamızı okurken bizleri tanımışsınızdır.
Ben öğretmenim. Ya siz?
Ne tarz motor kullanırsınız? Akçaya ara sıra uğrarız biz.
Havranda motor dostlarımız var bizim. Onları tanırmısınız?
Görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın
Çok güzel çalışmalar yapmışsın. Eline emeğine sağlık.
ben sonuncuyu sevdim. Biraz daha zenginleştirilebilirmiş gibi geliyor bana.
Koçum benim yağmasan da gürlemen yeter.
Ben seni bu halinle seviyorum. Artık Tolga CD ye basıp bizlere ulaştırır. biliyorum yapar. Olmasa imece yapar paylaşırız fotoları imece usulü yükleriz sayfaya ( hani tonlarca foto çekmişin ya o bakımdan söylüyorum ehehe ehe )
{[/=W=\]}
Neden olmasın hocam yorumlar gelmeye başladıkça dahada güzel olacaktır eminim
Kuyuya taş atan kişi
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)