hocam lütfen ya...RESİM değil FOTOGRAF....hiç sizin Motorsikletinize,biriBisiklet diyormu lütfen.........
hocam lütfen ya...RESİM değil FOTOGRAF....hiç sizin Motorsikletinize,biriBisiklet diyormu lütfen.........
Özür dilerim sensei affedin. Türkçem işte. Haklısınız.
Kahrolası Fotoğrafa Resim dedim. Dilim kopsun.
Bir daha tekerrür etmez.
Yakuza sensei kılıcınızın adaletinden sual olunmaz efendim.
Hatalı kulunuzu affedin. Billa fotoğrafa resim demem.
Fotoğraf makinası resim çekmez fotoğraf çeker. Resimi ressam yapar ressam fotoğraf yapmaz değilmi? Fotoğraf makinası resim yaptığında ressam olması muhtemeldir ama bu gercek anlamda ise fotoğraf makinasına fotoğraf makinası demek abesle iştigal etmek demektir.
Sanatsal ortamda bulunan bir ressamın resim değilde fotoğraf yaptığını düşünürsek soyut dünyanın algılanımsal değerlerinde bir takım yapaysal ve içsel zıtlıkların oluşumuyla beraber ressamın soyut anlamda resim yapmadığının farkına varmış oluruz.
Bu sanal platformda gerçel yansımada her fotoğraf bir resim kalıbında yer tutmuştur. Aslında olmayan bir ressam tarafından oturtulmuş görsel objeler olarak karşımıza çıkarlar. Resim ve fotoğraf yaratan tarafından değilde ona bakan bireyin görsel olarak algıladığı iç dünyasının onun beyni ve hafızasının nasıl olması gerektiğini biçimde yorumlaması doğaldır. Uzlaşsal bir platformda bireylerin resime fotoğraf fotorafa resim denmesi olayı su götürmez bir harman ve sentez olayına tekrardan akıl süzgecinden geçirilerek imbiklenmesi ile kesin yargıya varılması olasıdır.
Alt tarafı fotğrafa Resim demişiz ne yani. Diplomamızı elimizden mi alcan. Ben motora binerim resime hiç binmedim.
Sevgili Serhan Askere ne zaman gideceksin tarihini bilmek isteriz.
Arkadaşımızı uğurlamak her Çanakkale MT üyesinin gururu olacaktır.
Ne yazıkki sınır ötesi harekat bitti yaw. Duyduğuma göre yeni gelenleri kum torbası niyetine kullancaklarmış.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Güzel bir gezi,güzel fotolar,paylaşım için teşekkürler.
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
Hocam sayende iyi bir gezi yaptık bize
gelmeseldiniz güzel bir günü değerlendiremeyecektik
Soğuk havalarda motor kullanmamakla paslanmıştık havran dostları ile geçirdiğin bu güzel güne teşekkür ediyorum görüşmek üzere
sebahattin hocam sizlerde olmasanız kış uykusundan kalkamıyacaktık.bundan sonra geziler devam eder sizleride bekleriz.çokgüzel bir geziydi
Sizlerde renk kattınız geziye. Kalabalık coşku yarattı.
Bizde o coşkuyu Gurup olara Motosiklet sürmenin keyfine vardık.
Bizim içinde ayrı bir zevk ti.
Sizin katılımınız güç verdi. Paslarınızı sildiniz. Bizde size teşekkür ederiz.
Teşekkürler hüseyin usta. Gerçi sen gezide gözlemciydin. Arka planda gurubu kollayan adam. Arabada buji ve çeki halatı bulundurman incelikti.
{[/=W=\]}
sebahattin abi ne iyi ettiniz geldinizde bizde iki aydan beriküflenmiştik herşey icin teşekkürler canakkale MT ye selamlar koca seyite bekleriz
hocam bujiler ve çekihalatı muhittin abim için onun neyapacağı belli olmaz onun için tedbiri elimden brakmadım gurubun enhızlı motorcusu o şopur motorlan kros yapan tek kişi
Hocam bu hafta plan programda ne var? Ankaradan katılayım bu sefer
Kuyuya taş atan kişi
{[/=W=\]}
olabilir....ben burdayım başkan ihtiyaç duyulması halinde beni arayınız........
evet arkadaşlar sonunda üyeliğimi aktif hale geçirebildim artık ben de yazabiliyorum.
Hoş geldin Mehmet
Aramıza hoş geldin. Bir geldin pir geldin.
arkadaşlar soruyorlar bana. Hocam bu Ayvalık Cunda adasına beraber gittiğiniz.
Kim? Ben de diyordum Lapsekiden Mehmet. Yaw varya "rainbird17"
Onlarda şöyle diyor: Kim len buuu.
Aha işte karşınızda rainbird17
Tekrar hoşgeldin.
{[/=W=\]}
hoşbuldum hocam sizi ve diğer arkadaşları tanımaktan şeref ve mutluluk duydum. Artık hep birlikte olacağız inşallah.
çanakkale mt forever
Değerli Çanakkale mt
20-23 mart istanbul CNR fuar merkezinde
motosiklet ve aksesuarları sergisi var gitmek istermisiniz?
ben 23 mart pazar günü orda olmak istiyorum.
sizin değerli düşünceleriniz nelerdir? Kim gelmek ister.
istanbul yeşilköy de havaalanın yanında.
{[/=W=\]}
çanakkaleli arkadaslar hafta sonu tahminim cumartesi aksamı orada olur her halde pazar gunu bi tur yapmayı dusunuyoruz ne gibi yardımınız olur eee ankaradan geliyoruz.
saygılarımla
{[/=W=\]}
Şükür kavuşturana, Ankara'dan döndüm sonunda. İnternet imkanı bulamadım oralarda. anca şimdi bakabiliyorum. Çok şey kaçırmamışım sevindim
Tekrardan selamlar herkese...
Kuyuya taş atan kişi
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)