Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Çanakkale - MT]

REKLAM ALANI
    harved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Çanakkale ye tekrar selamlar....

Yanar17 Sevgili Hocam, ağabeyim,29 Subat cuma yani yarın sabah İST dan yola çıkıp Bursa üzerinden Bigaya geleceğim.

Malum pazar yağmurlu,pazartesi veya Salı öğle saatlerinde Çanakkale üzerinden Tekirdağ,İST devam edeceğim.Allah bir engel keder vermez ise Çanakkale ye uğradığımda kısa da olsa sizler ile tanışmak isterim..Bana Özelden GSM no su birakır iseniz geldiğimde sizleri rahatsız ederim.

Tüm Çanakkale MT ye tekrar sevgiler,selamlar

Vedat HARMANCI
    LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mutto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Bizde çok seviniriz umarım kazasız belasız geçer yolculuğunuz. Hocamla irtibat kurar, sizinle tanışmak isterim
    Muhittin ÖZTÜRK
    Kuyuya taş atan kişi

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı harved adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çanakkale ye tekrar selamlar....

Yanar17 Sevgili Hocam, ağabeyim,29 Subat cuma yani yarın sabah İST dan yola çıkıp Bursa üzerinden Bigaya geleceğim.

Malum pazar yağmurlu,pazartesi veya Salı öğle saatlerinde Çanakkale üzerinden Tekirdağ,İST devam edeceğim.Allah bir engel keder vermez ise Çanakkale ye uğradığımda kısa da olsa sizler ile tanışmak isterim..Bana Özelden GSM no su birakır iseniz geldiğimde sizleri rahatsız ederim.

Tüm Çanakkale MT ye tekrar sevgiler,selamlar

Vedat HARMANCI
    Vedat çanakkale ye girer girmez beni telefondan ara 0 505 5751589
    Ben yeni sanayide Çıraklık okulundayım. hemen yolunun üzeri. Mutlaka görüşelim.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Gezi güzel oldu katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Ben çok keyif aldım. Resimleri çelken arkadaşlar buraya koyacaklar.
    Sabahki kahvaltıda Ümmetin ve Uğur un çektiği resimlerde onların topiğinden alırız.
    Hep birlikte toplu sürüşün keyfine vardık.
    Darısı yeni gezilere.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Valla baya bir keyifliydi gezimiz. Gırgır, şamata gırla gitti valla Katılan herkese teşekkürler
    Kuyuya taş atan kişi

EMO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki bandit sa 650 s abs,Yamaha ybr125,Bajaj chetak classic
    selam dostlar işte son geziden fotolar..taze.tazee.. :D
    [I]Özgürlük alıp başını gidebilmektir..Bir an bile durmaksızın..[/I]

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Bu kadarmı çıktı resimler yaw. poz vermekten bi hal olduk valla
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Yaw şu üçüncu tekil şahıs. Kim YAhu
    Gurubun OMBUSTMANI gibi görünüyor.
    {[/=W=\]}

uhaaaaaaaaaaaaaaaa ..yazık ulennnnnnnnnn...yapılırmı bana bu.......saat 10m çok erkendi ya kalşktım gene yattım...bidaha ki sefere 12 falan yapın geleyim ama nisan 1 den önce olsun lütfen 1 nisan askerim de...ehueuheuheeu...

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Bugün Vedat abi de (Harved) uğradı sağolsun. Hocamla beraber doymadık muhabbete vallahi

Bu arada resimlerin sahibi mmawerick abim adına ben yükledim. Mehmet abime çok teşekkürler resimler için

Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Çanakkale MT Aslanları.
    18 Mart öncesi Abide yollarını test ederek Şehitlikleri gezdiler.
    Toplu sürüşün keyfine vardılar.
    Birimiz hepimiz hepimiz birimiz diyerek.
    Tek vücut Tek yürek Çanakkale Şehitleri yollarında seyahat ettiler.
    Çanakkale şehitleri ruhuna yürekten dua ettiler.
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Valla hocam zamanda yolculuk yapmışız motorlarla. 2012 de resim çektirmişiz yaw
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Çanakkale MT ye ve Özellikle Yanar17 Sebahattin hocam ile Mutto Muhittin Kardeşime bana göstermiş oldukları misafirperverlik, ilgi, alaka için çok teşekkür etmek istiyorum.İstanbula ne zaman olursa olsun geldiğinizde her türlü yardıma hazır olduğumu tekrar belirtmek isterim..

En nihayetinde 29 Subatta başladığım Marmara gezisini bu akşam İstanbul da tamamladım. Toplam 985 km yol yaptım,kurtlarımı döktümen kısa zamanda gezi resimlerini yayınlayacağım arkadaşlar görüşmek üzere sağlıcakla kalın..

Sebahattin hocam ve Muhittin kardeşim ile

Biga da evimin önü,Çanakkale ye hareket zamanı
    LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Ne demek abim her zaman bekleriz. Resimler için teşekkürler...
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Pazar günü çok haraketli ve renkli geçti.
    Birgün öncesinden Ümmet Pertikan ve Yol arkadaşları Çanakkale ziyareti için geleceğini söylemişti. Akabinde Harved (Vedat Arkadaşımız) da Bandırma- Biga üzerinden Çanakkaleye geleceğini söyledi.

Kasvetli Pazar günü sabahı Ümmet ve Arkadaşı Uğur kardeşimizle TAKIL kafede kahvaltı yaptık.
    O gün Çanakkale MT gurubuyla zaten bir Gelibolu yarımadası planlı gezimiz vardı. Kahvaltı sonrası gurup yavaş yavaş toplandı.Resimler çekildi. Ümmet ÇELEBİ ve Uğur kardeşimizi Uğurladık. Ordan Gezimizin startını verdik.
    (GEZİ RESİMLERİ YUKARDAKİ GİBİ ) gezginlerin ve resimleyenlerin eline ve emeğine sağlık. Burdan Teşekkür ediyorum.
    Pazartesi Günü Vedat arkadaşımız Biga Lapseki Yoluyla Çanakkale ye geldi.
    (pazar günü Ümmet ve arkadaşı bizden ayrıldıktan sonra Biga da Vedat ile buluşmuşlar. Resimleri Ümmetin açtığı topic te var).

http://www.motosiklet.net/forum/foto...-fotolari.html

Kedisini hem tanıdık hem sohbet ettik. Muhittinde (Mutto) geldi beraber konuştuk. Vedat arkadaşımızla tanıştığımıza çok memmnun olduk. Zaten form daki yazılarından tanıyorduk. Yüzyüze görüşmemiz oldukca keyifliydi.
    Kendisine burdan birkere daha teşekkür ediyorum.

Kısacası pazar ve pazartesi günü benim ve bizim için çok haraketli geçti. Ziyarete gelen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Herzaman kapımız açık bekleriz. Sadece dostlarımız değil dostlarımızın dostlarıda bizim dostumuzdur.
    Bekleriz. Sağlıcakla kalın.
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Yanar17 ağabey,Solo Marmara gezisi, olarak GEZİ başlığında diğer resimleri yayınladım.Görüşmek üzere..

Motosikleti
    BMW R 60
    MERHABA ARKADASLAR.LONDRA DAN HERKESE SELAMLAR.TURKIYE YI COK OZLEDIMVE EVDE GRIP OLMUS BIR SEKILDE YATMAKTAYIM.BURADA HAVA HEP BULUTLU.AMA IYI GEZILER DUZENLEMISSINIZ.BAKTIKCA ICIM ACILDI.BEN NE ZAMANDIR AKTIVITE DUZENLENMEDIGI ICIN VE HAVA MUHALEFETI DOLAYISIYLA YAZIN BIRAN ONCE GELMESINI BEKLIYORDUM.SEZONU ACMISSINIZ TEBRIKLER.UMARIM BU YAZ VATANA MILLETE HAYIRLI UGURLU OLURHEPINIZE SELAMLAR

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Selamlar Geçmiş olsun çok. Ama senide bekliyoruz abim. Sebahattin hocam çok bahsediyor senden. En kısa zamanda tanışmak isterim. Sevgiler Çanakkaleden
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    BMW R 60
    TESEKKURLER MUTTO KARDES.YAKIN ZAMANDA GORUSURUZ INSALLAH;KENDINIZE IYI BAKIN.

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Çanakkale MT gurubumuzun Ozanı LONDRA da bi resimi bile doğru yükleyememniş.

Küçük Ozan Londrada
    {[/=W=\]}

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler