Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Çanakkale - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW R 60
    sebo abe bu hafta sonu napıyooss.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    FZ6-fazer

Çan'da pilav günü

merhaba arkadaşlar.
    geçen sene hava muhalefeti dolayısıyla iptal etmek zorunda kaldığımız Çan MOTORCULAR Pilavı gününü bu sene hava durumu nasıl olursa olsun yapmaya karar verdik.şimdilik ön düşünce olarak tarihimizi 11 mayıs(pazar) olarak düşünüyoruz.konuyu erken açıyorum ki büyük organizasyonlar planlanırken ÇAN MOTORCULAR PİLAV GÜNÜ gözden kaçmasın.PİLAV GÜNÜ'müzde bütün motosiklet aşıklarını ilçemizde görebilmeyi amaçlıyoruz.değerli fikirlerinizi ve tekliflerinizi bekliyoruz.(program ve detayları daha sonra sitemizden duyuracağız.)
    beşikten mezara...

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.

Seçenek

Alıntı STİGMATA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sebo abe bu hafta sonu napıyooss.
    1-cumartesi günü Ayvalık gezisi yapabiliriz
    2-pazar günü olursa lapsekiden Mehmet ve Çanakkale den Can da katılımıyla Bir Gelibolu yarımadası gezisi yapılabilir. Çünkü nceden rezerve yaptırmışlardı. Emrede katılabilir sanırım.

İki adet plan
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

mutto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    50TT, XRV 750
    valla cumartesi olmaz ama pazar günü bende gelmek isterim tabi ilk olarak benim 50 cc lik mondiye sormam ve size ne kadar yük olur? ama bir arkadaşım daha var eğer o da gelirse seve seve katılırım.
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Merheba arkadaşlar
    Üye kalabalığı nedeniyle kayıt tutma gereği ihtiyacı doğdu.
    Benim bir önerim var.
    Forma katılan dostane fikirlerini yazan her arkadaşımız bizdendir.
    Aramızda bir haberleşme gurubumuz var. Bu haberleşme ağını genişletmek ve herkesi bu çatı altında toplamak için.
    Herkez kendini tanıtan bir e-mail atsın. canakkale-mt@googlegroups.com

e- mailde kimlik bilgileri
    adı soyadı
    doğum tarihi ve yaşı
    doğduğu yer
    mesleği
    öğrenim durumu
    tel no
    mail adresleri
    kullandığı motosikletin markası CC/ hacmi
    ehliyetini aldığı tarih
    tuttuğu futbol takımı
    hangi sporlardan hoşlanır
    favori artis hoşlandığı müzik türü
    vb.....
    belirtilsin
    enazından arkadaşımzı yüz yüze tanıyalım.

Arkadaşlarımızın eksikleri, ihtiyaçları, sorunlarında kara gün dostu oluruz belki.
    Sevinçli günde kederli günde onların duygularını paylaşırız. yardımlarımız olur belki.

Ayrıca son zamanlarda yeni arkadaşlarımız oldu onlarıda mail ve msn adreslerini alırsak daha iyi anlaşırız. Düşüncelerinizi alalım bu konuda.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Hocam maili gönderdim ama sanırım onayınız gerekiyor gerçi sizi msn e ekledim. adres biraz gülünç gelebilir.
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.

Radyatör Bu

radyatör ONARIMI YENİ PETEKLERİN MONTAJI VE SON HALİ

İsmail ustanın Ayhan'ın Eline sağlık yapamıyacağı radyatör yok. Eskisini getir sana kopyasını yapsın. Ellerine sağlık.
    {[/=W=\]}

hocam ben arkadaşlara yaydım haberi cumartesi takıl cfedeyiz 8 de..yani 9 şubatta..yalnış anlamadım değilmi..........

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı cubanamen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ben arkadaşlara yaydım haberi cumartesi takıl cfedeyiz 8 de..yani 9 şubatta..yalnış anlamadım değilmi..........
    doğrudur serhancığım görüşmek üzere

Alin size aşama aşama radyatör nasıl dağıtılır?
    Nasıl toplanır?
    RESİMLİ anlatım.

AŞŞAĞIDA RESİMLER TOPLANMA SIRASINA GÖRE DİZİLİDİ.
    bunun tersi de tabiki doğal olarak daatma oluyor.
    Burdan radyatör konusunda tüm arkadaşlara fikir vermek açısından böyle bir olayla karşılaştıklarında
    ne gibi bir manzara ile karşılaşacaklar onu göstermeye çalıştım.
    Tabiki kendi el becerisi olan arkadaşlar bunu daha iyi kavrayabileceklerdir.
    El becerisi olmayan arkadaşlarda yetkili ustalara yaptıracaklarından bu aşamalardan geçecekler. Merak ederlerse
    işte resimleri.
    Herkese sağlıklı Motor, Arızasız günler. Esenlikler dilerim.
    Sorusu olan arkadaşlara da yardımcı olurum. 8)

Bitmiş hali. SON bu kadar.
    {[/=W=\]}

Hocam gene duman etmişiniz yav.
    elinize emeğinize sağlık. Şu aralar iş yoğunluğundan katılamıyorum. Havaların iyileşmesini bekliyorum. Herkese selam ve saygılar.
    Nekadar köfte, O kadar ekmek.:queen:

Motosikleti
    şimdilik yok.
    motorshow 2008 motosiklet ve aksesuarları fuarı
    istanbul CNR expo yeşilköy 20-23 mart
    özellikle "STİGMATA" kardeşime bildirilir?
    Gidilir. Nasip, kısmetse.
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    ?????
    çanakkaleliler nerdesinnz paln proce varmı
    Bakırköyden kaçtım MUTLUYUM!!!!

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Hocam havalar düzeliyor, yarın için birşeyler yapsak nasıl olur? Gelibolu yarımadası güzel olur gibi Sanırım çoğumuz gelmek ister (gaz vermiş gibi olduk biraz)
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı mutto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam havalar düzeliyor, yarın için birşeyler yapsak nasıl olur? Gelibolu yarımadası güzel olur gibi Sanırım çoğumuz gelmek ister (gaz vermiş gibi olduk biraz)
    Değerli Mutto
    Fikrin çok cazip bu cumartesi pazar gezilebilecek bir parkur.
    Mailede yazdım. Diğer arkadaşların görüşünü de alalım olmazsa
    son kararı burdan ilan eder. Aktiviteyi şekillendiririz. Hava durumuna bakarak
    29 şubat Cuma günü son duyuruyu yapmış oluruz.
    Herkese iyi günler.

Birde şu haberleşme konusunda kopukluk oluyor.
    Kişsel bilgiler ve irtibat telefon ve mail adresleri olmadığından çoğu arkadaşlara ulaşamıyoruz.
    Değerli ÇAN, YENİCE, BAYRAMİÇ, LAPSEKİ .... diğer ilçelerde bulunan arkadaşlar da bu konuda ilgili olurlarsa SAĞLIKLI İLETİŞİM OLACAK.
    Geçtiğimiz gün Çan deve güreşleri için program yapamadık. Güzel aktivite olabilirdi benimde işlerimin olması fırsatı kaçırmamıza neden oldu.
    Ama güzel havalar olduğu sürece aktivitelerimizi yapacağız.
    Herkese saygılar sevgiler.

Hafta içinde bir toplantı yapmak ta yarar var. Toplantı yerini Muttonun çalşma saatine göre ayarlıyacağız. Çünkü onun çalıştığı yer bunu için müsayit. Herkes hoşnut olacağı kanaatindeyim tekrar görüşmek dileğiyle
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Hocam, sanırsam hafta içi gündüz saatleri çoğumuz müsait olamayacağız. Hafta içi akşam saatlerinde her zaman uygun olur zannediyorum. Hepimizin ortak kararlaştırdığı bir saatte mekana haber vermemiz yeterli.
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı mutto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam, sanırsam hafta içi gündüz saatleri çoğumuz müsait olamayacağız. Hafta içi akşam saatlerinde her zaman uygun olur zannediyorum. Hepimizin ortak kararlaştırdığı bir saatte mekana haber vermemiz yeterli.
    cuma günü 20:00 da Mutto nun çalıştığı yerde toplanıyoruz.

Yerin ismi HEDON.

BABALIK tatlıcısının yanı. Ben orda olacağım. Herkesi beklerim.
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    şimdilik yok.
    İnternetteki diğer motor gurupları 18 Mart Çanakkale Deniz zaferi törenleri için Çanakkale gezileri düzenliyorlar. Bir çoğu 18 mart hafta içine denk geldiğinden ya önceki Cumartesi Pazar günleri yada sonrasın daki günlerde gezilerini yapmak istemekteler.

Bilindiği gibi geçen seneki 18 mart törenlerinde bir araştıma yapıp Tolga ile bir gezi ziyaret planı hazırlamıştık. Aynı şartlar şimdide geçerli. Yani değişen bişey yok. Bunun için site admini ayrı bir topic açmıştı. Sanırım o topic yeniden gündeme gelecek ve aktif hale geçecektir.

Formu dikkatli izlerseniz yakında aktiflenir. Eğer gelenler olursa baya bir şenlikli geçecek 18 Mart Çanakkale zaferi haftası. Zaten o hafta bütün oteller tam dolu rezervasyon olacak. Otelde kalacaklar önceden yer ayırtmaları gerekecek.

http://www.motosiklet.net/forum/duyu...e-bulusma.html

http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ulusma-15.html
    {[/=W=\]}

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    hocam hafta sonu gelmeyi düşünüyorum ben.bu sene açılmadı diye biliyorum gerekli konu.18 martın salıya gelmesi kötü oldu,çoğumuz çalışıyoruz o gün.18 marttan önceki yada sonraki cumartesi pazar olsa daha iyi olur gibi geliyor.sizinle buluşmak çok güzel olucak kısmet olursa,vallah özledim sizleri.yakında görüşmek üzere
    ::tutkuy::

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Faruk herzaman bekleriz.Görüşmek dileğiyle.

Değerli arkadaşlar. 22-23 Mart İstanbul CNR gösteri alanında Motosiklet ve aksesuarları fuarı yapılacak. Bütün Motosiklet fimaları yer almakta. Şu an 7 kişi garanti gidecek. Eğer 25 kişi kadar olunursa Çanakkale Madeni işler odası başkanlığınca Otobüs kaldırılacaktır. 23 mart günü sabah 05:00 da OTOBÜS TERMİNAL de buluşulup günü birlik gezi yapılacaktır.
    Dönüş o gün akşam Tekirdağ da akşam yemeği. 50 YTL kadar ücreti olacak
    katılmak istermisiniz?
    Biletler bizden.
    http://www.motoshow08.com/
    http://www.motoshow08.com/salon1.htm
    http://www.motoshow08.com/salon2.htm
    http://www.motoshow08.com/katilimci.htm
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Valla hocam Faruk59 unda dediği gibi kararlaştırmak lazım yavaş yavaş.. gerçi gerekli konuşalım toplantı zamanı

Yarın akşam toplanıyoruz değil mi arkadaşlar saat 20:00'de Hedon Cafe-Bar
    Kuyuya taş atan kişi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler