Evetttttttttt. hocam duydum sesini.Toplanalım diyosunuz bana uyar sadece gün belirleyelim.ben gerisini ayarlarım.ama emre dikkat etsi. yeni makina aldı..ıslatmamız lazım demi amahayırlı olsun kardeşim.hocam günü belirleyelim o zamn....
hocam selam karkış sürüş keyfi devammı yaz gelsede sizleri göre bilsek
h.olmezz@ hotmail.com
selamlar Çanakale MT nin güzide üyeleri uzun bi aradan sonra yine döndüm forum'a umarım herkes iyidir hoştur.
Bu arada emre kardeşiminkarahaydut bela...artçı olarak test ettim çok keyifliydi emrecim kazasız belasız kullan tekerin düz bassın kankaa...
yaaw hocam sizede aşk olsu walla liste yapmışsınız iyi hoşta benim siyah incini adını yazmamışsınız duyması üzülür kanımca
arkadaşlar tekrar herkese selamlar tekeriniz düz bassın
keyifli sürüşler....
keyifli bir gezide buluşmak üzere herkeze iyi seyirler....
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
M.K.ATATÜRK
selam MT üyeleri bir gezi planı yapsak diyorum ne dersiniz söyle ayazma falan havalr bu ara güzel
Bakırköyden kaçtım MUTLUYUM!!!!
Çanakkale MT li arkdaşlar malum havalar bu aralar iyi diyorum ki şöyle bir akşam veya hafta sonu toplansak diyorum tanışma kaynaşma VS VS.plan proce sinerji atraksyon felan bişiler yapalım değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar
Bakırköyden kaçtım MUTLUYUM!!!!
Merhaba ali
Aramıza hoş geldin. Yenicede bulunuyorsun. Çanakkale'ye hiç geldin mi?
Geldiğinde tanışalım. Ben Sebahattin hoca telefonum 505 5751589 Özellikle sanayi sitesine geldiğin de yanıma uğramadan gitme.
Şimdi bizim keratalar kendini tanıtmadan hadi benim dediğimi yapın diye biri ortaya çıktığında. Ona aldırmazlar.
Bir organizasyon yapılacağı zaman herkesin vakti zamanı uygun olması lazım.
Bizim çocukların hepsi öğrenci çalışanlarda var. Zamanlarını senkronize edemiyoruz. Ama fikrin gerçekleşse güzel olurdu.
Bende çok uğraşıyorum ama bir türlü hepsini toplayamadım. Ama sen buraya gelirsen onları teker teker ziyaret ederek tanımalısın. Hepsi iyi çocuklardır. Bizde seni tanımayı çok isteriz. Salıcakla kal Kendine iyi bak
Sesimi duydunda senin sesin çıkmıyor efendi
Koskoca cumartesi pazar geçti ses yok. Hani topluyodun milleti.
Sana devrettik ya bu işleri. Herkes bir mesaj bekledi durdu.
Lapsekiden Bayramiçten adamlar gelcekti. bana haber verdiler.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Selamlar Çanakkale MT , şimdi bende çanakkalede olupta buraya katılmamak olmaz dimi İsmim Muhittin, sizlerle tanışmayı isterim. Kaynak malzemeleri üzerine işyerimiz var vede müzikle uğraşıyorum. sık sık takip ediyorum ama mesaj atmak bugüne nasipmiş. bende gezilere katılmak isterim sizlerle ama benim mondiye ne kadar sabredersiniz bilemem tabi
Kuyuya taş atan kişi
hoşbulduk. iş yerimiz Dabakoğlu iş hanının karşısı İstanbul Matbaasının yanında. İkinci bir yerimizde daha açılacak Cuma pazarının yanı at arabalarının karşısına. bu aralar onun koşuşturmaları var. Bekleriz çayımızı içmeye her zaman.Kaynakçı kim var bilmiyorum ama o bizi biliyordur mutlaka
Kuyuya taş atan kişi
sayın sevgili saygıdeğer başkanımız sabahattin abijimben sadece toplanalım dedim.zamanıda sen ayrla bana haber verin dedim.zamanı sen ayarlayıp arkadaşlarla diyolog halinde olursan ve en son bana tarih şu şu satte bulaşalım de ben sana yeri tahsis edeyim şeklinde demiştim böle yaparsan gerisini ben ayarlarım ya...................saygılar efem hepinize
aslında toplaşsak şöyle bi baya iyi tanımak isterim sizleri. gerçi mutlaka karşılaşmışlığımız vardır ama olsun toplantı daha güzel olur tabi
Kuyuya taş atan kişi
Sen bizim gurubun üyesi değilmisin
herkesin işi gücü var. Mesaj atıyoruz e mail atıyoruz. Maşalla hiç cevap vermiyorsun. Ayarlamayı sen yapcan.
"Abi şu saatte şurda yer müsayit. Burda toplanalım. Son kararı bana söyle rezervasyon yapalım" diyeceksin.
Oturduğum terden bende yaparım. Serhanım Cubanamenim Benim amacım seni onorize etmek sorumluluğu sana paylaştırmak. Sorumluluk paylaştıkça çoğalır biliyürsün.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
selam ben çan'dan ahmet.yamaha fazer kullanıyorum şimdilik.yaklaşık 8-9 aylık üyeliğim var ama ancak aktif olabildim.havalar güzelleştiği bi ara çanakkaleye gelip herkesle tanışmak isterim.yaşım 33 inşaat işleri yapıyorum.çanda bi organizasyon planlıyoruz belkide sizlerle çanda tanışırım bellimi olur. herkesin tekeri düz bassın arkadaşlar.maximum dikkat maximum koruma. ;)
Merhaba Ahmet Hoş geldin
Çan dan dostlarımızın sayısı da artıyor. Çanakkale ye geldiğinde mutlaka uğra.
Bazen bizde Çan'a geliyoruz güzel havalarda. Çan Çıraklıkta Salih hoca vardır. Sen belki ondan belge almışındır. İnşaat işinde çalışıyorsan. Tanışalım.
Ben Sebahattin Hoca Sanayi sitesinde Mesleki Eğitim Merkezinde çalışıyorum Beklerim.
Tel:0 505 5751589
{[/=W=\]}
hadi hadi muhabbete devam Çanakkale MT böyle olmamalı
Değerli Çanakkale MT üyeleri
Hepinize saygılar selamlar. İşim gereği sizlere bir duyurum olacak.
ÇANAKKALE YÜZÜ GÜLEN OPARATÖRLER ARIYOR.
LİFTER VE LOADER İŞ MAKİNALARI OPARATÖRÜ
Limanlarda Fabrikalarda ağır yüklerin kaldırılmasını Kamyon ve tırlara yüklenmesinde kullanılan LİFT ve LODER denilen iş makina ve araçların kullanımı kursu. Çalişanlarda müracaat edebilir.
Bay Bayan farketmez isteyen herkez bu kurslara katılıp sertifika sahibi olacak. Ehliyet ve iş bulma imkanı vardır.
Proje sahibi: Çanakkale Ticaret Borsasıdır. Bursa yolu üzeri 2. km/Çanakkale
tel: 0 286 2120766 0 286 2124769
e-posta: canakkaleborsa@hotmail.com
www.canakkaleticaretborsasi.org.tr
Proje ortağı: Çanakkale Mehmet Pehlivan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü. 0 286 2172726
Müracaatlar bu iki kuruma yapılabilir.
Gereknler: ilgili müracaat formunu doldurmak. 3 adet fotoğraf - İkametgah kağıdı - nüfuscüzdan fotokopisi
Çalışıyor olmak yada İşsiz olmak kursa katılmak için engel değildir.
İstekli herkez BAY BAYAN farketmez katılabilir.
Birleşmiş Milletler Kalkınma Programında (UNDP) yer almış TOBB destekli bir kurstur. İlgilerinize sunarım.
AÇIKLAMA
Yüzü Gülen Operatörler projesi, UNDP ve TOBB tarafından ortak olarak yürütülen Kentimiz BM Binyıl Kalkınma Hedeflerini Destekliyor başlıklı kampanyanın bir uzantısıdır. Projenin sahibi ve yürütücüsü Çanakkale Ticaret Borsasıdır. Proje ortakları Çanakkale Mehmet Pehlivan Mesleki Eğitim Merkezi ve destekçisi Çanakkale Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliğidir. Beş ay sürecek olan proje kapsamında, Çanakkale Ticaret Borsası üyesi şirket ve işyerlerinin ihtiyaç duyduğu iş makinesi ve forklift operatörü ihtiyacı karşılanacaktır. Projenin BM Binyıl Kalkınma Hedefleri ile olan bağlantısı ise, Cinsiyet Eşitliğini teşvik etmek ve kadının güçlendirilmesini sağlamak başlığı ile olan bağlantısıdır. Türkiye genelinde sadece 100 kadın iş makinesi veya forklift ehliyetine sahiptir. Bu sayının Çanakkale merkezli bir çalışma ile arttırılmasının sağlanması ve proje çerçevesinde şirket ve işyerlerinin ihtiyacı olan iş makinesi ve forklift operatörü ihtiyacının, özellikle kadınlar aracılığı ile giderilmeye çalışılması, projemizin genel amacıdır. BM Binyıl Kalkınma Hedefleri : Binyıl Kalkınma Hedefi 1- Aşırı yoksulluğu ve açlığı ortadan kaldırmak Binyıl Kalkınma Hedefi 2- Herkes için evrensel ilköğretim sağlamak Binyıl Kalkınma Hedefi 3-Cinsiyet eşitliğini teşvik etmek ve kadının güçlendirilmesini sağlamak Binyıl Kalkınma Hedefi 4- Çocuk ölümlerini azaltmak Binyıl Kalkınma Hedefi 5- Anne sağlığını iyileştirmek Binyıl Kalkınma Hedefi 6- AIDS, sıtma ve diğer hastalıklarla mücadele Binyıl Kalkınma Hedefi 7- Çevresel sürdürülebilirliği sağlama Binyıl Kalkınma Hedefi 8- Kalkınma için küresel bir ortaklık kurmak Projemizin takvimi : Projemiz 3 Ocak 2008 tarihinde başlayacak ve 31 Mayıs 2008 tarihinde sona erecektir.
{[/=W=\]}
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)