Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Çanakkale - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    as t1
    havalar bozuk yahu ne gezisi
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

reis17 den

merhaba arkadaşlar aranıza bende geldim mt kulübünü bu akşam fark ettim .herkeze selam.

hoşgeldin aramıza ...ama nerden geldin kimsin bi kendini tanıt demi..

Alıntı cubanamen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin aramıza ...ama nerden geldin kimsin bi kendini tanıt demi..
    ç.kale li,öğretmen,yaş 48,ilk motorla tanışma yılı 1964 wsk markalı daha çalışır durumda babamda tabiki şimdilik bukadar yeter sanırım selamlar

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Merhaba arkadaşlar
    Çanakkale Mt sayfasına epeydir girmeyeli yeni arkadaşlar katılmış aramıza.
    Cubanamen Serhan arkadaşımız onları karşılamış. Misafir perverliğini göstermiş.
    Kendisi zaten çok kibar ve nazik bir iş adamıdır. Aynı zemanda sanatçıdır.(takdir ediyor ve beğeniyorum)
    kedisi bizim kültür elçimizdir.
    Yeni arkadaşlara ve mesaj yazan tüm arkadaşlara hoş geldiniz aramıza diyorum.
    İnşallah Serhan kardeşimiz yeni bir toplantı düzenler de bir arada tanışmış oluruz.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

sayın sebattin hocam.yani sayın başkanı artık top sizde değilmi canım.sizi resmi olarak son toplantımızda başkan seçtikama çok isteseniz aralık ilk hafta pandora barda buluşabiliriz ne dersiniz?saygılar

Motosikleti
    BMW R 60
    MERHABA ARKADAŞLAR.DÜN SALİH İSİMLİ ARKADAŞIMLA YAPTIĞIM EZİNE KUMBURNU GEZİMİN RESİMLERİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.FOTOĞRAFLAR CEP TELEFONU İLE ÇEKİLDİĞİ İÇİN PEK NET ÇIKMADI AMA HİÇ YOKTAN İYİDİR. SALİH ARKİDİŞİM.ÜVECİK KÖYÜNÜN EMEKTAR MÜDAVİMLERİNDEN. BU MÜTEVAZİ VE BİR O KADARDA ASİ OZZY,YANİ BEN KUMBURNU'NDA MUHTEŞEM BİR MAZARA(BENCE YAŞAMAK GEREK) BENİM MOTOSİKLETİME OLAN MERAKI ÜZERİNE TANIŞTIGIMIZ GEYİKLİ'DEN HÜSEYİN İSİMLİ KARDEŞİMİZİN SEVDİĞİ BİR ABİSİYLE YAPMIŞ OLDUĞU 1200 CC ÜÇ TEKERLEKLİ TRİKE TRİKE 'IN ARKA BÖLÜMÜ http://img132.imageshack.us/img132/4553/grnt018ak2.jpg TRİKE'IN ARKADAN GÖRÜNÜŞÜ VE MOTOR KISMI(HÜSEYİN İLK ÖNCE PHORSHE MOTORU TAKMIŞ MOTOSİKLETİNE;AMA O ÇOK YAKTIĞI İÇİN 1200 CC MOTOR TAKMAK ZORUNDA KALMIŞ http://img519.imageshack.us/img519/1489/grnt019ev6.jpg ANAYOLDA ÜZERİNİZE DOĞRU GELEBİLECEK MUHTEMEL BİR TRİKE GÖRÜNTÜSÜ http://img143.imageshack.us/img143/2394/grnt020gg7.jpg BUDA MEŞHUR DÜNYA VE GALAKSİ TRİKE ŞAMPİYONU HÜSEYİN KARDEŞİMİZ http://img101.imageshack.us/img101/89/grnt023dq3.jpg İYİLER VE TATLILAR EN SONA KALIRMIŞ.ÇORBA OLMAK İSTEMEZDİM DOĞRUSU.BU GARİBANDA OZZY. HEPİSİNİZE BYE ' INIZ.

Motosikleti
    as t1
    çok kısa bir gezi yapmışsınız sen nerelisin geyiklidenmi bu motor geyiklidemi uzun yaz geyikliye gidip geldim hiç görmedim
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Motosikleti
    BMW R 60
    Aslinda Kisa DeĞİldİ Gezİ.sadece Fazla FotoĞraf Çekmedİk.ben BayramİÇ Lİyİm.

çanakkalede trike yapılacağını düşünmemiştim helal olsun süper olmuş
    babam acil durumda durabileceğin hızda git der ama dinleyemiyorum ne yapim

harved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Çanakkale MT ye çok uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar,

Yaz başında istenmeyen nedenlerden dolayı ( Bu durum Eş oluyor ) motosikletimizi satmak zorunda kalmıştım.

ve uzun bir mücadelenin sonunda bu mücadeleyi ben kazandım,hemde küşük kızım Aybüke sayesinde,nasıl mutluyum bilemezsiniz diyeceğim ama aramızdakilerin büyük bir kısmı aynı dertlerden zaten müzdarip olduğu için beni anlıyordur.

Aşağı yukarı 20 yıldır motosiklet kullanan biri olarak bu güne kadar tercihim hep touring makinalardı,isi biraz değiştireyim diye düşündüm ve tercihimi yarı enduro yarı touring Suzuki vstrom dan yana kullandım çok uzun araştırmalar sonucunda

Ve ilk planım da Allah nasip eder ise aralığın 15-17 si gibi motosikleti teslim aldığımda, ilk memleketime, Çanakkale ve şehitliklerine planlıyorum.Hava soğukmuş yağarmış falan hikayeeee nede olsa tatlı sucu değiliz

Kendimi daha önce tanıtmıştım,fakat aramıza yeni gelenler veya unutanlar olduğunu düşünerek tekrar tanıtayım

Vedat HARMANCI yaş 37 Biga lıyım fakat çok uzun yıllardır gurbetteyim,doğduğum günden beri diyeyim.İstanbulda ikamet ediyorum SABİHA GÖKÇEN havaalanındayım herzaman sıcak bir çayımı içmeye beklerim memnun olurum sağlıcakla kalın,tüm ÇANAKKALE MT ye selamlar sevgiler
    LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ

Motosikleti
    BMW R 60
    vedat abi.her zaman gel buyr.bende bmw r 60 kullanıcısıyım.aynı düşünceleri paylaşıyoruz.evvelki sene kar yagdıgında millet yolda dahi yürüyemezken ben de öıkıp motosikletle geziyordum.kimileri hor görse de bu iş sevda işi,motosiklet sevdası işi.ben 1 hafta binmediğim zaman aklıma başka şey gelmiyor motosikletten başka.neyse sözün kısası.sende gel buyur motosikletini aldıgın zaman.ara bizleri biz seni karşılarız.olmadı hep beraber gezeriz.sadece öncesinde bu işi organize etmek sartı ile.şimdilik hepinize HADİ HAYIRLI SÜRÜŞLERRR

vedat abi aramıza hoşgeldin.bende motosiklet olsun farketmez herşeye binerim ama şu an yaya yolu kullanıcısıyım biraz acı ama bilirsin sende baya yaya yolu kullanıcısı olmuşsun anlattığına göre bende çanakkaledeyim .gelirsen beklerim.k.i.b.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    STİGMATA ve CUBANAMEN iyi dilekleriniz ve davetiniz için çok teşekkür ederim ÇANAKKALE ye gelmeden önce sizleri haberdar edeceğim,inşallah görüşmek dileğiyle,fakat ÇANAKKALE MT uyuyor gibime geldi 1 hafta da sadece 4 mesaj çok ilginç bir durum.
    LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Arkadaşlar bu gün en sonunda DL 650 Vstrom uma kavuştum,bol yağmur,çamurlu bir günde motosikletimizi test etme imkanı da buldum,nasip olursa yarın satış ve devir işlemlerinide hallediyoruz.Bundan sonrası memlekete yani ÇANAKKALE ye gezi planlama ya ve sizler ile tanışmaya kaldı,gece gece telefon ile çektiğim ilk resmimi ekliyorum buraya.Bundan sonra epey resim eklerim forum başlığımıza.

Tüm ÇANAKKALE li MT cilere selamlar,saygılar

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    ÇANAKKALE MT ailesinin mübarek kurban bayrımını kutlar,esenlik ve mutluluklar dilerim.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Gerçekten ÇANAKKALE MT ye birşeyler olmuş,ne gelen var ne giden,1 haftadır kendim çalıp kendim oynuyorum.

Motosikleti
    BMW R 60
    Motosiklet Sever Bütün Arkadaşlarımızın Kurban Bayramını Kutlar En Güzel Günlerin Sizin Olması Dileğiyle.

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı harved adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten ÇANAKKALE MT ye birşeyler olmuş,ne gelen var ne giden,1 haftadır kendim çalıp kendim oynuyorum.
    Sevgili harved öncelikle yeni motosikletin hayırlı olsun.
    Güle güle iyi ve güzel günlerde kullan.
    Cümlemize kazasız belasız sürüşler. Ona iyi bak.
    Çünkü o seni taşıyacak o da sana bakacak

Gerçekten bazan uzun süre sayfaya giremiyoruz. üyeler çalışanlar ve öğrenciler olunca baya bir meşgul.
    Sağolsun Ozan bey kardeşimiz "STİGMATA" bizim basın gözcümüz gibidir. o sağı solu kontrol eder bir iki yazar aradabir bizi azarlar.
    haraket action der. oturur yerine
    sağ olsun çok bi HİPERAKTİF biridir

birde CUBANAMEN serhan krdeşimiz de vardır. O da öledir.
    bir iki yazar bizi azarlar. Hemen bir komplo hazırlar.
    Bir toplantı hemen bizi baş köşeye oturtur ondan sonra ortadan kaybolur
    Sen dramınla ortada kalırsın. ehe ehe heee

şimdi bu yazıdan sonra herkes ininden çıkar bişeyler yazarlar yaw.

neyse yeniden hayırlı olsun. Nazik kutlama mesajın için teşekkürler.
    Her zaman bekleriz.

Alıntı STİGMATA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet Sever Bütün Arkadaşlarımızın Kurban Bayramını Kutlar En Güzel Günlerin Sizin Olması Dileğiyle.
    Sevgili Ozan teşekkürler bilmukabil
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

EMO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki bandit sa 650 s abs,Yamaha ybr125,Bajaj chetak classic
    sevgili dostlarım ve abilerim uzun zaman oldu sayfalarımıza bakmayalı
    yeni katılan dostlarımıza hoşgeldiniz demek istiorum.umarım bu yıl birlikte yeni,yine,yeniden çok güzel geziler düzenleriz. bu arada yeni motorumada kavuştum suzuki bandit 650sa abs hemde siyah!! bu arada yamahamda fazla uzağa gitmedi ''parlak çocuğu'' yakın dostum özcan'a verdik.oda bu yıl gezilerde bizimle olucak herkeze selamlar sevgiler .. bu arada trike a bayıldım!. bu arada suzuki v-strom unda hayırlı olsun vedat abicim.bende çok istemiştim banditmiş kısmetim fenada olmamış
    işte benm ''kara haydut''..
    [I]Özgürlük alıp başını gidebilmektir..Bir an bile durmaksızın..[/I]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler