artık geçmiyorsun sanırım buradan.şeftaliler bitti mi.kötü haberleri hiç sevmem ama şefatiliniz yoksa karpuz ağacınız vardır dimi.oda yoksa bizler varız yaa.
artık geçmiyorsun sanırım buradan.şeftaliler bitti mi.kötü haberleri hiç sevmem ama şefatiliniz yoksa karpuz ağacınız vardır dimi.oda yoksa bizler varız yaa.
Ozan güzel yazılar bulmuşun. Arkadaşları karşılaman onlara mesaj yazman büyük incelik.
Güzel konular iyi. Teşekkürler. Bu gün ender senin siyah inci ile uğraşıyordu beni bile görmedi.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
saol abi.arkadaslara yardımcı olmaya çalışıyorum.ewet ender uğraşıyor ama bir müddet daha orada olacak motosikletim.biraz denesin istiyorum.tekrar tekrar sorun yaşamak istemiyorum.bu hafta sonu ne yaptın.gittin mi konuştugumuz yerlere geziye.
arkadaşlar hepimizin başı sağolsun ne yazık ki Neclet abimizi kaybettik....allah rahmet eylesin...hocam cenazesine gidelim mi diyoruz çanakkale den mt olarak ben ailesi ve sculhanter erhanla görüştüm salıya defnedecekler büyük ihtimal ..irtibat kutalım bu arada frosen kampanya başlatalım dedi((TRAFİKDE MOTORLARI FARKEDİN))TOPİK AÇILSIN BEN DAHA FAZLAYAZAMIYORUM ÇOK KÖTÜ OLDUM......
selam arkadaşlar
bende Çanakkaleliyim Bayramiç ilçesinden.memleketimde bu tür organizasyonların olması beni çok sevindirdi.
aranızda olmayı çok isterdim ama istanbulda görev yapıyorum.resimde gördüğünüz gibi motosikletli polisim.asayiş şube müd. motosikletli polis timler amirliğinde görev yapıyorum yani YUNUSLAR da çalışıyorum.kullandığım motosiklet bmw 1200 gs harika bi motosiklet.bu makine ile memleketime gelmeyi çok isterdim doğrusu.belki birgün aranıza katılırım
neyse size gezilerinizde iyi eğlenceler dilerim.kazasız belasız keyifli geziler,organizasyonlar dilerim hoşçakalın
ÖZGÜRLÜĞÜ EN İYİ,MOTOSİKLET ÜSTÜNDE RÜZGARLA SEVİŞENLER BİLİR...
lektonlu aramıza hoş geldin......sadece yanımıza gelmen önemli değil bu sayfa hepimizin ..istediğin zaman girebilir bilgi alabilirsin...gelmen önemli değil biz senin yanına geliriz:-)hayırlı nöbetler kardeşim....
aramıza hoşgeldin lektonlu.bende bayramiç liyim ve bayramiç teyim.ve ayrıca bende senin gibi ben de bmw kullanıcısıyım.sadece klasiklerden.buralara bayramda akraba ziyaretine gelirsen uğra.adım ozan.veteriner hekimim.kliniğim garaj karşındaki caddede.kendine iyi bak.
tüm Gaziantep MT adına geçmiş ramazan bayramız kutlu olsun
burda herhangi canlı bir yaşam formu kalmamış.kimsedn ses yok.herkes kış uykusuna hazırlanıyor galiba.iyi uykular.
ArkadaŞlar Bu Çumartesİ AkŞami Saat 21.00 Da Anafartalar Otelİnİ Alt Katinda Toplantimiz Var TÜm ArkadaŞlarin Gelmesİ Zorunludur....hepİnİzİ Beklİyorum.....
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
arkadaşlar ne oldu bize ya.....bukadarmı çanakkale mt yazık size........giriş bile yapmıyosunuz ya.......
,
Merhaba arkadaşlar.
Az çok beni tanırsınız. Regalimi kendim modifiye eder bakımını yaparım.
Şimdide kimsenin yapmadığı bişey yaptım (En azından siteyi aradım böyle bir bakım yapılmamış konu açılmamış)
Araka tekeri ve salıncak askısını komple söküp bakımını yaptım. Tekrar topladım.
Niçin bunu yaptım?
Hem bu alandaki yapıyı tanımak hemde ufak tefek ses yapan yerleri görmek istedim.
Gözlemlerim oldu çok ta iyi malümat edindim.
sizin için de fotoğraflar çektim.
İlk fotoğraf arka tekerin çıkarılmış hali
Salıncak hala şaseye bağlı vaziyette. Arka tekerde yanında görülüyor zaten
Hemen ilk olarak tahrik takozlarına baktım.
Jantın görünüşü ve tahrik takozların pozisyonu
ilk günkün ki gibi tertemiz ve düzgündü. 4 adet takoz jantın üzerinde görülüyor.
Firen tertibatı üyelri.
Balatalar fazla bir aşınma yoktu tam not verdim. Yani kaliteli işçilik.Arkama bakmadan firenleri kullanabilirim.
ve salıncak efendi
Burada bakım olarak salıncak bağlantısı olan yerdeki pim ve iki tane muylu (boru şeklinde pimler).
ve bunların baş kısımında 4 adet pullu keçeler sızdırmalık için ve ses önleyici plastik yüzükler vardı hepsini gresledim.
söktüğümde hepsi küf içindeydi gram yağ yoktu. Çünkü burası devamlı sallanan haraket eden kısım.
Yağladım. Toplarken Bazan ikinci bir kişinin yardımına ihtiyaç oldu.
Ve salıncaksız görünüş
bu arada söktüğüm her parçayı kendim mazotla ve benzinle yıkadım.
özellikle zinciri.sonra kuruladım tertemiz oldular.
Buda toplanmış hali
Pazar günü test sürüşünü yaptım. Gayet güzel ve sessiz. Oldu.Sonuçtan memnunum.
Kendi motosikletimin her civatasını ve aksamını tanıyorum. Bu ayrıca bir keyif verici.
İnanın bu motosikleti daha çok sevmeye başladım.
Sehpa üzerinde bitmiş hali. Yan kapaklar takılı değil daha.
testi bu şekilde yaptım.
Birde sıfır maliyete ön cam yaptım kendim. Camı okan verdi. Ayakları tamamen kendi el yapımım.
Sarsıntı sallanma yok. Çok deneme sınama yaptım.Ama içime sinerek yaptım kullanıyorum.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
başkan süper olmuş kırmızı şeytan ha...........eline sağlık....ha arkadaşlar duymayan var sa hatırlatayım sebahattin yanar resmi başkanımız olmuştur.hepimiz adına konuşma yetki vardır ..tebrik ederiz buradan da ayrıca...
bende çanakkaleliyim diyecem abes kaçacak isimden anlaşılmıyo sanki
ama izmirde okuyorum yazın görüşebiliriz ama..çanakkale merkezde oturuyorum 103 ümü yıllardır besliyorum ama hiç bir değişiklik göstermedi en sonunda boşayacam onu az kaldı
kardeşim aramıza hoş geldin...buluşma adresi ver biz seni buluruz....
heey 17 fa 455 ben bu plakayı gördüm eğer tekrar görürsem buluşuruz
gezi yok mu yav bu aralar ?
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)