Değerli Çanakkale MT Üyeleri
Arkadaşımız ve biricik kardeşimiz SETTAR' ın (Outdoor) Biricik oğlu YUNUS (Allah nazarlardan saklasın ) Dünyaya gelmistir.
Settar kardeşimize baba olması ve de Yunus yeğenimizin Dünyaya gelmesi sebebiyle kendilerini;
kendim, ailem ve gurubumuz adına kutluyorum.
Buradan da tüm arkadaşlarımıza olayı duyuruyorum.
Yunus yeğenimizi Allahtan Analı Babalı Sağlıklı ve Mutlulukla büyütmesini diliyorum.
Tekrar dan Anne ve Babasını Mensubu bulunduğu Ailenin tüm fertlerini kutluyor. Hayırlı bir Evlat olamasını diliyorum. Allah Nazarlardan Saklasın Yaşı Uzun olsun.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
allah analı babalı büyütsün ve ömrü uzun olsun
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
evet sevgili çanakkale mt üyeleri..öncelikle uzun zamandır yazamadığım için hepinizden özür diliyorum ve de settarın oğlunu bir kez daha nette kutlamak istiyorum..bende emre amcası oluyorum otomatikman zaten.inşallah yaşına girsin tek teker yapmayı öğreticez hayırlısıyla..
İstanbuldan gelen dostlarımız savaş ve harun abilerime çanakkale mt adına teşekkür ederim yaptıkları harika geziden dolayı.Çanakkaleye gelip bizi onurlandırdılar.elimizden geldiğince güzel bir gezi düzenleyip etrafı en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık.umarım memnun kalmışlardır..sevgiler.. saygılar..
işte dostlarımızın ve ufak gezimizden bir kaç foto..
karşılmamızla birlikte muhabbet koyulaşıyor solda savaş abi sağda harun abi vede yeni motorsiklete başlıycak olan dostum necati...hoş bir sohbet'e dalıyoruz ve anlamadan geçiyor saatler.
ve gezimiz başlıyor yeni 2 tekerli dostlarımız kemal ve özcan da eşlik ediyor bize gezimizde ve mükemmel bir gezi programıyla yola çıkıyoruz..şehitliklerimiz, abide, müzeler gezmedik yer bırakmıyoruz ancak hava kararmaya başlıyor ve dostlarımızın dönüş yoluna başlaması gerekiyor..harika bir gün geçirdik ve harika iki yakın dost kazandık..
[I]Özgürlük alıp başını gidebilmektir..Bir an bile durmaksızın..[/I]
nihayet istanbula varabildik arkadaşlar.çok yorgun olduğum için biraz dinlenip gezi yazısını hazırliicam.
öncelikle çanakkale mt'nin hepsine teşekkür etmek istiyorum bu sayfalardan.bize muhteşem bir gün yaşattılar.biraz acele bir gezi olsada yine de doya doya yaşadık çanakkaleyi.dün akşam sağanak yağmura yakalanmayıp keşanda konaklamak zorunda kalmasaydık dün gece dönmüş olacaktık ama olmadı malesef.yine de zor ama sağsağlim bir şekilde evimize döndük.
yanar17: tatilde olmasına rağmen bizimle ilgilendiği için kendisine çok teşekkür ederiz.
emre: bizim için bir dersinden bile erken çıktı.ona da yaptığı tüm yardımlardan, misafirperverliğinden dolayı çok çok teşekkür ederiz.
necati: yeni motorcu adayımız emreye de bize hazırladığı güzel gezi programından dolayı teşekkür ederiz.
özcan: tatlı sohbetinden ve güzel animasyonlarından dolayı çok teşekkür ederiz.her zaman tok olması dileğimizle
kemal: gezdiğimiz yerlerdeki harika anlatımlarından ve güzel fotoğrafçılığından dolayı çok teşekkür ederiz.
tolga: güzel sohbeti ve bizi yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ederiz.umarım pazar günkü ehliyet sınavı çok iyi geçmiştir.
amma çok teşekkür ettim değil mi?
ama ne kadar yorgunda olsam bunları yazmak istedim.
tekrar bütün dostlarımıza teşekkür eder ve böyle güzel arkadaşlar kazandığımız için ne kadar memnun olduğumuzu belirtmek isterim.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
ARKADASLAR.DÜN KÖTÜ BİR GÜNDÜ .1 SENE DAHA YAŞLANDIM.MORALLERİM ÇOK BOZUK.DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.YAŞLANIYORUUUSSSS
Ne oluyor Bayramiç dolaylarında?
Aha da bu gün Tatilimi bitirip geldim. 2 aydır aç susuz kaldım diyene dırlanıp duruyon gelcez yanına acele etme Ne istyon gelirken ne getirelim. söle abine alem ben sana
Geçen HAVRAN Motor Dostları 5 motorla Ayazmaya gelmişler hiç bakmamışın adamlara. Yollara da mıcır dökmüşün "ayazma yolları mıcırdan " diye türkü tutturmuşlar. Muharrem Ozan ortalıkta yoktu dedi bana şikayet etti.
Şimdi senin yaşlamanı daha iyi anlayoruz. Bunu en kısa zamanda kutlayalım.
Emre arkadaşımıza Tolga arkadaşımıza burada biz yokken İstanbul lu dostlarımızı yalnız bırakmadığı için yokluğumuzu aratmadığı için teşekkür ediyorum. Değerli LUXOR (Savaş) ve değerli arkadaşlarının memnuniyet ve dostluk mesajlarından dolayı ben de teşekkür ediyorum bir sonraki buluşmalarda hep beraber olalım.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
selam arkadaşlar istanbuldan çanakkale ye geziye geliyorum ben ve eşim.
kaç km bilen varmı istanbul ,çanakkale.?
98 Beygir.....
350 km kerdeşim tekirdağ ya geldiğinde müsait olursan haber ver bana,bişey olursa da haberim olsun(Allah göstermesin arıza falan).
0544 265 59 64
birdee ben cuma gece uşak a gidicem burda yokum o tarihten sonra,sen nezaman gelmeyi planlıyon?
::tutkuy::
sağlık olsun bir daha ki sefere inşallah beraber gideriz.
::tutkuy::
Selam,
Mersin Motor üyesi 5 arkadaş motorlarımızla 30 Ağustos günü Çanakkale'de olacağız.
Zafer bayramında Gelibolu'yu gezmek istiyoruz.
Bize yardımcı olabilecek motorcu arkadaş varsa seviniriz.
Şimdiden teşekkürler.
Çanakkale grubu bence bir harika, hala oradaki arkadaşlarla olan muhabbeti unutmadım, tadı damağımda kaldı.Giden herkese yardımcı olmaları ,ne kadar değerli kişiler oldukları zaten su götürmez bir gerçek.
Bu arada emre, hani sarı hyosung olan arkadaşın renk kodu sormuştu.malesef ben de bulamadım bir bilgi.kendisine iletirsen sevinirim.ama aklımın bir köşesinde yazılı, bulursam mutlaka haber veririm.
bir de necatinin motor işi ne oldu?
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Merhaba Oktay
Tatil dönüşü rehavetiyle mesajlara bakamadık. Mersin den kardeşlerimiz Çanakkale ye geldiklerinde tabiki onları karşılarız.
30 Ağustos günü sabahı burada mı olunacak? Yoksa birgün öncesinden mi bulunacak sınız? Herhalde bütün ayarlamaları yapmış olmalısınız.
Çanakkale gezisi bir gününüzü alacak. Ve sonun da yorgun olacaksınız. bunu dikkate almalısınız.
İletişim için mail yada tel vermemişsiniz. Benim telefonum 0.505.5751589 Sebahattin YANAR Süre azaldı. umarım mesajı okursunuz.
{[/=W=\]}
Çanakkale mt bu8 sezon sonu çanakkaleye bi gezi düşümüyorum. oraya gelince hepinizle tanışmak isterim.
muğla mt den selamlar arkadaşlar.
GT650R
slm arkadaşlar ç.kale merkez kendinize iyi bakın
vaaaaaaayyyyyyyyyyy ba 2 aydır yokum aranızda ama kısmetse pazar günü çanakkale de olacağım.Unuttunuz demi beni..........şişmannnnnnnnn hazırla biraları geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selamla millet bende pc deki teknik arızalar,iş-güç vede yaz dolayısıyla foruma uğramaz oldum nasılsınız görmeyeli bakem? umarım kimsede bi yaramazlık yoktur.
sebahattin hocam siz nasılsınız yaw hocam koca yazı bi organizasyonsuz geçirdik ya pes valla millet gümbür gümbür geziyo
yaw biz nası yapsak hocam nolcak bu çanakkale mt nin hali hep böle forumdanmı takılcaz ben geliboluda bir iki arkadaşla daha irtibata geçtim şöyle inceden bi turlasak diyoruz siz nedersiniz ben bu ayın 13 ünde çanakkaledeyim inşallah yanınıza uğramak isterim hala çıraklık eğitimdesiniz değilmi?
neyse arkadaşlar Gelibludan herkese iyi geceler
tekeriniz düz bassın
görüşmek dileğiyle
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
**************.info/media/iphone*****
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
M.K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)