çok zayıf bu aralar çanakkale mt baksanıza havalara valla koçaman bir offffffffffffff çekesi geliyor adamın....
çok zayıf bu aralar çanakkale mt baksanıza havalara valla koçaman bir offffffffffffff çekesi geliyor adamın....
millet nerdesiniz ya ses seda çıkmıyo birinizden uyudunuz mu ne havalar mı çarptı yoksa...........
Arkadaşlar; geçtiğimiz hafta, dün akşamda dahil olmak üzere sürekli yağış olduğu için bu hafta sonu da organizasyonu yapmama kararı aldık, Fakat kesin tarih belli değil. Buradaki arkadaşlarla tekrar konuşup tarihi netleştireceğiz. Tarih netleşince bilgi vericem size...
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
dün çan a gelenler olmuş çanakkale den....haberiniz var mı...
2teker gurubu, çandan bir 2teker üyesinin daveti üzerine köy hayırına geldiler...
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
yaa arkadaslar benim bir fikrim geldi.biz niyetoplanıp motorlar ile bozcaadaya gitmiyoruz.bozcaada üzüm şenlikleri ne zaman.orada bir motorcu arkadas var mı gruptan.ben oraya balık tutmaya gidicektim.olmassa hep beraber gideriz.ben tutarım.siz pişirirsiniz.yine ben yerim.anlaştık mı
selamlar Celil Aslan Çanakkale Abide Motor
slm
hocam naber tam motor havası sen ne yapıyon
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
o millet nasılsınız.tün tam bir bombaydı.çandan arkadaşlar ile tanıştım tam bombaydılar valla yedik içtik eğlendik ama biraz pisikopatlar.hele bitane arkadaşlar sıkıntılı oraya sırf onun için gelecem sanırsam onuda üye yapıp artçı yapaçağım sanırsam kendinize iyi bakın öptüm seni çanlı çatlak ....
bu arada çan gezisi ne oldu arkadaşlar haberi olan var mı var ise bana dönsün demi canım...........
arkadaşlar bu sayfa sanki benim sayfam gibi oldu.uzun zamandırbu sayfaya bizden kimse birşey yazmıyor......hiç mi faal değilsiniz ...sebahattin hocam okullarda sınav da kalmadı...yapın birşeyler artık sayın başkanım bizde katılalım....
Arkadaşlar Sevgili frosen' in MCT si yeni ameliyat sonrası yeniden yollarda.
Frosen kardeşimize güle güle kullan MCT ni diyorum. Allah kaza bela göstermesin.
Bir uzun yol sürüşü gerçekleştirmek lazım. MCT bakalım neler yapabiliyor.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
tolga abi hayırlı olsun uzun bi aradan sonra
MaCiT i çıkarmışsın kazasız belasız kullan bundan sonra inşallah
hakkatende çanakkale mt iyice sessizleşti yazık bize neyse artık yaz geldiine göre bişeyler yaparız dimi hatta ben ortaya bir iki fikir atayım kabatepe ye yada bozcaadaya bi gezi nasıl olur bence tam züpper olur
eeehadi bakalım delinin biri attı kuyuya bi taş çıkarın çıkara bilirseniz
herkese neşeli,mutlu ve sağlıklı yazlar saygılarrr
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
M.K.ATATÜRK
Abi öncelikle selamlar
ameliyat sonrası macitin bööbreende taş bulduk bu gün yarın aldırcaz işte o zaman tam süper olacak bi de arkayı 42 diş dişli ile değiştirecem işte o zaman tam bir yol makkinası olacak.
Selamlar
Valla üni sınavı bitti artık okullarda da kapandı temmuzda canlanır bizim topik.
birde ben şu izin günümü ayarlayabilsem güzel olacak ama kısmet işte
Ewet Hasancım biraz sessiz olduğumuz doğru şu an sınavlardan kaynaklanan sıkıntılar olduğunu sanıyorum. bu hafta rating rekorları kırmaya başlarız yine
Eveett gelelim gezi planlarına
ozan , sabahattin abi ve ben biri ayazmada olmak üzere 2 gezi projesi konuştuktabi şimdilik kabaca malum şu an ozanın yoğun olmasa da bizim oldukca çok işimiz var o yüzden şimdilik plan yapmadık fekat
1- Bozcaada
2- Ayazma
3- Gökçeada (buraya en az ben gidecem kesin yani)
gezileri düşünülmekte (Gökceada bir günden fazla sürebilir) tabi henüz bir karar verilmedi yada gezi planı yapmadık. adalara muhtemelen konaklamalı gitmek lazım ama bilmiyorum. Gezi planlarını daha sonra burada açıklarız
kendinize iyi bakın tüm MT ye selamlar saygılar
ThE LaSt SaMuRaİ
selam dostlarrr bende geldim!! görünüşe göre millet toplanmaya başlamış ee tabi havalar ısındı okullar,sınavlar bitti artık yolların keyfini çıkarmanın vakti!! GEZELİİMM!!! GEZEELİİMM!!
Tüm mt ye selamlar..
[I]Özgürlük alıp başını gidebilmektir..Bir an bile durmaksızın..[/I]
hehe ben size demedim mi? Hüop cihan neredesin yahu senin de işlerinin bitmesi lazım hehe hadi bakalım ekşınnn MT prodakşın gururla zunarrr hehe evet arkadaşlar herkes bir bir düşmeye başladığına göre motor demenin vakti saati gelmiştir.
Ve teklifler arkadaşlar nereye gidelim bu pazar hazır 24 haziran benim doğumgünüm bi ekşın olsun yani
ThE LaSt SaMuRaİ
Akadaşlar Mail Gubundan da mesajlaşılabilir. Unutmayınız.
Maillerinizi esirgemeyiniz. Muhterem cemaaat.
Ayrıca ehliyet durumu nasıl gidiyor. Bircok kişi ehliyetini almış olması lazım.
{[/=W=\]}
Arkadaşlar çanakkalden bende varım 125cc kanuni cross var daha 1000 km de bayramiçliyim kazdaglarının hastasıyım.
frosen abi 2 gün önce bir akşam vakti yanından geçtim alman sokağında. selam vericektim ama vazgeçti şimdi kırmızı yanar arkadan biri gelir kornaya basar vs falan diye. hayırlı olsun motor.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)