daha önce dedim. Geleceğimi söylemiştim.EMREUZESEN adlı üyeden alıntı
8 temmuzda görüşmek üzere.
9 temmuz un ayrıntılarını geldiğimde görüşürüz Emreciğim.
daha önce dedim. Geleceğimi söylemiştim.EMREUZESEN adlı üyeden alıntı
8 temmuzda görüşmek üzere.
9 temmuz un ayrıntılarını geldiğimde görüşürüz Emreciğim.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
arkadaşlar merhaba
pazar günü her ne kadar çok katılmayı istesemde aranızda ne yazıkki olamıycam,fotoğrafları dört gözle bekliycem,şimdiden iyi geziler...
8inde gelicekler varsa assosta kalmalarını tavsiye ederim muhteşem biryerdir
behram otel:02867217016
yelken kamp-erhan yıldız:0286 7217433
assos-kadırga koyundada albena hotel:02867217456
behram daha konforludur ama yelkende güzeldir.gece bahçesinde ateş falan yakılır,iyi sohbet olur.albenada güzeldir.
kalmak isteyen olursa 3 yerde de tanıdıklarım var indirim yaptırabilirim...
[COLOR="Red"] sakin bir hayat yaşayıp altmışımda ölmektense her günü dolu dolu yaşayıp otuzumda ölmeyi yeğlerim [/COLOR]
bende ehlıyet yok gezmıom
Yeni yine yeniden
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
yav arkadaşlar az önce bir köpeğe çarptım motosikletle ayağım acayip acıyor.
Olay şöyle oldu intepeden geliyordum tam güzel yalının ordaki jandarma kampının olduğu yerde(tabi çanakkaleye gidiş istikametinde) hızım yaklaşık 60-70 km/s civarındaydı şehirlerarası otobüs beni solluyordu oyüzden yolun oldukça sağındaydım tam o esnada ileride köpeğigördüm önümden karşıya geçmek istedi ama otobüste beni solladığı içir oesnada gidemedi bende allahtan akıl ettim köpeğin geri dönebilme ihtimalini ve debriyaj ön fren ve arka frene asıldım köpek kurtaramadı kendini önce ön tekerlekle vurdum sonra köpeğe sağ ayağımla(fren pedalının üstünde olduğu için KASIT YOK)sağlam bir vurdum.Ben biraz diremsiyon hakimiyetimi kaybeder gibi oldum ama allahtan düşmeden durdum biraz ileride.Baktım köpek falan yok noolur noolmaz diye biraz ileri aldım motoru.Heralde hayvancağız can havliyle kendini tarlalıklara atmış havlama sesi falan geliyordu canı yanmıştır saldırır falan diye gidip ilgilenmeyede korktum.Biraz ileride çeşmenin orda mola verdim biraz sakinleşip öyle yola çıkayım dedim. Şindi ayağım acıyor.
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
cihan geçmiş olsun
ii devrilmemiş motor sana birşey olmamış
ama köpeğede üzülmedim değil doğrusu,
neyse ucuz atlatmışsın
ayağına bol bol buz kompresi yap
şişlik varsa bir röntgen gerekebilir
ama büyük ihtimal ezilmiştir..
lasonil ii gelebilir.
tekrar geçmiş olsun
[COLOR="Red"] sakin bir hayat yaşayıp altmışımda ölmektense her günü dolu dolu yaşayıp otuzumda ölmeyi yeğlerim [/COLOR]
sağol ayağım şindi çok iyi bişeyim yok köpeğe bende üzüldüm can taşıyor sonuçta.
Ama ciddi bişeyi olmadığını düşünüyorum havlıyodu inleme sesi falan yoktu normal havlıyodu.
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
Geçmiş olsun cihancihan adlı üyeden alıntı
Kazayı ucuz atlatmışsın. Hoşhoş' a bişey olmamıştır.
Çünkü buna benzer bende bir vaka atlattım.
Önemli olan Hiç kimseye ve araca bişey olmamış olması.
Yaptığın haraket ( kendine geldikten sonra yola devam etmek )en akıllıcası.
Tekrar geçmiş olsun. Allah böyle kazaları diğer motorcu arkadaşlara da göstermesin.
hoş geldin melik17melik17 adlı üyeden alıntı
Listeye ekleneceksin en kısa zamanda
{[/=W=\]}
ben akçaydayım buraya gelirseniz mutlaka beklerim dragstar1717@hotmail.com
Arkadaşlar ben Aytuğ ile Akçayda buluştum. Kendisinin dostane karşılamasından dolayı kendisine buradan teşekkür ederim.canakkaleli_1717 adlı üyeden alıntı
Honda cbf 250 motorunu dsa gördüm çok güzel.
Fırsat oldukça kendisiyle görüşeceğiz.
Akçaya mutlaka uğrayın. Hele gece kordon da dolaşmayı ihmal etmeyinnnn.
{[/=W=\]}
aytuğ ya haftasonu aykçaydaydım festival için gelmiştim
bilseydim bir alo derdim sana ..
tühh üzüldüm şimdi
neyse bir dahaki festivale..
canakkale mt bu pazar(23 temmuz) çanakkaledeyim. görüşmek üzere
slm arkadaşlar bende geliboludayım henüz bi motorum yok ama ybr 125 almak istiyorum yaz bitmden alabilirsem düzenlenen organizasyonlara katılmak isterim herkeze selamlarkazasız sürüşler
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
M.K.ATATÜRK
çanakkale mt Çanakkaledeyim. buluşmak isteyen arkadaşlar için tel no:0537 844 30 09
çanakkale mt kimse yok mu yaw.? bütün arkadaşlara selamlar
vay be hemşerilerim benim !!
bu akşam Çanakkaledeyim, yıllık iznim boyunca (1 hafta) Biga'dayım, lapseki'deyim, Çanakkale merkezdeyim
Yarın ve pazar günü Biga Aşağıdemirci Köyündeyim, köyde eğlenceler düzenlenecek !!!
Gelseniz ya !
Aybike . 0 535 627 99 22
aybiteka ne eğlencesi bunlar.yaz eğlencelerimi yoksa köye özel eğlenceler mi. size özelse bizi almazlar orayaçoktandır gelmiyorum bigaya.ne güzeldir şimdi oralar.gelsem beni gezdirecek var mı aranızda.ben tek başıma sıkılırımgörüşmek üzere hoşçakalın....
ben çanakkale merkezdeyim şu an
nerdesiniz yahu
nerde toplanır bu çanakkale MT
ben Han'a gidiyorum ... görüşmek üzere
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)