Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Çanakkale - MT]

REKLAM ALANI
    faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    Alıntı yanar17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Faruk
    Teşekkürler. Gönül isterdi tüm dostlar la beraber olalım. Mümkün olmayınca o zaman yaşananları fotoğraflayıp yanımızda olamayan arkadaşlarla paylaşalım dedik.
    Birgün ekip olarak Tekirdağ a gelmeyi kendi adıma istiyorum. Tabiki nasip kısmet. Arkadaşların da uygun olması gerekiyor. Bakalım ne zaman olacak. Güzel günlerde görüşmek üzere. Çanakkale den Tekirdağ' a sevgiler selamlar.
    herzaman bekleriz hocam,tolgay la da konuştuk bu konuyu.
    ::tutkuy::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı havranlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanar17 Hocam güzel bir gezi olmuş biz de havran gurubu olarak Edremit körfezinde geziyoruz arkadaşlarla görüştüm mayıs ayında canakkalede sizlerle birlikte olacağız güzel bir gün geçireceğimizi biliyoruz görüşmek üzere
    Her zaman bekleriz.
    Çanakkale kahramanı Koca Seyit Onbaşının Torunlarını ağırlamak bize şeref verir.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çanakkale mt açtı sezonuuu
    hayırlı olsun arkadaşlar

serhanda motor almış snaırım güle güle kullan
    Merhaba belifeless Dileklerin için teşekkürler.
    İnşallah beraber olduğumuz günler de olur. Güzel gezilerde karşılaşırız.

Güzel bir gözlem. Sadece şunu diycem " "
    Yakışmış mı Serhan'a Serhan'ın Kayserili olduğu rivayet edilir de...

Çanakkale den Manisa ve İzmir e kocaman bir sevgiler selamlar.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    arkadaşlar merhaba topiğinize eskişehir mt den katılıorum
    bir arkadaşımız bir topik açmış ama ben mt den gerekli desteği göremedim
    topik konu dışı bölümünde imza gerekli vicdan sahibi herkese davet başlıklı bir topik
    topiğin başında verilen linke imzanızı atıp topiğe katıldığınızı belirtip bir kaç düşüncenizi yazarsanız seviniriz
    herkese ii akşamlar

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    kardeşler bu haftaki gezi iptal isim yazdıran da olmadı zaten neyse kısmet artık ayarlarız başka zaman sevgiler

Gelibolulu arkadaşlar şu an geliboludayım ulaşmak isteyen 0542 540 30 71 den ulaşabilirlerrrr

olm lan hişşş Hasannn nerdesin telefonun kapalı ulaşamıyorum sana bööle tek başına da olmuyo yaw neyse öpt
    ThE LaSt SaMuRaİ

yanar 17 .sebahattin abi seni havranda görmekten mutlu olduk.geldiğin için teşekkürler.seninle arkadaşlarımız çok güzel vakit geçir mişler anlata anlata bitiremiyorlar.herşey için teşekkürler.yine bekleriz

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı husayinolmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanar 17 .sebahattin abi seni havranda görmekten mutlu olduk.geldiğin için teşekkürler.seninle arkadaşlarımız çok güzel vakit geçir mişler anlata anlata bitiremiyorlar.herşey için teşekkürler.yine bekleriz
    Ben de sizin aranızda olmaktan mutlu oldum. Ben de size teşekkür ederim.
    En kısa zamanda Çanakkale MT olarak Çanakkale kahramanı SEYİT ONBAŞININ köyünü ziyaret etmek için Havran'a bir gezi planlıycaz. Tabi bu arada Ayvalık gezilerinde Havran 1. durak olcak bizim için. Havran girişindeki dinlenme tesisilerini çok beğendim. Necdet hocamla ve Muhittin kardeşimizle oralara gitmek nasip oldu. Çanakkale MT deki arkadaşların da oraları beğeneceğinden eminim.

Alıntı guray105 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben çanakkale/çan
    bonjovi_gry@hotmail.com
    Merhaba güray
    Çanakkale MT ye mesajını atmışsın.
    Resminden oldukça genç görünüyorsun. Öğrenci olmalısın. Ben de öğretmenim. Ama Motosiklet tutkusu her yaşta insanın benliğini sarar. Ama olsun bu tutkuyu kuralına göre yaşamak en doğrusu. Motosikletin büyüğünün küçüğünün, hızlısı yavaşı, gösterişlisi gösterişsizi, bu tutkuyu yaşamak için hiç önemi yoktur. Önemli olan senin çevrene olumlu yaklaşman ve çevrenin de seni motorunla olumlu karşılamasıdır. Bu da yalnızca senin elindedir.

Biz de bu aşamaya gelinceye kadar senin geçtiğin bu aşamalardan geçtik. Büyüklerimizden gördüklerimizi yaptık. Kötü olanları gördük. İyi olanları kendimize düstur edindik. Motorunu önce kendine sonra çevrene zarar verecek şekilde kullanma. Ehliyet edinmeye çalış. Kask tak. Manasız hızdan sakın. Kendini koru.
    Kendine iyi bak genç motorcu.
    {[/=W=\]}

gece17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer/mavi
    selam çanakkale MT gezi iptal olmuş üzüldüm olsun önümüz yaz daha çok gezeriz diyerek herkesin tekerinin düz basmasını diliyorum
    zira pazar günü benimki pek düz basmadı ve ne yazıkki küçük bi kaza yaptım viraja biraz hızlı girmişim birazda fazla yatmışım galiba hiç anlamadan motor kaydı gitti altımdan tabii bendee motorun arkasından aynı hızla yere... yuvarlana yuvarlana zor durdum ama ben durduğumda motor hala dönüyodu yerde neyseki bende önemli bişey yok bir iki ezikle atlattım olayı motorda ufak tefek hasar var ama önemi yok hala hayattayım ve sağlığım hala yerinde
    aman arkadaşalar ben ucuz atlattım dileğim inşallah siz hiç yapmazsınız
    birde eklemek istiyorum eğer kafamda kask ve üzerimde mont olmasaydı bu kadar ucuz atlatabileceğimi hiç sanmıyorum (önce kafam vurdu yere e düşünün gerisini ) sakın havalar ısındı diye üzerimizdeki korumaları çıkarmayalım yoksa sonuç pek iç açıcı olmaz
    herkese kazasız ve bol güneşli günler
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
    M.K.ATATÜRK

cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun kardeş.oluyo bazan geçenlerde bende anlamadan kaçırdım altımdan motoru.bbenim arka lastik kabak olmuş biraz büyük ihtimal o yüzden kaza yaptım .neyse geçmiş olsun olur arada kaza.allah büyük kazalardan korusun
    beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir

geçmiş olsun hasan.vayyyyyyyyyy be neler olmuş gene 3 günde sitede valla gezi iptal oldu doğru..çünkü herkezin işi çıktı.mesela frosen zat 150 ile 5 saat içinde 380 klmt yaptı....kendisine sorun artık nerede nasıl yapmış ama ilginc gece 10.30 da yanımdaydı eee ne diyelim iyi sürücü valla tebrikler. haa sabah kargalar bokunu görmeden o yoldaydı saat 5.30 da aşk ey sen nelere kadirsin ba

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Ya walla ben bile kendimden korkmaya başladım Ne bu ya düşen düşene cihan kankam geçmiş olsun inşalla birşeyin yoktur dün de hasan düşmüş motodan dün gece de orcun düştü gtr sinden

Arkadaşlar herkes bi kere düştüğüne göre bu sezon rahatız ama kuralla dikkat lazım şayet ben herzaman dipgaz giderken şehir içi 50 şekir dışı 80 i geçmemeye çalışıyorum...

Kimsede ciddi birşey olmadığına seviniyorum ve bunu bir uyarı olarak alıyorum
    walla uyarı büyük yerden bu çağrıyı duymak gerek

len cubana olm sen o zaman neler çektiğimi bir bilsen kimseye ulaşamadım gezdim gezdim kimse yok bak buraya bile 9:56 da yazmışım en son int.cafeden
    9 da geliboludaydım ben ve 5 de çıktım yola
    Hepinizi seviyorum kendinize çok dikkat edin
    ThE LaSt SaMuRaİ

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı gece17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam çanakkale MT
    herkesin tekerinin düz basmasını diliyorum zira pazar günü benimki pek düz basmadı ve ne yazıkki küçük bi kaza yaptım
    birde eklemek istiyorum eğer kafamda kask ve üzerimde mont olmasaydı bu kadar ucuz atlatabileceğimi hiç sanmıyorum (önce kafam vurdu yere e düşünün gerisini ) sakın havalar ısındı diye üzerimizdeki korumaları çıkarmayalım yoksa sonuç pek iç açıcı olmaz
    Geçmiş olsun Hasan. Daha yeni tolganın yanından geldim orda öğrendim.

Alıntı cihan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeş.oluyo bazan geçenlerde bende anlamadan kaçırdım altımdan motoru.bbenim arka lastik kabak olmuş biraz büyük ihtimal o yüzden kaza yaptım .neyse geçmiş olsun olur arada kaza.allah büyük kazalardan korusun
    Yav Cihan nedir bu kardeşim?
    Düşen düşene. Allah beterinden saklasın size bişey olmasın. İlk gezide bir kurşun döktürelim bari.
    Tolganın dediği gibi "herkez düştü döküldü yayıldı." Artık sezon da dökülecek hak kalmadı. Herkez dökülme hakkını kullandı.
    {[/=W=\]}

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    selam çanakkale MT gezi iptal olmuş üzüldüm olsun önümüz yaz daha çok gezeriz diyerek herkesin tekerinin düz basmasını diliyorum
    zira pazar günü benimki pek düz basmadı ve ne yazıkki küçük bi kaza yaptım viraja biraz hızlı girmişim birazda fazla yatmışım galiba hiç anlamadan motor kaydı gitti altımdan tabii bendee motorun arkasından aynı hızla yere... yuvarlana yuvarlana zor durdum ama ben durduğumda motor hala dönüyodu yerde neyseki bende önemli bişey yok bir iki ezikle atlattım olayı motorda ufak tefek hasar var ama önemi yok hala hayattayım ve sağlığım hala yerinde
    geçmiş olsun kardeşim iyi sana bişey olmamış.
    ::tutkuy::

Motosikleti
    fz6 fazer/mavi
    hepiniz çok sağolun cihan sanada geçmiş olsun arada olabiliyo böyle sorunlar. önemli olan bunlardan ders alıp daha dikkatli kullanmak
    Neyse bırakalım bu tatsız olayları benim fikrim geldide tavsiyem mayıs sonlarına doğru şöyle büyüüüük, uzuuuuun bi gezi tertiplemek şöyle konaklamalı falan hadi çanakkale mt şöylebi yoklama yapalım öneriler, eleştiriler ve fikirler ne yöndedir bi görelim benim düşüncelerim bu yönde ve ricam bütün çanakkale mt nin bu konuya biraz kafa yormasıdır
    şimdiden herkeze hayırlı yolculuklar

haaa bu arada tekeriniz düz bassın amman haaa
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
    M.K.ATATÜRK

Motosikleti
    EN YENİSİNDEN NİSANI BEKLİYOM

geçmiş olsun gece 1orum:D7

kardes çok geçmiş olsun i bişiyok gene.Dediğin gibi kask çok önemli ben bisiklete bile binerken kask takıyorum Tolga lem kanko senlede görüşemedik ne zaman dır.İçelim eğlenelim voltran hesabı

Motosikleti
    fz6 fazer/mavi
    sağol OutdoorÇanakkale unutmamak lazım herzaman bu kadar şanslı olamayız herkese selamlar
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
    M.K.ATATÜRK

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125

geçmiş olsun ya ucuz atlatmışsın en azından
    böle ufak kazalar büyük kazalrdan korur insanı
    bir daha yaşanmaması dileğiyle
    çanakkaleye sevgiler
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Merhaba Çanakkale MT
    Sizin için Bayramiç Ayazma Mesire yerini görmeye gittim. Bayramiçte dostumuz Veteriner Hekim Ozan "vetozan" beni karşılayarak misfir etti. Kendisine burdan teşekkür ediyorum.
    Ozan kardeşimin rehberliğinde 05-mayıs-2007 Cumartesi günü Ayazma gezisini gerçekleştirdik. Orada tabiki siz olmadan eğlenmek mümkün değildi. Ama sizin yerinize Ozan kardeşimle gezdik fotoğraflar çektik. Buralara gelmeyen kardeşlerimizi de görsel olarak buralardan haberdar etmek istedim.
    Tabiki en kısa zamanda ozan da ben de buralarda diğer arkadaşlarla buluşma yolunda karar verdik.

Şimdi arkadaşlar güzergah şöyleydi.
    1- çanakkale - ezine arası 45 km ortalama 40 dk.
    2- ezine - bayaramiç arası 25 km ortalama 20 dk.
    3- bayramiç - evciler arası 38 km ortalama 40 dk. yalnız yol çok kıvrımlı ve dar yer yer stabilize çıkış ve inişli
    4- evciler - ayazma 12 km ortalama 15 dk. yollarada dikkati olunması gerekli çünkü stabilize ve kontrol levhaları yok.
    İlginize ve bilginize. İŞTE FOTOĞRAFLAR
    Yola çıkmadan önce Frosen le "Tolga ile" buluşmak istedik

Yola çıkmadan önce Frosen le "Tolga ile" buluşmak istedik

Ezine - Bayramiç yol ayrımına geldik.

İşte Bayramiç şehir girişi...

Ozan kardeşimizle buluştuk ve beraber işyerine gittik...

Ozan Siyah İnci'sine bakım yaparken.
    Onun için çok değerli. Her parçasını kendi eliyle taktı. Çünkü orijinal.

Bu da bizim RR

Siyah inci

Evciler yoluna çıktık.
    Hedef Kazdağları AYAZMA piknik yeri.

Bayramiç Barajı

Evciler yol ayrımı

Evcile köyü içindeki yön tabelaları

Evciler köyündeki motor severler.

VE İŞTE KAZDAĞI ETEKLERİNDEKİ AYAZMA PİKNİK VE DİNLENME YERİ

AYAZMA PİKNİK VE DİNLENME YERİ

{[/=W=\]}

On7_li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar geziler bölümüne yazdım ama bir kez de burada belirtmek isterim, 20 mayısta hepinizi Çan'a bekliyoruz. 20 mayıstaki gezi ve planlarınızı buna göre yaparsanız sevinirim...

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ekliyoruz.html
    [CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
    [CENTER]:bounce:[/CENTER]

Muharrem1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 250 TVİSTIR
    sebahatin abi cok güzel bir gezi olmuş inşalah bihaki gezide beraber oluruz büyük ihtimalle cana gidicez kendine iyi bak canakkaleye selamlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler