Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Çanakkale - MT]

REKLAM ALANI
    gece17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer/mavi
    Evet ÇANAKKALE MT'nin sayın üyeleri hepinizi saygıyla selamlıyorum
    Ben gelibolu'lu olarak her türlü organizasyonu yaptım yani mekan ve program tamam
    artık top geziye katılacak arkadaşlarda yani sizde haberlerinizi ve sorularınızı telefon yoluyla alırsam tam süper olacak
    işte tel. numaram 7/24 açık
    0 546 279 24 30
    hadi kazasız belasız hayırlı yolculuklar
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
    M.K.ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ben çanakkale/çan
    bonjovi_gry@hotmail.com

arkadaşlar selamlar... yarın buluşma yerimiz saat 13.00 de kipa park yeri olacak hepinizi bekliyoruz...saygılar

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    Alıntı cubanamen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar selamlar... yarın buluşma yerimiz saat 13.00 de kipa park yeri olacak hepinizi bekliyoruz...saygılar
    buraya mı geliyorsunuz yoksa neler yapıyorsunuz bakalım görüşemedik hiç.kendinize iyi bakın tüm arkadaşlara selamlar..
    ::tutkuy::

arkadaşlar buluşma yerini söledim ama ulaşamadıklarım kusura bakmasın ok
    yarın nasipse geliboludayız

merhaba ben bigalıyım ama çanda oturuyorum ama şimdi okuyorum tabi motorumdan uzak kalıyorum
    ben belkı sizin kadar tecrubeli değilim bende dehonda titan 125 var o benim herseyim
    inşallah gorusuruz yollarda hepinize teşekkur ediyorum
    görüşürüz bir gün belkı yollarda

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    hehe Arkadaşlar selamlar herkese

Çanakkale MT ufaktan organizasyonlara başlamakta
    bu bahara merhaba partisi çok güzel olacak gerçi ben aranızda olamıyacam ama sabayat abi geliyo

Arkadaşlar yola çıkmadan Lastiklerinizi motorunuzu deponuzu bir gözden gecirin de sorun olmasın
    Lütfen kasksız ve koruma elemansız motora binmeyelim
    Trafik işaret ve işeratcilerine uyalım uymayanların kafasına onunla vuralım falan filan
    yolunuz açık tekeriniz düz bassın

Birdeeeee

arkadaşlar dün gece geç saatlere kadar dışarıdaydım
    bir kazaya şahit oldum aslında birkaç kişi de tanıyordur kanımca
    cubana tanıyorçünkü
    len kübana Olm bizim ali kaza yaptı dün gece benim gördüğüm hiç iyideğildi,
    tam benim kaza yaptığım yerin 10 mt gerisinde.gelince görüşürüz heralde

herkese selamlar selametle gidin gelin bendende selam götürüverin
    ThE LaSt SaMuRaİ

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Merhaba Çanakkale MT
    Bu gün Arkadaşımız Gece17 (Hasan) ın daveti ve
    Cubanamen (Serhan) kardeşimizin organizasyonu ile GELİBOLU ilçesinde
    Güzel bir gezi ve mangal piknik haraketi yaptık.
    Çok güzel bir gezi oldu. Fotoğraflar çektik. Anıları sizinle paylaşmak istedik.
    Çanakkale MT GELİBOLU yolunda ilerlerken
    altta resimde

En önden sırasıyla gece17 (Hasan), ikinci Savaş ve İbrahim, üçüncü cubanamen ve kız arkadaşı dördüncü
    kameraya en yakın vetozan (Ozan) kamerayı kullanan ben yanar17

Gelibolu içinde gece17 rehberliğinde gezimiz

Fener altı ve kordon boyuna girerken

Kordon boyunda turlarken

Fener de çay molası ve guruba toplu bakış

Motor filonun sıralaması
    kameraya en yakın olan vetozan ın klasik 66 BMW 650 cc klasik orjinal,
    siyah incisi O bir orjinal Klasik.

Filonun başka açıdan görünümü

Motosiklet Net Tutkusu Oradaydı

Muhteşem masa

Fanatik Gece17

İbrahim resmiyeti bırakmadı geziye çeketiyle katıldı ve üstelik mangalın başına geçti
    resmi ızgara köfte yaptı

Organizatör cubanmen homini gırtlak ama muthiş mangal yapar. Parmaklarını yedirtir adama.

Salatamız

Manzarada tekne kıyıda tesbit ettiği balık sürüsüne ağlarını atarken kameramıza takıldı

Masda yakından uzağa
    yanar17
    gece17
    vetozan

Mangal ustamız cubanamen ve kız arkadaşı

Nazi birliğinden motosikletiyle kaçıp aramıza katılan
    gurubun sağlam yol savaşçısı veteriner hekim OZAN (vetozan) Klasik 66 BMW 650 cc ihtiyar delikanlı Bütün motorlara nal toplattı. O BİR ORJİNAL KLASİK

Cubanamen ve sarı TWETY

Masa başı toplu bakış

En gencimiz gece17

Acıkmış gece17

Foto muhabirimiz Savaş

Yolculuk öncesi brifing

Son kontroller ve ayrılma vakti.

Bizlere ev sahipliği yapan Hasan kardeşimize Bize Unutulmaz bir gün yaşattığı için
    burdan teşekkür ediyoruz. Emeği geçen ve katılan arkadaşlara da teşekkür ediyoruz.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    çanakkale mt açtı sezonuuu
    hayırlı olsun arkadaşlar

serhanda motor almış snaırım güle güle kullan
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    hocam resimler çok güzel,anlaşılan eğlenceli olmuş midelerde dolmuş.hocam yine giderken çekmişin fotoları ellerine sağlık.özledim sizleri. kendinize iyi bakın.görüşmek üzere
    ::tutkuy::

arkadaşlar güzel bir haftasonuydu kanımca....herkeze teşekkürler...bu arada daha motor almadım..motor aramıza yeni katılan hakan kardeşimizin buradan onada teşekkürlerimi sunarım... sonucta motorun ne olduğu önemli değil önemli olan o ambiansı yaşamak... nasipse yaza bir shadow alacağım..katılım nedense az oldu..biraz arkadaşlar kıvırdımı ne.. bu arada frosen ali ye çok üzüldüm..acil şifalar ama ne var bence yola kapılmış..tabi alkolde varsa...bu arada haftaya pazar günü vetozan arkadaşımız bayramiç-ayazma yapalım dedi... ne dersiniz arkadaşlar.. ama bu sefer gelin...frosen topik açaçak isim yazdıralım..keyif alacaksınız... oğlak çevireceğiz nasipse buluşma yerimiz saat 13.00 KİPA olacak.....SAYGILAR...

Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    arkadaşlar güzel bir haftasonuydu kanımca....herkeze teşekkürler...bu arada daha motor almadım..motor aramıza yeni katılan hakan kardeşimizin buradan onada teşekkürlerimi sunarım... sonucta motorun ne olduğu önemli değil önemli olan o ambiansı yaşamak... nasipse yaza bir shadow alacağım..katılım nedense az oldu..biraz arkadaşlar kıvırdımı ne.. bu arada frosen ali ye çok üzüldüm..acil şifalar ama ne var bence yola kapılmış..tabi alkolde varsa...bu arada haftaya pazar günü vetozan arkadaşımız bayramiç-ayazma yapalım dedi... ne dersiniz arkadaşlar.. ama bu sefer gelin...frosen topik açaçak isim yazdıralım..keyif alacaksınız... oğlak çevireceğiz nasipse buluşma yerimiz saat 13.00 KİPA olacak.....SAYGILAR...

Lenn cubanaaa 1:30 da nere gidiyon olm hemen pişer mi o en az 4-5 saat lazım onun pişmesi için

Gelelim 29/04/2007 tarihi gezi planına
    Arkadaşlar ayazma çanakkaleye aşağı yukarı 110 - 120 km geçen sene Foto muhabirimiz Şavaş kardeşimizle o yolu yaptık fakat Normal çanakkale ezine bayramiç hattından değil köy yollarından gittik oldukca güzel ve doğayla içiçe bir gezi olmuştu hemde yol aşağı yukarı 35 km kısalıyor. Bu hattı tavsiye ederim
    benim o tarihte misafirim var kandırabvilirsem +1 gelicem.
    gelelim listeye
    listemiz bu sayfada

1-cubana
    2-savaş
    3-vetozan
    4-ThE LaSt SaMuRaİ frosen ben yani olursa +1
    ThE LaSt SaMuRaİ

evt ya frosen doğru sölemiş bu konuda...yol uzun ama daha iyi o (frosen)zaten yol pc si gibidir..gidilsin o yola bence...İRTİBATI KOPARTMIYALIM BABA

Motosikleti
    BMW R 60

Heyyy

seba abe,büyüK patron olmasa bu gezinin tadı çıkmazdı.ben bu geziden büyük keyif aldım.bütün arkadaşlara teşekkürler.hafta sonu ayazmaya gidiyoruz dimi.haydi hep bir ağızdan.EWETTTTTT

Motosikleti
    şimdilik yok.

Ciddiyet

Merhaba arkadaşlar
    cubanamen saat 13:00 diyorsa siz 15:30 da gelin
    çünkü GELİBOLU gezisinde aynı yerde aynı saatte buluşalım dedi. 2 saat ayakta asker oldum
    Güvenlikler nerdeyse beni kovalıycaktı ordan.
    Artık Bayramiç e gece 17.00 da varılır. Çevirmeyide sabaha karşı yersiniz.
    Buluşma yerini değiştirin cubanamen i beklerken Çanakkale nin yarısı beni orda gördü. Utandım yav.

Yahu uzun geziye gelirken tüm ihtiyaçlarınızı gözden geçirin. Yamurluk rüzgarlık ilave giyim eşyası motorunuzun performansı benzin pil çakmak su ehliyet ruhsat en önemlisi buluşma VAKTİ "Z A M A N" ı verilen sözleri gözden geçirin
    Birde dönüş yoluna çıkılırken aldığınız yiyecekler içecekler pusulanızı şaşırtmasın.

Bir gezi planlarken o geziye katılanların sorumluluğunu da alıyorsunuz demektir. Geziye katılan her kişi gurubu tehlikeye düşürecek haraketlerden kaçınmalıdır.
    Geziye giderken hoşça vakit geçirmeye gideriz. Dert cefa ceza çekmeye gitmeyiz. Onun için gezide yolculukta herkez üstüne düşeni yapmalıdır.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Hi

başkan büyüksün baba...sebahattin abi olmasa biz hiçiz arkadaşlar ...sayın kurucumuz,top sizde..ne zaman nerede saat kaçta size kalmış hepimiz uyacaz.ama sen genede o futbolcu cantanı yanına al kanımca..ne ararsak sende var valla... eeeeeeeeeeeeeee ne demişler ,çok gezen tedbirli olur ..SAABAHATTİN ABİ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN BABA

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    yanar17 Hocam güzel bir gezi olmuş biz de havran gurubu olarak Edremit körfezinde geziyoruz arkadaşlarla görüştüm mayıs ayında canakkalede sizlerle birlikte olacağız güzel bir gün geçireceğimizi biliyoruz görüşmek üzere

Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı STİGMATA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seba abe,büyüK patron olmasa bu gezinin tadı çıkmazdı.ben bu geziden büyük keyif aldım.bütün arkadaşlara teşekkürler.hafta sonu ayazmaya gidiyoruz dimi.haydi hep bir ağızdan.EWETTTTTT
    Ah keşke ben de orada olsaydım dedirttiniz yani bana ama umarım haftaya beraber olacam sizlerle.

Alıntı yanar17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar
    cubanamen saat 13:00 diyorsa siz 15:30 da gelin
    çünkü GELİBOLU gezisinde aynı yerde aynı saatte buluşalım dedi. 2 saat ayakta asker oldum
    Güvenlikler nerdeyse beni kovalıycaktı ordan.
    Artık Bayramiç e gece 17.00 da varılır. Çevirmeyide sabaha karşı yersiniz.
    Buluşma yerini değiştirin cubanamen i beklerken Çanakkale nin yarısı beni orda gördü. Utandım yav.

Yahu uzun geziye gelirken tüm ihtiyaçlarınızı gözden geçirin. Yamurluk rüzgarlık ilave giyim eşyası motorunuzun performansı benzin pil çakmak su ehliyet ruhsat en önemlisi buluşma VAKTİ "Z A M A N" ı verilen sözleri gözden geçirin
    Birde dönüş yoluna çıkılırken aldığınız yiyecekler içecekler pusulanızı şaşırtmasın.

işte ya turlardaki en büyük sıkıntım ehliyet yok anca ağustosta olacak
    pusula konusuna katılıyorum toplu sürüşte hele ki motosiklette gereksiz promile yer yok

Bir gezi planlarken o geziye katılanların sorumluluğunu da alıyorsunuz demektir. Geziye katılan her kişi gurubu tehlikeye düşürecek haraketlerden kaçınmalıdır.
    Geziye giderken hoşça vakit geçirmeye gideriz. Dert cefa ceza çekmeye gitmeyiz. Onun için gezide yolculukta herkez üstüne düşeni yapmalıdır.
    Topiklerde var toplu sürüş kuralları burda birdaha yayınlasak daha iyi olur bence

başkan büyüksün baba...sebahattin abi olmasa biz hiçiz arkadaşlar ...sayın kurucumuz,top sizde..ne zaman nerede saat kaçta size kalmış hepimiz uyacaz.ama sen genede o futbolcu cantanı yanına al kanımca..ne ararsak sende var valla... eeeeeeeeeeeeeee ne demişler ,çok gezen tedbirli olur ..SAABAHATTİN ABİ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN BABA
    beslenme ve tedarik çantası o hehe

Alıntı havranlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanar17 Hocam güzel bir gezi olmuş biz de havran gurubu olarak Edremit körfezinde geziyoruz arkadaşlarla görüştüm mayıs ayında canakkalede sizlerle birlikte olacağız güzel bir gün geçireceğimizi biliyoruz görüşmek üzere
    Gelin abi her zaman bekleriz.gezeriz yeriz içeriz hem havalarda sıcak olur içimiz ısınır Çanakkale den selamlar
    ThE LaSt SaMuRaİ

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Merhaba Arkadaşlar
    24-25 Nisan Çanakkale Savaşlarında ANZAC günü olarak bilinir ( Avustralya Yeni Zellanda Askeri Birliğinin kısa adı dır. O zamanlarda İngiliz sömürgesi olarak diğer milletler le beraber İngiltere adına savaşmaya savaş kölesi olarak getirilmişlerdi.)
    ve bugün Anzac torunları teeeee Avustralya'dan Yeni Zellanda'dan kalkıp gelip burada ölmüşlerinin ruhuna tören yaparlar. Adına da "Şafak Ayini" derler.
    İşte bu günlerde bunun telaşesi var. Arkadaşımız Tolga ile bu konuyu görüşürken bana bir fotoğraftan bahsetti işte o fotğraf bu

Bu resimleri arkadaşlar la neden paylaşmayalım diye düşündük ve buraya yapıştırdık. Yorumsuzdur. Yorumu size ait. Resim için Tolga kardeşimize teşekkürler. Hepinize saygılar selamlar.
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı faruk59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam resimler çok güzel,anlaşılan eğlenceli olmuş midelerde dolmuş.hocam yine giderken çekmişin fotoları ellerine sağlık.özledim sizleri. kendinize iyi bakın.görüşmek üzere
    Merhaba Faruk
    Teşekkürler. Gönül isterdi tüm dostlar la beraber olalım. Mümkün olmayınca o zaman yaşananları fotoğraflayıp yanımızda olamayan arkadaşlarla paylaşalım dedik.
    Birgün ekip olarak Tekirdağ a gelmeyi kendi adıma istiyorum. Tabiki nasip kısmet. Arkadaşların da uygun olması gerekiyor. Bakalım ne zaman olacak. Güzel günlerde görüşmek üzere. Çanakkale den Tekirdağ' a sevgiler selamlar.
    {[/=W=\]}

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler