Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Çanakkale - MT]

REKLAM ALANI
    yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı canakkaleli_1717 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artık benide bu sitede sıkça görüceksiniz
    canakkaleli1903@hotmail.com
    Meraba Aytuğ
    uzun zamandır sesin çıkmıyodu
    Çanakkale MT gezilerinde bir ayak ta Balıkesir Akçay olacak.
    Devamlı sen de aramızda olacaksın. Çanakkale ye geldiğin de görüşelim.

Alıntı cemerol88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen aynen bende kazdağlıyım
    Merhaba Cem hoş geldin
    Bayramiçten veteriner ozan (vetozan) arkadaşımız da var. Memlekete geldiğinde görüşmeni isterim.

Alıntı cubanamen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam ... frosen kanka doğru demişte sezon geldi..gidelim o zaman pazar günü geliboluya mangala ...ne dersiniz...
    22 nisan güzel bir gün benim için. faaliyete katıla bilirim.

Alıntı gece17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim fikrim geldi
    ne dersiniz 22 nisan pazar günü geliboluda mangal yapmaya
    herkez şöyle bi kendini yoklasın bakalım
    uyarsa hep beraber bi takılalım hem tam manasıyla bi tanışma ve toplantı yapmış oluruz
    hadi bakalımhabrleri ve fikirleri bekliyorum ...
    geliboludan herkeze sevgiler
    YENİ SEZON HERKEZE HAYIRLI OLSUN...
    Hasan Geliboluda bir arkadaşımız daha var. Nicki "NAMESTE" Herk xt 150 si var tanıyormusun. 22 nisan da nasip olursa onuda oralarda görelim. geçen son baharda Frost Emo ve Benim bir gelibolu ziyaretimiz vardı. Birinizle telefonda görüştüm acaba sen miydin yoksa "nameste" miydi. O an istanbulda işi vardı bizi görmeye gelememişti.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı canakkaleli_1717 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artık benide bu sitede sıkça görüceksiniz
    canakkaleli1903@hotmail.com

Way toprağım hoşgeldin aramıza ne zamandır göremiyorduk seni
    bütün çanakkalelileri aratmıştım da...

Neyse dostum aramıza tekrar hoşgeldin diyerek saygı ve sevgilerimi sunuyorum görüşmek üzere
    ThE LaSt SaMuRaİ

gece17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer/mavi
    herkeze tekrar selam hocam geçen baharki gezinizge görüştüğünüz ben değildim nameste'yi forumda gördüm ama birtürlü görüşmek nasip olmadı sizde numarası yada mail edresi varsa alabilirim ulaşmak tanışmak lazım değilmi
    ve birde şu gezi olayının adını yavaş yavaş koysak diyorum tarih yaklaşmaya başladı bir an önce bie liste yapmalıyız kanımca ben başı çekiyorum ozaman haydi geliboluya ÇANAKKALE MT !!
    1.gece17
    2....
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
    M.K.ATATÜRK

ya kardeşim 1 gün girmedik neler olmuş gene ya... arkadaşlar skullhanter arkadaşımız erhan bitakım tşörtler gönderdi ama elinde kalmadığı için az miktarda geldi.bizde karar verdik..çanakkale mt logosu hazırlayıp tşört basacağız herkezin bedenine ve nicine göre .. çok yakın zamanda air braş makinasını alıyorum..isteyen arkadaşlara kask ve motosiklet için çalışma yapılır fiyatlarımız ytl bazında olup uygun bulunmaktadır kanımca ...hede bakalım bekliyoruz..

Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    ya kardeşim 1 gün girmedik neler olmuş gene ya... arkadaşlar skullhanter arkadaşımız erhan bitakım tşörtler gönderdi ama elinde kalmadığı için az miktarda geldi.bizde karar verdik..çanakkale mt logosu hazırlayıp tşört basacağız herkezin bedenine ve nicine göre .. çok yakın zamanda air braş makinasını alıyorum..isteyen arkadaşlara kask ve motosiklet için çalışma yapılır fiyatlarımız ytl bazında olup uygun bulunmaktadır kanımca ...hede bakalım bekliyoruz..

Hallederiz de ben sana aslaaaaa para vermem. Tişörtler için başkası toplasın parayı......
    ThE LaSt SaMuRaİ

sen takma kafanı frosen kardeş senden de para yerine başka bişi alırız canım kanımca anladın sen haaaaaaaa bu arada ümmet abi kaskını kırmış bende hepimiz adına onu sevdiğimizi geldiğinde yardımcı olabileceğimizi söyledim arkadaşlar... o burada bulabileceği veya bildiği tek yer olarak frosen kardeşimizin çalıştığı yeri bildiği için ordan bana veya bize ulaşabileceğini yazdım ama bazı arkadaşlarımız (FROSEN)bunu yanlış anladı galiba... ki beni aradı ..dostum ben sadece orayı biliyor diye söyledim...yalnış anlaşıldı..Ha bu arada ben ÇANAKKALE MT 1 kişi değil 30 civarıyız belkide daha fazlayız die biliyorum yalnış anlaşılma için özür dilerim arkadaşım.....kusura bakma...kanka

Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    sen takma kafanı frosen kardeş senden de para yerine başka bişi alırız canım kanımca anladın sen haaaaaaaa bu arada ümmet abi kaskını kırmış bende hepimiz adına onu sevdiğimizi geldiğinde yardımcı olabileceğimizi söyledim arkadaşlar... o burada bulabileceği veya bildiği tek yer olarak frosen kardeşimizin çalıştığı yeri bildiği için ordan bana veya bize ulaşabileceğini yazdım ama bazı arkadaşlarımız (FROSEN)bunu yanlış anladı galiba... ki beni aradı ..dostum ben sadece orayı biliyor diye söyledim...yalnış anlaşıldı..Ha bu arada ben ÇANAKKALE MT 1 kişi değil 30 civarıyız belkide daha fazlayız die biliyorum yalnış anlaşılma için özür dilerim arkadaşım.....kusura bakma...kanka

Cubana iş yeri benim değil biliyorsun. Şİmdi burada sıkıntı yaşadığım konuları anlatamıyacağım ben hiçkimseyi kırmak istemem simdi senin bunları hala burda dile getirmen de yanlış akşam anlatırım ben sana AnLaDıN sen de onu.
    ThE LaSt SaMuRaİ

Motosikleti
    fz6 fazer/mavi
    hadi millet noldu kimseden ses çıkmıyo ne ayak geziyi unuttuk galiba
    gelibolu gezisi yalan olmak üzere ÇANAKKALE MT titre ve kendine dön
    haydi motor başına...
    Gelibolu gezisi listesi
    1.gece17
    2. ....
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
    M.K.ATATÜRK

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Selam Çanakkale MT milleti insanları
    İki günlük Balıkesir seyahatim bitti. Anca aranıza dönebildim.Size selam getirmişem. Bunca aradan sonra haraket başlamış bazzı yazılar döktürülmüş. Yokluğumda
    Şimdi 1- Gece17 nin bir önerisi var. Bak çocuk ne diyor? Geliboluya açık davet yapıyor ve accayip ısrar ediyor.
    Siz ne yapıyorsunuz? Bir anket yapın haftaya müsayit olanlarla bir Gelibolu yapalım.

hadi millet noldu kimseden ses çıkmıyo ne ayak geziyi unuttuk galiba
    gelibolu gezisi yalan olmak üzere ÇANAKKALE MT titre ve kendine dön
    haydi motor başına...
    Gelibolu gezisi listesi
    1.gece17
    2. ....
    Herkes bu maile cevap versin hadi balaım. Sanırım tarih 22 nisan pazar olacak. Gece yaz bakalım listeye beni ne olcak bakalım. Şimdilik 22 nisana müsayitim. Siftahı bizden Bereketi Çanakkale MT den olsun.

Şimdi -2 Cumba adem ticarete başlamış. Mod görmesin hemen afaroz eder valla. Biliyorsunuz forum da reklama yer yok. Kelimeleri özenle seç. Biraz yumuşatarak anlat konuyu. Sayfamızın itibarı kalkmasın. Bu işleri gezilerde yüz yüze konuşalım.

sen takma kafanı frosen kardeş senden de para yerine başka bişi alırız canım kanımca anladın sen haaaaaaaa bu arada ümmet abi kaskını kırmış bende hepimiz adına onu sevdiğimizi geldiğinde yardımcı olabileceğimizi söyledim arkadaşlar... o burada bulabileceği veya bildiği tek yer olarak frosen kardeşimizin çalıştığı yeri bildiği için ordan bana veya bize ulaşabileceğini yazdım ama bazı arkadaşlarımız (FROSEN)bunu yanlış anladı galiba... ki beni aradı ..dostum ben sadece orayı biliyor diye söyledim...yalnış anlaşıldı..Ha bu arada ben ÇANAKKALE MT 1 kişi değil 30 civarıyız belkide daha fazlayız die biliyorum yalnış anlaşılma için özür dilerim arkadaşım.....kusura bakma...kanka .

Alıntı frosen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cubana iş yeri benim değil biliyorsun. Şİmdi burada sıkıntı yaşadığım konuları anlatamıyacağım ben hiçkimseyi kırmak istemem simdi senin bunları hala burda dile getirmen de yanlış akşam anlatırım ben sana AnLaDıN sen de onu.
    Şimdi-3 Cumba adem le Frosen harareti biraz tırmandırmışlar. Orta yolu bulun kozunuzu Gelibolu da paylaşın.

Bu arada arkadaşlar Balıkesir seyahatimde Havran ilçesine uğradım. Geçtiğimiz 18 Mart gezilerinde mail atan değerli bir arkadaşımızı ziyaret edip onunla tanışmak istedim. Biliyorsunuz Çanakkale savaşlarının kahramanı Seyit Onbaşı nın memleketi BALIKESİR HAVRAN' dır.
    Neyse Havranlı arkadaşımız Muhittin bey le buluştuk ve beni hoş karşıladı. Hemen aramızda sıcak bir dosluk kuruldu. Kendisinden ve Motorcu arkadaşlarından bahsetti hatta Onlarla beni tanıştırdı. Bende bu sıcak dosluk havasında onlarla kaynaştım. Kendilerinin dostluğuna buradan teşekkür ediyorum. Hepsi bir birinden değerli arkadaşlardı. Bu arada Çanakkale MT den ve sizlerden bahsettim. Çok memnun oldular. Gezilerde Çanakkale kahramanı KOCA SEYİT ONBAŞI' nın Memlektine davet ettiler bizi. Tabi ki ben de onları Çanakkalemize davet ettim. Çok memnun oldular ilk fırsatta zaten geleceklerini bildirdiler.
    Kendilerinin Forumda bir sayfası veya gurubu yok. Ancak İzmir gurubunda yazıları var. İzmir gurubunun ilk sayfasında resimleri var. Bana gösterdiler.
    Çok aktif gezi faaliyetleri var. Hepsinden hepimize selamları var burdan bildirmiş olayım. Güzel bir buluşmaydı kendi adıma. Siznlede paylaşmak güzeldi.

Hepinize sevgiler saygılar.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    fz6 fazer/mavi
    evvet ÇANAKKALE MT herkez motor başına...
    listeye devam...
    Gelibolu gezisi listesi
    1.gece17
    2.yanar17
    3.cubanamen
    4.emo
    5.frost
    6....

yokmu arttıran

Gelibolu gezisi listesi
    1.gece17
    2.yanar17
    3.cubanamen
    4.emo
    5.frost
    6.frosen

özür eksik yazmışım
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
    M.K.ATATÜRK

cemerol88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot speedfight2 Honda CBR 250 R siyah
    teşekkr ettim yanar17 saolasın

arkadaşlar allah nasip kısmet ederse 22 nisan geliboluda yız.....gece.......salam hazırla ortamı...geceler olmasın kanımca.... arkadaşlar katılım olsun.lütfen bakın öemli işlere imza atmak üzereyiz.. bu konuda görev bana verildi...geziye gelen arkadaşlara açıp hepinizin görüşlerini almak istiyorum kanımca.. Frosen ayarla jendini valla konuşmam sen olmadan

o millet bu sayfaya kimse girmez yazmaz olmuş ya bu nedir canım..........

Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    arkadaşlar allah nasip kısmet ederse 22 nisan geliboluda yız.....gece.......salam hazırla ortamı...geceler olmasın kanımca.... arkadaşlar katılım olsun.lütfen bakın öemli işlere imza atmak üzereyiz.. bu konuda görev bana verildi...geziye gelen arkadaşlara açıp hepinizin görüşlerini almak istiyorum kanımca.. Frosen ayarla jendini valla konuşmam sen olmadan

o millet bu sayfaya kimse girmez yazmaz olmuş ya bu nedir canım..........

Kanka direksiyon sınavı var o gün galiba cumartesi de yazılı sınav nasıl olcak acaba
    ThE LaSt SaMuRaİ

Motosikleti
    fz6 fazer/mavi
    evet cubanaman haklı herkesi bekliyorum
    artık şu listeyi tekrar güncellesek diyorum evvet gelibolu kalmasın
    Gelibolu gezisi listesi
    1.gece17
    2.yanar17
    3.cubanamen
    4.emo
    5.frost
    6.frosen
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
    M.K.ATATÜRK

Muharrem1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 250 TVİSTIR
    sebahattin abi nasılsın bizden övgü ile bahsettigin icin teşekkür ederiz canakkaleye selamlar HAVRAN MOTOR DOSTLARI tekeriniz hep düz bassın

kanka sınav cumartesi direksiyon sına vına daha var .hiç kıvırmada izin al.....

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı Muharrem1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sebahattin abi nasılsın bizden övgü ile bahsettigin icin teşekkür ederiz canakkaleye selamlar HAVRAN MOTOR DOSTLARI tekeriniz hep düz bassın
    Merhaba Muharrem ve Havran Motor Dostları
    Teşekkür ederim iyiyiz. Havalar biraz serin gitmekte. Bıraz daha ısınmaya ihtiyaç var.
    Ben Havran'a geldiğimde sadece izlenimlerimi yazdım. Burdaki arkadaşlar da orda olsaydı aynı şeyleri söylerlerdi. En kısa zamanda görüşmek üzere. Sevgiler Selamlar.

evet cubanaman haklı herkesi bekliyorum
    artık şu listeyi tekrar güncellesek diyorum evvet gelibolu kalmasın
    Gelibolu gezisi listesi
    1.gece17
    2.yanar17
    3.cubanamen
    4.emo
    5.frost
    6.frosen
    Benim katılmam tehlikede arkadaşlar. Teknik bir sorunum var. Üzgünüm

Arkadaşlar Mail adresleriniz varsa Avatarınızın altında gözüksün
    yada yazın adreslerinizi haberleşme daha güvenilir olsun.
    Sayfaya yazılan yazılar zamanında okunamıyor yada arkadaşlar güncel haberleri zamanında alamıyor. Mail gurubunu ben kontrol edebilirim. Herkese zamanında da ulaşmış oluruz.
    Herkes en çok kullandığı güncel mail adresini yazsın. İlginize şimdiden teşekkür.
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    fz6 fazer/mavi
    yapma hocam sen olmadan olmaz valla
    haberleri bekliyorum.. herkese sevgiler
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
    M.K.ATATÜRK

sabayat abi sen merak etme ben senin teknik sorunu öğrendim frosenden sen gel ben çözerim o sorunu kafanı takma ok....

buralarda olucam dedim ama bazı sorunlar nedeniyle nete pek giremedim zaten sizlere eşlik edicek motorum yok

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)

Bu Konudaki Etiketler