Önemli değil. Ünsalcığım
Daha önümüzde güzel günler olacak. Bu toplantıyı yeniden yapacağız. O zaman katılırsın. Form sayfamız baya bir popüler olmaya başladı. İzlenme ve mesaj katılımı baya bir arttı. Ünlü olduk.
Geçen baktım 192 ye yakın mesaj atılmış 3500 in üzerinde görüntülenmişiz. Çanakkale MT ye gösterilen saygılı ilgi ve alakaya gurup adına teşekkür ediyorum.
Dört gün önce tekrar Form Kurallarını yeniden okuyarak gözden geçirdim. Çanakkale MT’ ye yazılan mesajlarla karşılaştırdığımda. Tanınmayan birkaç kişinin dışında mesajı silinen yada mesajı sansür edilen olmamış. Gurup arkadaşlarımız da zaten bunların hiçbirine karşılık vermemiş ve seviyeyi düşürmemişlerdir. Yani herkes kurallara uygun mesajını atmış, kendi düşüncesini ifade etmiştir. Kural dışı olanları zaten Moderatör arkadaşlarımız hemen elimine etmişlerdir.
Başka Motosiklet forumlarında da aynı şekilde bu kurallara sıkı sıkıya bağlı kalındığını, forumlarla ilgili kuralları yayınlayarak uyguladıklarını gözlemledim. Zaten İnternet ortamı son zamanlarda da gelecek kuşakların güzel ve sağlıklı yetişmeleri için doğru bilgiyi ve bilgi birikimini aktarmak yada ulaşmak için yasa koruyucular tarafından takip altına alınarak, gençliğin saygılı ve sağlıklı yetişmesinde ailesine, çevresine ve milletine faydalı birer birey olmalarını sağlamak adına çalışmalar yapmaktadırlar.
Tabi her devirde olduğu gibi bu güzelliklerin yanında aksi hareket eden, sadece kendi egolarını tatmin için kendi ve kendi gibi karakterize olanlar, bu platformlarda yer alamayacaklarını bildikleri için form üzerinde başkalarını küçük düşürecek, hakaret ve alay ederek fikirlerini açıklayamamaktadırlar.
Bu çok güzel bir şey. Buda yukarda söylediğimiz gibi gençlerimizin yetişmesinde bu ve bu gibilerin forumlarda diğer internet yayınlarında boy gösterememelerini çok iyi açıklıyor.
Ben aynı zamanda bir öğretmenim. Bu forumda başkalarını kıracak yada küçümseyecek en ufak bir kelimemin olmamasına dikkat etmişimdir. Çünkü ben topluma örnek olmak zorundayım. Toplum ve yetişmekte olan gençler daima kendisini eğiten, yetiştiren büyüten insanı (anasını, babasını atasını, öğretmenini) örnek alır.
Ben onlara yanlış bir şeyler aktardığım zaman o yanlışlar büyüyerek katlanarak benim karşıma, toplumun karşısına çıkacaktır. Bunu ben yapmamalıyım. Zaten aldığım eğitim, terbiye ve sahip olduğum Erdem buna izin vermez.
Hoppalaaaaa “Hocam durup durduk yerde bu edebiyat nerden çıktı” diyeceksin.
Sevgili Ünsal ve Çanakkale MT sayfasında saygı değer mesajı yayınlanmış arkadaşlar kesinlikle üzerine alınmasın. Yukarıda belirttiğim üzere baya bir izlenmekteyiz. Bizi izleyip de kendi forumlarında bile alaycı mesajını atamayanlar, yayınlayamayanlar a l ı n a c a k . Bunu yapsalar bile Moderatörler tarafından elimine edileceklerdir. Geriye ne kalacak yapacakları?
Hepinizi saygı ve sevgilerimle kucaklıyorum. Sebahattin YANAR