Evet Diyarbakirlilar bizde bu keyfin tadini cikaralim...
Evet Diyarbakirlilar bizde bu keyfin tadini cikaralim...
Kardeş sende motor yok galiba
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
yakında alacam kardes yetti artık yav millete bak hele vızırvızır geziyolar canım çekti bende alıyom maaşımı bi alim )
sevgili piran diyarbakirlilardan bu siteye girip forumlarda fikir beyan etmelerinimi bekliyorsun. Cok guldum yahu. Sen diyarbakirda yasamiyorsun galiba....
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
Olsun iyi yapmışsın kardeş.İstersen bir tek sen ol burada farketmez.
Hayırlı olsun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Ben Kilisliyim ama Diyarbakırda Karakaya Barajında çalışıyorum...Haftada birde diyarbakıra gelirim...Çoğu zaman motorla (CBR 125) le geliyorum az yaktığı için....
selam kardeş bende diyarbakırdan umarım bütün diyarbakırlı kardeşler burda buluşuruz.
bende batmandanım biliyorusun diyarbakır dibi dalga gecenler aynaya bakabilirler hemde chooper dikiz aynasına tersten saygılarımla
Tüm hemşerilerime selam olsun. Bende artık aranızdayım. Herkese keyifli kazasız bol sürüşler dilerim.
diyarbakırlı hemşerilerim katılımlarınızı bekliyoruz gezdiğiniz yerlerin resimlerinide formda yayınlayınki bizde sizinle(resimler sayesinde)gezelim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hooooo birader buralarıdamı karıştırdın...ayıp ya...
Bende Silvan'da büyüdüm...kürtlerle pazarda su satardım...birde küfür öğrettiler sürekli eder dururdum...P bi keresinde Silvan karakoluna gitmişim...babamı çağırmışım...yok denince...karakolun camını çerçevesini taşla indirip kaçmışım...yıl 1985... camları babam yaptırmış...benide yakalayamamış kimse o gün...valla hatırlamıyom...bizimkiler anlatıyor...bi günde hükümet konağının bekçi kulubesine af buyrun tuvaletimi etmişim...
hiç unutmam tankerle ıslatılırdı yollar...suyun üzerinden atlardık...güzel günlerdi be...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Vaaay sevgili dünürüm seni bizim buralarda görünce mutlu oldum yahu..
naptın motor duruyormu hala ?
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Selammmmmmmmm Diyarbakırrrrrrrrrrrrr nasılız bakimmmmmm????
Diyarbakır MT nerelerdesiniz yav.Çıkın attırın yollarını tozunu dumanını.
[COLOR="Red"][B]ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ---MOTOSİKLET23/MOTO23[/B][/COLOR]
Bende Diyarbakırda okuyorum. Şehir güzeldir batıda pek bilinmez ama gerçekden Türkiyedeki çoğu ilden güzeldir. Görmeden Yorum yapmayalım bence.
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)