İkinizde harika görünüyorsunuz abim..)
İkinizde harika görünüyorsunuz abim..)
Eywallah kardeşim sağol
...SABIR SUSKUNLUK DEĞİL, İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...
arkadaslar burası baya sonuk kaldı bızde 3 arkadas gezer ıdık cevre ıllere dogru ama bı arkadasım baska bı ıle gıtmek zorunda kaldı dıgerınınde motorunu caldılar dıkkatlı olunuz bu konuda da. neyse yaza dgru tekrar gezmeye baslasırız ınsallah buradakı arkadaslarlada
Bazen Diyarbakır da motosiklet var mı yok mu diye düşünmedim değil..Kimseden ses seda çıkmıyor nedense....
Arkadaşlar ben de buradayım. Herkese selamlar...
Fantoma17 aramıza hoşgeldin kardeşimm..Canyoldaş abim varda kimseden ses seda yok..:((
Konu sahibinin isteği üzerine konu silinmiştir.
Diyarbakır'a ve Diyarbakır'lı motosikletçi arkadaşlara selamlar.
Yazın ya da sonbaharın başlangıcında Diyarbakır-Mardin arası ziyaretlerim olacak nasipse. Diyarbakır'da profosyonel anlamda motosiklet kiralayan güvenilir firmalar var mıdır ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
Bu arada gezi çok güzel olmuş,tekerinize sağlık.
Dostum paylaşım için saol. Bendeki resimlere baktım ama seninkinden farklı birşeyler yok. Bu arada bir dahakine beni beklerken benim motorada bir el atarsın artık
Aleyküm selam Uğur kardeşim,aramıza hoşgeldin..Bildiğim kadarıyla öyle profesyonel olarak motosiklet kiralama şirketi yok malesef..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Hoş buldum,tesekkür ederim. Aslen Kocaeli'de ikamet ediyorum. 2 hafta once Diyarbakır'ı ve Mardin'i ziyaret ettim. Hayran kaldım oralara,insanına...
Yazın tekrar gelebilme ihtimalim var,motosikletle gezmek daha bi hos olur diye dusundum.
Cevap için tesekkür ederim,sagolun.
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Erganiden selam olsun tüm diyarbakırlı abilerime erganiye yolunuz düşerse mutlaka beklerim
Şu Yeşil eski külüstür bir NİNJA 600 ile Diyarbakır Rızvanağa caddesi üzerinde zırt pırt ara gaz vererek vatandaşı rahatsız eden motorcuya sesleniyorum.Milleti rahatsız etmeye kundaktaki bebeğin uykusunu bozmaya evinde dinlenmeye çekilen bizleri rahatsız etmeye ne hakkın var.
Plakanı rızvanağa sakinleri olarak aldık ve bugün ilgili mercilere şikayet edeceğiz.Umarım akıllanırsın ve gidip yeni yapılan urfa-elazığ çevre yolunda egonu tatmin edersin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)