Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

[Diyarbakır - MT]

REKLAM ALANI
    suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    İkinizde harika görünüyorsunuz abim..)
    canYOLDAS bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canYOLDAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 YAMAHA MT 09
    Eywallah kardeşim sağol
    ...SABIR SUSKUNLUK DEĞİL, İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...

poer.145 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    650F
    arkadaslar burası baya sonuk kaldı bızde 3 arkadas gezer ıdık cevre ıllere dogru ama bı arkadasım baska bı ıle gıtmek zorunda kaldı dıgerınınde motorunu caldılar dıkkatlı olunuz bu konuda da. neyse yaza dgru tekrar gezmeye baslasırız ınsallah buradakı arkadaslarlada

Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Bazen Diyarbakır da motosiklet var mı yok mu diye düşünmedim değil..Kimseden ses seda çıkmıyor nedense....

Motosikleti
    Mondial Roadracer 125MC
    Arkadaşlar ben de buradayım. Herkese selamlar...

Motosikleti
    2014 YAMAHA MT 09
    Alıntı suato21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazen Diyarbakır da motosiklet var mı yok mu diye düşünmedim değil..Kimseden ses seda çıkmıyor nedense....
    olmaz olurmu be kardeş hele gelde bi gör
    ...SABIR SUSKUNLUK DEĞİL, İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...

Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Fantoma17 aramıza hoşgeldin kardeşimm..Canyoldaş abim varda kimseden ses seda yok..:((

Motosikleti
    2014 YAMAHA MT 09
    Konu sahibinin isteği üzerine konu silinmiştir.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Diyarbakır'a ve Diyarbakır'lı motosikletçi arkadaşlara selamlar.

Yazın ya da sonbaharın başlangıcında Diyarbakır-Mardin arası ziyaretlerim olacak nasipse. Diyarbakır'da profosyonel anlamda motosiklet kiralayan güvenilir firmalar var mıdır ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------

Bu arada gezi çok güzel olmuş,tekerinize sağlık.

Dostum paylaşım için saol. Bendeki resimlere baktım ama seninkinden farklı birşeyler yok. Bu arada bir dahakine beni beklerken benim motorada bir el atarsın artık

Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Aleyküm selam Uğur kardeşim,aramıza hoşgeldin..Bildiğim kadarıyla öyle profesyonel olarak motosiklet kiralama şirketi yok malesef..

Motosikleti
    Mondial Roadracer 125MC
    Fantoma17 aramıza hoşgeldin kardeşimm..Canyoldaş abim varda kimseden ses seda yok..:((
    Hoşbulduk kardeş. Diyarbakır'da her tarafta motosikletli var ama sitede kimse yok. Tuhaf bişey yaw.

Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Alıntı fantoma17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk kardeş. Diyarbakır'da her tarafta motosikletli var ama sitede kimse yok. Tuhaf bişey yaw.
    Utanmasam yolda gördüklerimi durdurcam topiğe davet edicem..Hep tek başıma gezmekten bıktım..Uzun yol çekilmiyor tek başına..
    Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Aleyküm selam Uğur kardeşim,aramıza hoşgeldin..Bildiğim kadarıyla öyle profesyonel olarak motosiklet kiralama şirketi yok malesef..
    Hoş buldum,tesekkür ederim. Aslen Kocaeli'de ikamet ediyorum. 2 hafta once Diyarbakır'ı ve Mardin'i ziyaret ettim. Hayran kaldım oralara,insanına...

Yazın tekrar gelebilme ihtimalim var,motosikletle gezmek daha bi hos olur diye dusundum.
    Cevap için tesekkür ederim,sagolun.

Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoş buldum,tesekkür ederim. Aslen Kocaeli'de ikamet ediyorum. 2 hafta once Diyarbakır'ı ve Mardin'i ziyaret ettim. Hayran kaldım oralara,insanına...

Yazın tekrar gelebilme ihtimalim var,motosikletle gezmek daha bi hos olur diye dusundum.
    Cevap için tesekkür ederim,sagolun.
    Ona bakarsan bende İzmir'de ikamet ediyordum 3 yıldır D.bakır'dayım daha 2 yılım var..) Yolun düşerse tekrardan buralara haberim olsun kardeşim selametle..
    Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Ona bakarsan bende İzmir'de ikamet ediyordum 3 yıldır D.bakır'dayım daha 2 yılım var..) Yolun düşerse tekrardan buralara haberim olsun kardeşim selametle..
    Tesekkürler insallah gelmek nasip olur,Diyarbakır'a ve size çok selam

Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tesekkürler insallah gelmek nasip olur,Diyarbakır'a ve size çok selam
    Aleyküm selam kardeşim,her zaman bekleriz..)

yunus21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    Erganiden selam olsun tüm diyarbakırlı abilerime erganiye yolunuz düşerse mutlaka beklerim

TOTEMONS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1991 MODEL MZ 251-YAMAHA MT-125-2014CBR500R-CBF150
    Şu Yeşil eski külüstür bir NİNJA 600 ile Diyarbakır Rızvanağa caddesi üzerinde zırt pırt ara gaz vererek vatandaşı rahatsız eden motorcuya sesleniyorum.Milleti rahatsız etmeye kundaktaki bebeğin uykusunu bozmaya evinde dinlenmeye çekilen bizleri rahatsız etmeye ne hakkın var.
    Plakanı rızvanağa sakinleri olarak aldık ve bugün ilgili mercilere şikayet edeceğiz.Umarım akıllanırsın ve gidip yeni yapılan urfa-elazığ çevre yolunda egonu tatmin edersin.

Alıntı TOTEMONS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu Yeşil eski külüstür bir NİNJA 600 ile Diyarbakır Rızvanağa caddesi üzerinde zırt pırt ara gaz vererek vatandaşı rahatsız eden motorcuya sesleniyorum.Milleti rahatsız etmeye kundaktaki bebeğin uykusunu bozmaya evinde dinlenmeye çekilen bizleri rahatsız etmeye ne hakkın var.
    Plakanı rızvanağa sakinleri olarak aldık ve bugün ilgili mercilere şikayet edeceğiz.Umarım akıllanırsın ve gidip yeni yapılan urfa-elazığ çevre yolunda egonu tatmin edersin.
    Motorun sahibini durdurup uyarma cesaretin yok mu?
    forumdan ilgili motor sürücüsüne mesajını ulaştırabilecekmisin ?
    Bildiğim kadarıyla Diyarbakır'da 4-5 tane yeşil renkli ninja var. İki tanesini tanıyorum plakasını özelden bana atıver de onlardan biriyse uyarayım.

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler