bencede bi ara tanışsak iyi olur
bencede bi ara tanışsak iyi olur
Tüm diyarbakırlı arkadaşlara selam.Teknik motor olarak tüm sorunlarınıza yardımcı olabiliriz
slmmmmmmm
nasılsınız arkadaşlar
bende varım..!!sıteye bıraz gec üye oldum ama ii oldu..mılletı konusturmayalım 1000km öteden laf soluyorlar...
Andsanity abi boşver onlar klavye delikanlısı diyarbakır yerine ıraka gitmiş yanlışlıkla herhalde ).. Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun tekeriniz hep düz bassın inşallah diyarbakır/ silvan yamaha YBR 125 aranızdayım saygılar..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
arkadaslar herkese mrb.ben batmanda yasıyorum kanuni st gt 250 r alıcam lutfen diyarbakırda bildiğiniz varsa bana söyleyin alıcam..en yakın illerde olsa cok ıyı olur....
tizyano sıfır mı düşünüyorsun ikinci el mi? diyarbakırı biliyorsan yanıkköşk te kuba motor var. orada 0 km bulabilirsin..
ıyı bayramlar herkese. diyarbakır hakkında herkes birşeyler söyler ama söyleyenlerin yüzde 95 i hiç görmemiştir hata bunların da yüzde 80 i haritadaki yerini bilmez. ama ben diyarbakır kadar tarih kokan müthiş bir şehir görmedim. o kadar yer gezdim gördüm ama diyarbakır gibisini görmedim.doğuda bir iki il dışında görmediğim yer kalmadı. insanları hakkında da genel olarak yalnış yargılama yapıyorlar. ben hayatımda annesine babasına o kadar saygı duyan evlatları da başka ilde görmemiştim.
saygılarımla
[COLOR="#DAA520"][/COLOR][B]Deveye sormuşlar neren eğri diye,bir türlü öğrenemediniz ALLAH sizi bildiği gibi yapsın demiş[/B]
Merhabalar Dostlar..
Hyosung GV250 Yenişehir Diyarbakır.
Benide Gruba Ekleyin.
Arkadaşlar Gördüğüm Kadarı ile Herkes Birbiriyle Tanışmak İstiyor, Fakat Kimse İletişim Bilgilerini (En Azıdan Mail Adresini) Vermiyor.
rehnezan01@hotmail.com benim mail adresim. İsteyen Mail Atsın Tanışırız, Tartışırız, Konuşuruz.
kocaolgun gel bekliyorz seni misafr edelm
Herkesin motoru var ama kimse tura çıkmıyor...
Canyoldaş kardeşim, dün göstermiş olduğun misafirperverlikten dolayı çok çok teşekkür eder, sizleride Elazığda ağırlamaktan onur duyarım.
Ybr'mi tekrar satın aldığımda,Diyarbakır'da oturan arkadaşların kapısına dayanıcam.Çekiştire çekiştire götürcem yoksa kimsenin geleceği yok..))
Ne demek abim benim asıl ben çok teşekkür ederim benim için yaptıklarına Ne zaman D.bakıra yolun düşerse beklerim saygılarımla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
Değerli D.bakırlı arkadaşlar forumda online olan bütün motosiklet kulanıcılara söylüyorum artık canlansın bu topik Artık bir araya gelip paylaşımlar yapalım...
Haklısın Şeyhmus abi,kimseden ses seda yok.Motosiklet sahibiler ama kimse binmiyo herhalde..)) Şuan elimde scooter olmasına rağmen fırsat buldukça ortalama 50-60 km yol gidiyorum..Biraz canlanın yahu..)
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 16:51 ----------
İşte böyle sonunda bi D.bakırlı motor sever buldum... Suat kardeşim paylaşımların için teşekür ederim motorcu dediğin gezmeli paylaşmalı motorun küçüğü büyüğü olmaz bende fırsat bulursam bi kaç resim atacam bilgilerimde phantom yaziyo ama onu sattım şuan fz6n kullanıyorum. Ha unutmadan D.bakırdaysan bi ara tanışalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)