izmir mt olarak bütün diyarbakır daki dostlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım allah sağlık ve bereket versin
URL=http://imageshack.us][/URL]
izmir mt olarak bütün diyarbakır daki dostlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım allah sağlık ve bereket versin
URL=http://imageshack.us][/URL]
kısmetse 2 seneye yanınızdayım
Diyarbakır'a çok gidip geldim resmi çekilecek çok yer var.
Cesur ve Ümmet abime katılıyorum.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
bu diyarbakırdaki arkadaşlar bizi bekliyorlar herhalde biz gidelim en iyisi orlarda foto çekelim .
ve yükleyelim .ümmet abimle gelcez yakında .diyarbakır mardin urfa .çıl kani .yani 40. çeşme .urfada halil ibrahim hazretleri balıklı gül .mardin nüsaybin .serı kaniyı.beyaz su .çok güzel oralar çok özledinm vallah gözümde tutuyor .
Yahu D.bakır MT Neredesiniz ? Anlamıyorum Yahu Kardeşim Çıkın Ortaya Biraz Bizde Uzun Yol Yapalım Vallahi Ayıp Sİze Haaaaaaaaaaaa De Çıkın Wiii
Arkadaşlar Hayırlısıyla Yarın Bol Fotorağlarla Karşınızdayım D.Bakırın Güzel Yerlerini Hayırlısıyla Çekip Sizlere Getirecem Bol Bol Bakıp Hasret Giderin :D
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
selam arkadaşlar inşallah bu grubun üyeleri daha da artar
[I][B][COLOR="Red"]GencMotorcu[/COLOR][/B][/I]
merhaba arkadaşlar
kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz
ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir
yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
wayy be diyarbekır sehrim benimm ne zaman acıldı ya bu yazık bana ki yeni gördümm nerde sayın vahap veysi sütçü mesut yabar ömer evin abi şenlendirin keremkın cıkarın makinaları millet motor görsün
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------
erganiyede gelin hemsoLar sürekLi urfa otobanı oLurmu
Silvanlı yokmu begler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ramazan öz ..Kardes sende atsana resimLerini MotorLa hemen hemen her ile gitmişin gecen sitene baktım çok güzel resimlerin vardı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------
Ramazan öz ResimLerini beklliyorum hakkari beytüşşebap ağrı van mersin adana resimlerini
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 AM ----------
Ramazan öz e selamlarr
tüm diyarbakırlılara slm
selam dıyarbakırlı arkadaşlar. Vatani görevimi yapmak için diyarbakıra geldim tanısmak isterim sizlerle
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
Diyarbakırda 2.el motor alabileceğimiz bir yer varmı ofisin arka tarafında bir yer gördüm ama 0 satıyor sanırım Bu arada diyarbakırlılara selam
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
merhabalar diyardan herkese selamlar.bugün mct250 sahibi oldum.tüm dostlarla bu sevincimi paylaşmak istedim.saygılar...yolunuz açık olsun
bende 2006model hyosong gt250r almış bulunmaktayım en kısa zamanda resimlerini foruma atıcam
bu arada diyarbakırdaki mt üyeleriyle tanışmak isterim saygılarımla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)