Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

[Elazığ - MT]

REKLAM ALANI
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Hayırlı uğurlu olsun abi
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kraljames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Elazığımıza elazığımızın motorcularına gençlerine hayırlı uğurlu olsun.Bu çatının hiç bir zaman bozulmamasını çığ gibi büyümesini alllah nasip etsin.Emeği geçen herkese canı gönülden teşekkürler...
    [ ELAZIĞ-MT ]

herkese slm artık bende burdayım ya ne güzel resimler eeeeeeeeeee nede olsa Elazığım yani gerçekten süper fotolar çok tşkrler emre ya çok güzel resimlerrrrrrrrr eline yüreğine sağlık burada emeği geçen tüm motocuların eline yüreğine sağlık saygılar

Serdar abicim sıcak karşılanamız için,ikramınız için kısacası herşey için çok teşekkür ederim sağolun varolun
    [ ELAZIĞ-MT ]

serdar23_Bilgem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    MOTO23 Özel Bilgem Koleji Yemekli Toplantısı

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği-MOTO23 üyeleri ve motosiklet dostları ile 26.Mayıs.2007-Cumartesi akşamı Özel Bilgem Okullarında yemekli bir toplantı gerçekleştirildi.

Davut ÇETİNKAYA arkadaşımız bir gün önceden hazırladığı malzemelerle ustalığını göstermeye başladı.Fırıncı olarak iyi ekmek pişirdiğini biliyorduk ama iyi bir kebap ustası olduğunu da öğrenmiş olduk.Emeği için kendisine teşekkür ediyoruz.

Veysel ÇELİK arkadaşımız da yardım etmek için kolları sıvadı.Sağ olsun çok faydasını gördük.Gerçi biraz fazla duman yuttu ama ne yapalım,kendine ait nargile evinde her gün duman yutuyor zaten, gerek ki alışmış ola.Bir gün nargile salonu işletmeciliğini bırakırsa kebapçı dükkanı açar artık.

Bu arada kebapların pişmesini bekleyen arkadaşlarımız sıkı bir masa futbolu maçına başladılar. Bizim çocukların hepsi de yaman topçuymuş yahu. Bilseydik motosiklet değil, futbol kulübü kurardık.

Katılımcı arkadaşlar yemek esnasında.

Moto23 başkanı Oktay DAL ile başkan yardımcısı Serdar SERTDEMİR genel açıklamalarda bulundular. Katılımcılar, sırayla kendilerini tanıttı; arzu edenler değerlendirmelerde bulundu.

Ertesi gün yapılacak gezinin neresi olacağı tartışıldı.Elazığ’a 130 Km uzaklıktaki Diyarbakır’ın Çermik ilçesine, kaplıcalara gidilmeye karar verildi. Katılabilecek arkadaşların Pazar sabahı saat 09.00’da Moto23 merkezinde hazır olması duyuruldu.

Değerli Moto23 üyelerini yakın plan görüntülemeden geçmek istemiyorum.

Değerli büyüğümüz Arif KABAKLI motosiklet ustası olmakla beraber, soyadının KABAKLI olduğunu, güzel sanatların bu ailenin ruhunda doğuştan var olduğunu bizlere gösterdi. Güzel bir müzik ziyafeti çekti.Kendisine teşekkür ediyoruz.
    Haftaya cumartesi, 02.Haziran günü Üyemiz Sabit EŞİTMEZ Moto23 üyelerini çiğköfte dükkanında ağırlamak istediğini söyleyince seve seve kabul edildi.Çiğ köfteye hayır diyen bir babayigit çıkmadı aramızdan.
    Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;

Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.

Çok güzel bir geceydi.Çok güzel bir gezi oldu.Herkese ve özellikle de güzel gece için Serdar beye çok teşekkürler.
    [CENTER][B]Motosiklet Satış Servis Yedek Parça[/B][/CENTER]

Motosikleti
    croos

croos adam (croosman)

herkese selam işte bende buradayın beniidiğerr arkadaşlarr croosman olarakk bilirr ismim ilhan neyse
    serdar beyy resimlerr çok güzel ama bennerdeyimm hiç yokumm piyasada buna üzüldüm dorusu resimleri güzel çekmişim ama ...

Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    MOTO23- Çermik Gezisi (27.05.2007)

Moto23 merkezinden dokuz motosiklet sabah saat 10.00’da hareket etti.Ben bazı sebeplerden gecikince ilk hareket anında bulunamadım. Oktay DAL kardeşimiz beni arayıp merak edince “ Önden size 20 dakika avans veriyorum. Buyrun gidin ben nasıl olsa yetişirim dedim.” Maden Soğuksu dinlenme yerinde kahvaltıda yakaladım arkadaşları.

Kahvaltı sonrasında “Maden Dağı Dumandır Lo” türküsü eşliğinde hareket ederken.

O gün gerçekten güzel bir hava vardı.Hoş, yağmur diye çamur yağıyordu gökten ama olsun.Serin bir hava vardı.Yağan, çamurla karışık yağmurun azizliğine de bir ben uğradım maalesef.Ergani girişindeki dönel kavşağın adını bizim arkadaşlar değiştirdiler.Serdar SERTDEMİR kavşağı yaptılar. Yakın bir zamanda tabelasını da dikeceklermiş. Sakın, niyekine diye sormayın, reconu çizdirmeyin.

İşte geldik Çermik’e.Otomobili ile bize eşlik eden Umut YÜZGEÇ kardeşimize teşekkür ediyoruz.Ne kadar olsa da bir aracın varlığı insana güven veriyor.

İsteyen arkadaşlar kaplıcanın kükürtlü havuzuna bıraktı kendisini.Salih ŞİMŞEK kardeşimiz eğer bütün Moto23 üyelerine Diyarbakır burma kadayıfı ısmarlamaz ise kendisinin kaplıcadaki cıbıldak fotoğraflarını buraya eklerim.Demedi, demesin.

Çermik’ten hareketle dönüş yoluna başladık.

Şu güzelim manzaraya, şu güzelim havaya baksanıza arkadaşlar.Bu fotoğrafı görünce Allah Allah nidalarıyla yeni bir sefere çıkasım geliyor.Hadi haftaya Pazar günü gazamız mübarek ola.

Burada en önde ben,altımda da küheylanım Kanuni Tiger’im.Gariplerim beni geçmek için nasıl da zordalar bir baksanıza. Ama Allah’ın izniyle hepsini ip gibi sıraya dizmişim. Evelallah,Hayabusa mayabusa vız gelmiş.

Ergani merkezinden geçerken

Maden virajlarında geniş araçlara denk gelmemiz hiç de iyi olmadı.

Dönüş yolunda Hazar gölü kenarında yemek molası verdik. Kavurma ve balıklar güzeldi veya biz çok açtık.

Çok şükür sağ selim vardık Moto23 merkezine.Güzel bir gezi oldu.Katılan bütün arkadaşlara teşekkürler.

Motosikleti
    kavasaki 600 1998

ellerinize saglık

motorsiklet kulubunüz hayırlı olsun elazıgın yabancısı olarak yaptıgınız işle gurur duydum faliyetleriniz de harika olmuş allah devamına erdirsin kulübü kuran ve kurulmasında emegi gecen herkese saygılar ve selamlar onurlu ve gururlu bir şekilde devam etmenizi dilerim tekrar hayırlı olsun

Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Alıntı cengizacay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorsiklet kulubunüz hayırlı olsun elazıgın yabancısı olarak yaptıgınız işle gurur duydum faliyetleriniz de harika olmuş allah devamına erdirsin kulübü kuran ve kurulmasında emegi gecen herkese saygılar ve selamlar onurlu ve gururlu bir şekilde devam etmenizi dilerim tekrar hayırlı olsun
    Çok teşekkür ediyorum. Sağolasın.
    Buralara yolun düşerse bekleriz.

Gerçekten dört dörtlük bir gezi olmuş.Gönül isterdi bende katılayım ama...İnşl ileride motosikletim olurda aranızda yerimi alırım.Resimler için çok teşekkürler...
    [ ELAZIĞ-MT ]

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    gakkoş arkadaşlarım selamlar , bende elazığlıyım ama ankarada ikamet ediyorum. elazığda böyle bir oluşum çok gurur verici sahiden. bir kaç senedir elazığa çok gelemedim ama motor sayısı bayağı artmış olmalı , r1 , r6 , hayabusa lar süper valla. inşallah gelirsem bende size bir gezide katılırım , iyi sürüşler...

Serdar abi geçmiş olsun ufak bi kaza geçirmişsiniz duyunca üzüldüm valla.
    [ ELAZIĞ-MT ]

Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Alıntı kraljames adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serdar abi geçmiş olsun ufak bi kaza geçirmişsiniz duyunca üzüldüm valla.
    O da nereden çıktı hele hüşş Emre. yerin kulağı vardır. Ben sadece zemin etüdü yaptım.

Alıntı serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O da nereden çıktı hele hüşş Emre. yerin kulağı vardır. Ben sadece zemin etüdü yaptım.
    Anladım abicim

Cengiz abi sizde hoşgeldiniz inşl cumartesi görüşeceğiz baba-oğul lokatasında inşl
    [ ELAZIĞ-MT ]

Motosikleti
    kavasaki 600 1998
    arkadaşlar herkese selam ve saygılar motor kulubumüz hayırlıolsun başta kurucularınız olmak üzere emegi gecen herkese selam ve saygılar ellerinize saglık teşekkürler ayrıca bu kulübün bir üyesi olmak çok gurur verici teşekkürler ....

elazıg motor külübünün kurucularından sayın oktay dal bu gün manisaya drak yarışlarına katılmak için gitti ...ona canı gönülden yarışta başarılar dilerim ....selam oktay ...son gaz ama sadece yarışta...bol şans kardeşim ...

sevgili kardeşim kraljames sanada katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz aslansın kardeş devam sonuna kadar elazıg seninle gurur duyuyor ...bekleriz

arkadaşlar herkese selam ve saygılar motor kulubumüz hayırlıolsun başta kurucularınız olmak üzere emegi gecen herkese selam ve saygılar ellerinize saglık teşekkürler ayrıca bu kulübün bir üyesi olmak çok gurur verici teşekkürler ....

elazıg motor külübünün kurucularından sayın oktay dal bu gün manisaya drak yarışlarına katılmak için gitti ...ona canı gönülden yarışta başarılar dilerim ....selam oktay ...son gaz ama sadece yarışta...bol şans kardeşim ...

sevgili kardeşim kraljames sanada katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz aslansın kardeş devam sonuna kadar elazıg seninle gurur duyuyor ...bekleriz

Evet cengiz abiminde belirttiği gibi Oktay Dal abimiz yarışlar için yola çıktı allahım yolunu açık etsin.Sms çekip iyi dileklerimizi belirttik ayrıca manisa.mt deki dostlarımızdan Oktay abimizi resimlerini çekmeleri ve bizimle paylaşmaları için ricada bulunduk biz gidemiyoruz ama gönlümüz orada Oktay Dal abimizle atacak inşl kupayla memleketimize dönecektir.

Ne demek cengiz abim ben tşk ederim biz sizlerle varız eyvallah

Bende ELAZIĞ MT'nin yeni üyesiyim.Bundan sonra sizlerle beraber olacağıma emin olabilirsiniz.Gezilerimiz Aşinayi bir şekilde sürüyor buda bizi sevindiriyor.Sözde değil özde Motorcular olarak motorlara biniyoruz.
    Motora binmek marifet değildir motora donanımlı binmek hünerdir.Eğer motora biniyorsan KASKIN,MONTUN,DİZLİKLERİN,ELDİVENLERİN vs mal. olacak eğer sen tutupda Takım elbise ile kundura ile Motora biniyorsan sadece havan için motora biniyorsundur..EVET ELAZIĞLI hemşehrilerim lütfen bunlara dikkat edelim.Her ne kadarda motorum olmasada yinede motora nasıl binileceğini biliyorum.
    Şu anda MERSİN'deyim ALLAH nasip kısmet ederse 1,5 aya kadar gelecem ELAZIĞ'A.Ben gurbette olduğum için memleketimi çok özlüyorum fırsat buldukça tatillerde geliyorum ama inanın sizler orada büyük gelişmelere imza atıyorsunuz ya o bile beni gururlandırıyor.ALLAH'a emanet olun GAKKOŞLAR.
    kraljamesAbi şöyle 2 saat önce filan konuşdum OKTAY abi ile hala gidiyoruz dedi.İnşallah iyi bir derece yaparak döner ELAZIĞ'a.OKTAY ABE GÖLNÜMÜZ SENİNLE GAKGOŞLAR ARKANDA BUNU UNUTMAYASIN......
    [COLOR="Red"][B]ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ---MOTOSİKLET23/MOTO23[/B][/COLOR]

Alıntı caglar23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende ELAZIĞ MT'nin yeni üyesiyim.Bundan sonra sizlerle beraber olacağıma emin olabilirsiniz.Gezilerimiz Aşinayi bir şekilde sürüyor buda bizi sevindiriyor.Sözde değil özde Motorcular olarak motorlara biniyoruz.
    Motora binmek marifet değildir motora donanımlı binmek hünerdir.Eğer motora biniyorsan KASKIN,MONTUN,DİZLİKLERİN,ELDİVENLERİN vs mal. olacak eğer sen tutupda Takım elbise ile kundura ile Motora biniyorsan sadece havan için motora biniyorsundur..EVET ELAZIĞLI hemşehrilerim lütfen bunlara dikkat edelim.Her ne kadarda motorum olmasada yinede motora nasıl binileceğini biliyorum.
    Şu anda MERSİN'deyim ALLAH nasip kısmet ederse 1,5 aya kadar gelecem ELAZIĞ'A.Ben gurbette olduğum için memleketimi çok özlüyorum fırsat buldukça tatillerde geliyorum ama inanın sizler orada büyük gelişmelere imza atıyorsunuz ya o bile beni gururlandırıyor.ALLAH'a emanet olun GAKKOŞLAR.
    kraljamesAbi şöyle 2 saat önce filan konuşdum OKTAY abi ile hala gidiyoruz dedi.İnşallah iyi bir derece yaparak döner ELAZIĞ'a.

Sevgili ÇağlarMOTO23 kulubümüze katılan abilerimizin hepside saygı değer,kalite insanlardır.Ben içlerinde yeni olmama rağmen bunun farkına çok çabuk vardım.Oluşumumuz hemen meyvelerini vermeye başladı.Önceden Elazığ MT ye yazan kardeşlerimizin sayısı belliydi.Çok değil iki haftada katılımın hemen arttığını gördük.Bu çok hoş bir gelişme inşl dahada büyüyeceğiz.Memleketimizin gururu OKTAY DAL abimize tekrar başarılar diliyorum.İnşl bir kupayla evine dönecektir.Herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere...

kraljames,Kardeşim inşallah MOTO23 'ün bütün üyeleri MT'ye üye olacak ve buradan organize olacağız.Gezi raporlarımıızı beyan edeceğiz.Sonra Gezilerin nerelere düzenleneceğini bilmemiz için her Cumartesi akşamı toplantılarımız devam edecek.Her şey yoluna girecek bir önceki sayfalarda ELAZIĞ'ın İLK ve TEK motorsiklet klübü vardı ama ,,,ŞİMDİ ELAZIĞ MOTORSİKLET VE MOTOR SPORLARI KLÜBÜ'devar.Hem daha geniş hemde daha yaratıcıyız.İnşallah bunların hepsini üst üste koyacağız ve katlarımızı çıkacağız..MOTO23'ün bütün üyelerine buradan saygılarımı sunarım.
    OKTAY DAL'adA BAŞARILAR.
    [COLOR="Red"][B]ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ---MOTOSİKLET23/MOTO23[/B][/COLOR]

9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler