yav ali abe oyun bozanlık yapma 2 ay işte zaten grenajlar 2 aykadar gelmez he he sende 2 aya kadar toplayamasın he he etimi 4 ay he he görürsüz bak he he he he he
yav ali abe oyun bozanlık yapma 2 ay işte zaten grenajlar 2 aykadar gelmez he he sende 2 aya kadar toplayamasın he he etimi 4 ay he he görürsüz bak he he he he he
görürsün aykut granajlar en geç bir hafta içinde elimizde sipariş verdikten sonra görecez canım benim....
ALLAHAN KURBAN ALİ BABA KONUŞ DAHA...ver milletin cevabını kes şunların sesini,aykut gibilerin....
kardeşim resimler için biraz sabretmeniz lazım motoru dört dörtlük yapmadan, ALİ BABA resim mesim çekmez çektirmezde biraz sabır......HA BİDE ALİ MOTORA BAŞLAMADAN ÖNCEKİ FOTO LARI YAYINLARSAN ARKADAŞLARA BİDE ÇIKTIKTAN SONRAKİ RESMİNİ GÖSTERİRİZ OLURMU?.....
Ali baba sakın tamer abenin motorunu toplama bügün bi köpeğin kulağını kesti sen o motoru çıkarır eline verirsen o daha çoook canlar yakar yarın başka köpeğin kulağını kesecek verme şu motru ona yazık eder başkalarına boşver oyala gitsin yapma ok
aykut köpeğin kulaklarını kesmem köpeğin iyiliği için canım benim.bunun neresi canilik la......
bide ELAZIĞ MT'ye sesleniyorum...arkadaşlar mt'ye ilği göstermiyoruz..bakın forumda en baş sıralarda yer alıyorduk şimdi en arkalara düşmüsüz lütfen arkadalar kanalımıza ilği biraz lütfen....
ha bide ali senden benim mz in ilk fotolarını ekle demiştim sana...yapılmadam önceki fotoları eklesene....
hani nerede elazığ motosiklet klubü helal olsun ne büyük bir klüpmüş bu
valaha doğru abe şimdide siteye bile girmez oldular boş ver biz bize yeteriz
slm.....................
dünya kadar resim eklemiştim ne oldu anlamadım... reeimler silinmiş..
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
ehe ehe resimler ben çaldım ehe he eyi etim demi heheheeeee
s.a ELAZIĞ.MT beni tanıyosunuz inşl çok kısa zaman sonra yazmaya başlıyacam eyvallah...............
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
s.a gakkoşlar ben yeniden aranızdayım bazı problemlerim vardı hallettim çok şükür sizleri seviyorum görüşmek üzere
[ ELAZIĞ-MT ]
Güzel fotoğraflar koymuşsun il sitemize.Tebrikler Kraljames.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
http://www.motosiklet.net/forum/show...904#post303904
Arkadaşlar bo topiğin ikinci mesajını inceleyin diyorum tşkler...
DELICE ESEN SEHER YELI, EN GUNESLI GUNLER, EN PARLAK GECEDIR BAYRAMLAR. YUREKLERDE BIR ESINTI VE BARIS PAYLASIMINA EN SICAK 'MERHABADIR' BAYRAMLAR. KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU, HER SEY GONLUNUZCE OLSUN
EMRE YAŞBAŞ...
[ ELAZIĞ-MT ]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)