Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

[Elazığ - MT]

REKLAM ALANI
    MZ-TaMeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301
    adamın canını sıkma...ne kurban bayramı yarın boyaya götürüyom parçaları...yarından sonra ufak ufak toplıyacaz adamı hasta etme ALİİİİ....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    spormotosiklet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne demek güzel kardeşim ... sen istersin de biz resim yollamazmıyız.. bu arada yeni motorunu için biraz daha bekle...

MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:

Motosikleti
    MZ ETZ 301
    eyvalla canım benim hey gidi günler hey ilk makinam MZ manyak makineler yaw inşallah diğer MZ'in resminide koyacaz buraya yakında ama o daha farklı olacak çok manyak bir görüntü ile karşınıza çıkacak....

kraljames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MZ-Tamer arkadaşım hoşgeldin sende tahminen spormotosikletin fuardaki standlarına katılan mz cilerden birisin tekrar hoşgeldin

aykut_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONGSHEN 125-32
    selamlar....
    Ya tamer abe heryerde kendini beli edisinha nedir senden çektiğimiz tuturmuşsun bi mz gel işte sende zongsehen al rahat etyavv :D

kimyacı_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 650
    dehşetsiniz yaw her gün zaten takılıyosunuz birbirinize sanal alemede taşıdınız ya helal olsun. ali abi sen de motora başla çabuk bitsinde bi tatlmızı yiyelim demi
    (eski nickim engineer23)

ne demek

Alıntı kimyacı_23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dehşetsiniz yaw her gün zaten takılıyosunuz birbirinize sanal alemede taşıdınız ya helal olsun. ali abi sen de motora başla çabuk bitsinde bi tatlmızı yiyelim demi
    yaf m.ali tatlı mevzusunu unutmuşum.. malum ramazandan çıktık. neyse uyar ... bitirelim de şu motoru tatlımızı yiyelim demi.... ha bu arada kuyruğu eğri bırakayımda işimiz sağlam olsun

Alıntı aykut_23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar....
    Ya tamer abe heryerde kendini beli edisinha nedir senden çektiğimiz tuturmuşsun bi mz gel işte sende zongsehen al rahat etyavv :D

ha işte allahına gurnban aykut ... şu çağaya anlatamdım anlatamadım.. nedir bundan çektiğim yaffffffffff

Alıntı kraljames adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MZ-Tamer arkadaşım hoşgeldin sende tahminen spormotosikletin fuardaki standlarına katılan mz cilerden birisin tekrar hoşgeldin

kraljames motosiklete binen herkese açığız... daha önce sayısız kere anlattım yine anlatayım.. ben motosiklet satıyorum doğru ama.. motosiklet satmak için fuara katılmam gerek yok . çok daha etkili ve ucuz bi şekilde gazete radyo yada tv reklamı etkili olur.. biz elazığda motosiklet kültürü oluşturmaya çalışıyoruz.. fuar da millete uzak durmamalrı gereken motorları yakından teşhir ettik.... amacımız milletin gözüne motoru alıştırmak.. motora binenler serseri değil... anlatmak..... tabiki standımızda arkadaşlarımız da tanıtım yaptı... tamer ve diğerleri ama çıkar yok kimsede ... amacımız bir.. derneği kurmak için ne zorluklar aştık bilemezsiniz. daha önce yine kurulmaya çalışılmış aidat bile toplanmış.. fakat il dernekler müdürlüğüne başvuru yapılmamış bile..... amacımız organize ederek motora binen insanları toparlamak.. reklam peşinde değğiliz inanın... olsaydım daha kolayını yapardım...allahın izniyle elazığı doğu nun motosiklet kalesi yapıcaz.......

Motosikleti
    MZ ETZ 301
    öncelikle KRALJAMES arkadaşım sağolasın teşekkür ederim.....ali sen motorumu yap size tatlı değil, buhara kadayıfcılar zinciri alayım canlarım tatlı sizin itiniz olsun ...bu arada aykut seni akşam yakalarım...m.ali nasılsın gardaş iyimisin yaww şu adama biraz baskı yapında motoruma başlasın bak söz veriyom motor çıktığı zaman bi kömürhan yapacaz ok mi....kavurmalar benden arkasındanda tatlı yeriz,de hadi ali elini çabuk tut.....

Alıntı MZ-TaMeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle KRALJAMES arkadaşım sağolasın teşekkür ederim.....ali sen motorumu yap size tatlı değil, buhara kadayıfcılar zinciri alayım canlarım tatlı sizin itiniz olsun ...bu arada aykut seni akşam yakalarım...m.ali nasılsın gardaş iyimisin yaww şu adama biraz baskı yapında motoruma başlasın bak söz veriyom motor çıktığı zaman bi kömürhan yapacaz ok mi....kavurmalar benden arkasındanda tatlı yeriz,de hadi ali elini çabuk tut.....
    canım arkadaşım benim tüm mt ye sözmü yemek ısmarlııcan........

Motosikleti
    MZ ETZ 301

ulan ne çıkarcı adamlarsız varya elime düşersiniz.....

Alıntı spormotosiklet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canım arkadaşım benim tüm mt ye sözmü yemek ısmarlııcan........
    tamam ali sen ne zaman çıkartacan önce o sözü ver en yakın zamanda çıkartırsan bende söz veriyom ısmarlıyacam...100 kişilik yemek daveti vermiyoruz burda...ulan motor bakıma girer cola,bakımdan çıkar kavurma,motorun sağı değişir tatlı ulan ne adamlarsız yaww sizden nedir çektiğim yeter daha bi şeyide gönlünüzce yapın daha.....

bak ali canımı sıkma sanada bi beddua ederim 5-10 sene boyunca motora binemezsin ha...bak beddualarım tutar biliyorsun delmi.ona göre bak...akıllı ol şimdiden aklını başına al...sonra pişman olmayasın ben ne yaptım diye keşke yapsaydım tamerin motorunu demeyesin bak sölim sana....

kimyacı_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 650
    tamer aslında haklısın ama bu işin kuralı tatlı.tatlı yiyip tatlı tatlı motor yapıyolar sen kavurma ısmalayacan madem oraya gelince ali abiye zorlada olsun yaptırırız.ali abide biraz aklnı kullansa ya bak bu kadar kişinin karnı doyacak bi hayır duvası alırsın cennetlik olursun kafanı kullan demi.herkese selamlar
    (eski nickim engineer23)

NicemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    beyler memlekette bi mekan tuttunuzmu cafe falan gibi bişiler ? toplantı neyin yapıomusunuz resimler gönderin biraz keban dan sivrice den memleket hasreti giderelim biraz...
    www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri

Alıntı NicemaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler memlekette bi mekan tuttunuzmu cafe falan gibi bişiler ? toplantı neyin yapıomusunuz resimler gönderin biraz keban dan sivrice den memleket hasreti giderelim biraz...

niceman kardeşim valla reklam olmasın burda yerlerimiz var. toplantı yerleri yani.. sen gel bi iillaki bulursun bizleri... resim de devamlı güncelliyoruz işte .. yinede özelden yazabilirsin .. spormot@hotmail.com bu arada derneğimizin 6. ayını bitirdik. bir sene olunca lokal olucaz... buda bize yük.. ama lokalimizde olucak.. kimseden de destek istemiyoruz.. çok şükür ...

spormotosiklet kardeşim ben öyle demek istemedim beni yanlış anlamızsın baktım mz-taner ark ile yazışıyonuz ordan dedim demek mz ci abilerimizden biri diye inşl yaza sizinle beraber bir yerlere gideriz herkese slm...

Motosikleti
    MZ ETZ 301

nazar ettiniz

Alıntı kimyacı_23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamer aslında haklısın ama bu işin kuralı tatlı.tatlı yiyip tatlı tatlı motor yapıyolar sen kavurma ısmalayacan madem oraya gelince ali abiye zorlada olsun yaptırırız.ali abide biraz aklnı kullansa ya bak bu kadar kişinin karnı doyacak bi hayır duvası alırsın cennetlik olursun kafanı kullan demi.herkese selamlar
    m.ali motorumun üstündeki sıfır km lere kafayı takmıştınız ne güzeller diye,dün akşam bizim deli musto sinirini benim motordan çıkardı km göstergeleri sekiz oldu...nazar ettiniz haa...

Motosikleti
    ZONGSHEN 125-32
    ya tamer abe senin mz kuyruğu yamuk bilyosinki tatlıyla düzelir ama öyle 1 kilo 2 kiloyla değil en az 5 kilo olacak tamm

haa biz motorun çıkmasını bekleyemeyiz motorun çıkıncada yeriz kafana takma sen hergün tatlı al ginede yeriz

m.ali abi sende artık motorunu değişte seninde tatlını yiyelim yeter artık olmuyo böyleeee:(

Motosikleti
    MZ ETZ 301
    aykut gardaş ve arkadaşlarım...ali ile vardığımız fikirler doğrultusunda hayatınızda görmediğiniz bir modifiye ile karşınıza çıkacaz...(hayatınızda görmediğiniz derken MZ motorunun üstünde)...çok yakın bir zaman içinde inşallah yeni tasarladığımız MZ'in fotolarına bakarsınız ve yorum yaparsınız...(modifiye hastası olanların dikkatine: DİKKAT dibiniz düşe bilir...)buradan motorum için çalışmalara başlıyan ve en yakın zamanda tasarlama çalışması içine giren ALİ babaya buradan teşekkürlerimi sunuyorum..emeklerimize değecek derecede yapacagına inanıyorum.motorun bitiş şeklini hayalbile edemiyorum...saygılar sevgiler...

mz-taner resimleri eklemeyi unutma gerekirse ayrı bir topic aç arkadaşım
    [ ELAZIĞ-MT ]

Motosikleti
    ZONGSHEN 125-32
    tamer abe ancak kendi kendini kandırasın o M_O_T_O_R 2 aya kadar toplanmaz onun çok işi var sen gel şimdiden verdiğin sözleri tut ne yedireceksen yedir içireceksen içir boşver mz önce verilen sözler tuttlur sana hiç büyüklerin öğretmedimi verdiğin sözün arkasında dur diye ayıp yav olmaz bele bak kuşa hemen verdiği sözü tutu sana benzin aldı...

tamere

tamam yafff.... dur kardeş sana cbr grenajı takalım (yani mz ine) yaf töğbe etmiştim daha 2 zamanlıya... ama ne yapalım kader.......(2 ay sürmez aykut ha ha ha )

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler