ben de başta tüm hemşerilerimin ve islam aleminin ramazan bayramını kutluyorum...
ben de başta tüm hemşerilerimin ve islam aleminin ramazan bayramını kutluyorum...
sızede hayrlı ugurlu olsun yıııyıı bayramlar
elazı
Ramazan Bayramının milletimiz ve bütün islam alemi için hayırlı olmasını diliyorum.İyi bayramlar Elazığ.....
aykut_23__Selamlarrr
tüm motor aşıkların bayramını kutlar ve mutlu huzurlu olmasını dilerim vetüm islam aleminede hayırla vesile olmasını yüce allahtan niyaz ederim inşallah gurup gezileri kışın güzel havalarda devam ederde bizde muradımıza ereriz ali babaya buradan sevgilerimi iletirim
iyi bayramlar arkadaşlar.
spormotosiklet dostum;
rica etsem, 42. mesajdaki fotolar arasına bir "enter" tıklasan olurmu?
iki fotograf yanyana çıkıyor, ve sayfa yapsını bozuyor. düzelmiş olur.
arkadaşların mesajlarını okumak bayağı bir zorlaşıyor.
herkesin bayramı mübarek olsun.
Elaziz'e selamlar...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
1 sene takipten sonra cok sukur bir elazig ktegorisi gördüm bunun için sevinçliyim... Herkezin Ruzgari boL Rotasi acik oLsun...
eline saglık ali abi resimler güzel olmus.burdan herkesin bayramını kutluyorum.istanbuldan selamlar.
(eski nickim engineer23)
kuşa nası üfürülür onuda öğret hiç bi sorun cıkmaz yolda havalar soguyor diye motor gezilere son vermeyin sakın bak surda 1 hafta sonra geliyorum ona göre slmlar
(eski nickim engineer23)
selamlar arkadaşlar.bende elazığdan TAMER.mehmet ali ne haber..aynı zamanda atalay abi sen nasılsın bayramınızı kutlarım.arkadaşlar tekrardan hepinize selamlar iyi sohbetler
ÖNCELİKLE SELAMLAR.BÜTÜN HEMŞERİLERİMİN VE MOTORCULAR ALEMİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM... ARTIK İSYAN EDİYORUM..İSYANIMIN SEBEBİ ALİ...ARTIK MOTORUMA BAŞLASAN DİYORUM...BAK BAYRAMDAN SONRA BAŞLIYORUZ YOKSA HERGÜN BURADAN SENİ BUNALIMA SOKARIM HAAA....
MEHMET ALİ...GEÇENLERDE KUŞA BEDDUA ETMİŞTİM VE ARKASINDANDA BAK BENİM BEDDUAM TUTAR DEMİŞTİM..TUTTU GECE GECE......MU HAHAHAA MU HAHAHAAA
selammün aleyküm arkadaşlar bayramınız mübarek ola
yeni resimleri yüklemeni bekliyoruz ali...
bak ali yeter..başlıyalım bayramdan sonra motora bunalıma girdim bak.hem motoru çıkartınca resminide koyarız buraya milletin görüşlerini alırız....
arkadaşlar hayırlı olsun bu yaz şehrinize 2 kere motorla geldim şahin ticaret var mondıal bayisi ona uğradım yerinizi bilmiyordum ama artık öğrendim birdahaki turlarımda uğrayıp tanışmak isterim sizlerle türkiyeyi 8 kere dolaştım oralar çok güzeldi hele şehire girmeden 15 km önce hüseyinin yerinde kavurmayı unutmıyacağım.izmirden selamlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
S.a gaggoşlar!
Kardeşim muhammet enes le birlikte bayramın 3.günü bi gezi yapalım dedik benzin benden yemekler kardeşimden
Anlaşmalı olarak yola koyulduk çok fazla yerlere gitmedik sadece bi hava değişikliği olsun diye harputa çıktık çok güzel geçti;ama rüzgar şiddetli esiyodu biraz onunla mücadele ettik.
Herşeye rağmen gezimiz çok güzeldi kardaşımla beraber güzel bir anımız oldu adana dürümde güzeldi bu arada...
syg...Elazığ.Mt sizleri seviyorum
[QUOTE=MZ-TaMeR;474036]ARTIK İSYAN EDİYORUM..İSYANIMIN SEBEBİ ALİ...ARTIK MOTORUMA BAŞLASAN DİYORUM...BAK BAYRAMDAN SONRA BAŞLIYORUZ YOKSA HERGÜN BURADAN SENİ BUNALIMA SOKARIM HAAA....
yaşasın kötülük daha çok ekliicen.... kurban bayramından sonra başlarız motorunu revize etmeye ne dersinnnnnn
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
ümmet abi geldiğinde bize uğradın ve burda mondial kim satar diye sordun.. hatırloıyosan biz de sana yerini tarif ettik... seni motorun üstünde görünce anlamıştım turda olduğunu hemen arkadaşlardan birini yolladım km sine bakın diye( ne de olsa rakip firmanın motorunu kullanıyodun) km 500-800 arası bişeyde takılıydı...istanbul çıkışında halat koptu demiştin... bakkk ne kadar hatırlıyom demi...bekleriz abiciğim .... motor kültürünü geliştişterme yolununda kim ne yapsa baş tacı.... saygılar ve hayırlı bayramlar...
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
ali baba yeni resimler eklesene forma arkadaşlar yeni resimleri görsünler ha bide ben ve eski mz'imle olan bi fotoğrafımız varsa eğer onuda forma atarsan sevinirim ok...bu arada yarından sonra başlıyoruz yeni motora unutma....
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)