Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği'nin (Motosiklet23/Moto23) 3. Olağan Genel
Kurulunu yapmak üzere dernek merkezinde toplandık.
1.Bölüm : Hazırlık
2. Bölüm : Genel Kurul
Dernek başkanı Serdar SERTDEMİR Genel Kurulun açılış konuşmasını yaptı. Yapılan yoklamada 16 üyenin hazır olduğunu, dolayısıyla çoğunluğun sağlandığını söyledi.
Dernek başkanının davetiyle aziz şehitlerimiz ve büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün
manevi şahsında bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından Milli Marşımız hep birlikte söylendi.
Gündemin 3. maddesi gereğince Divan Heyetinin oluşturulması için el kaldırma yoluyla seçim yapıldı.
Bütün üyelerin oyunu alan Orhan BAHÇECİ Divan Başkanlığına, Mustafa Anıl BALIK ve Muhlis Zafer BİLDİK Katip Üyeliğe seçildiler.
Gündemin dördüncü maddesi gereğince Divan Başkanı, Dernek Başkanı Serdar SERTDEMİR'i Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu okumak üzere davet etti.
Dernek Başkanı Serdar SERTDEMİR'in sözünü bitirmesinden sonra Faaliyet Raporu Genel Kurulun onayına sunuldu.
Hazır bulunan bütün üyelerin kabul oyuyla kabul edildi.
Denetleme Kurulu üyesi Nusret KÜÇÜK, Denetleme Kurulu Üyelerince imzalı Denetleme Kurulu Raporunun bir suretini Divan heyetine sunarak söz aldı.Denetlemeleri sırasında usule aykırı herhangi bir işlemin görülmediğini ifade etti.
Konuşmasının ardından Divan Başkanı Denetim Kurulu Raporunu oylamaya sundu. Oylama sonucunda oy birliğiyle kabul edilerek ibra edildi.
Gündemin altıncı maddesi gereğince Yönetim Kurulunca hazırlanan tüzük değişikliği tutanağı Serdar SERTDEMİR tarafından genel Kurula okundu.
Genel Kurulca , tüzük değişikliği tutanağındaki her madde ayrı ayrı görüşüldü.Her madde için söz almak isteyen üye olup olmadığı sorularak, el kaldırma yoluyla açık oylama yapıldı.Buna göre tüzük değişikliği tutanağı, toplantıda hazır bulunan 16 üyenin evet oyuyla kabul edildi.
Gündemin yedinci maddesi gereğince Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeliklerinin seçimine geçildi.
Derneğin mevcut başkanı Serdar SERTDEMİR ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarınca hazırlanan listenin yanı sıra ikinci bir listenin var olup olmadığı Divan Başkanınca Genel Kurula soruldu.
Başka bir listenin olmadığı anlaşıldıktan sonra mevcut liste için el kaldırma yolu ile açık oylama yapılması önerisi Genel Kurula soruldu. Mevcut bütün üyelerin evet oyuyla açık oylama önerisi kabul edildi.
Yapılan açık oylama sonucunda, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeliklerine şu isimler seçildiler :
Yönetim Kurulu Asil :
1-Serdar SERTDEMİR
2-Zülfü DAL
3-Arif KABAKLI
4-Nusret KÜÇÜK
5-Hakan ÇAKMAK
Yönetim Kurulu Yedek :
1-Fethi ERDEM
2-Önder GÜLBENAT
3-Mustafa Anıl BALIK
4-Davut ÇETİNKAYA
5-Yavuz POLAT
Denetim Kurulu Asil :
1-Muhlis Zafer BİLDİK
2-Ulunay BALCI
3-Fethi TAN
Denetim Kurulu Yedek :
1-Cengiz NASIL
2-Selçuk ÖZER
3-Efraim ARSLAN
Disiplin Kurulu Asil :
1-Koray Şener PARLAK
2-Orkun OKYAY
3-Orhan BAHÇECİ
Disiplin Kurulu Yedek :
1-Suat KÖKÇİ
2-Sinan ŞANLI
3-Murat ÖKTEM
Divan heyetinin gerekli evrağı imzalamasından sonra toplantıya son verildi.
Zaman ayırarak katılan bütün arkadaşlara Moto23 adına teşekkür ediyorum.