Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

[Elazığ - MT]

REKLAM ALANI
    serdar23_Bilgem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği Motosiklet23/Moto23’ün cumartesi toplantılarından bir diğeri 01.Eylül.2007 günü Harput Balakgazi Tesisinde gerçekleştirildi.

Derneğimizin resmi veb sayfasında bu toplantı ile ilgili duyuru yapıldığından, katılım geniş oldu.Saat 19.45 civarı dernek merkezinden grup halinde hareket edildi.Bizim hareket etmemizden önce ve sonra hareket eden arkadaşlarımızla Harput’ta buluştuk.

Bu toplantıda ertesi gün yapılacak gezinin Çemişgezek feribot iskelesine olması kararı verildi. Gezi ile ilgili planlama yayapıldı.O an için aramızda olamayan arkadaşlar cep telefonu ile aranarak gerekli bilgi verildi.

Balakgazi Tesisisi’nde Kanal23 haber müdürü ve NTV il temsilcisi arkadaşımız Arif ÇAKMAK ile karşılaştık. Kısa bir sohpetten sonra Motosiklet23 ile ilgili bir haber yapmak istediğini söyledi. Ertesi sabah Doğukent mahallesinde çekim ve röportaj yapmak üzere karara vardık.Arkadaşlarımıza duyuru yaptık.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

aranızda olmamak çok üzücü neyseki yarıştaydım.
    [CENTER][B]Motosiklet Satış Servis Yedek Parça[/B][/CENTER]

Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Motosiklet23- Çemişgezek Feribot İskelesi Gezisi (02.09.2007)

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23 / Moto23 olarak 2.Eylül-Pazar günü Kanal23 televizyonu için Doğukent mahallesinde grup çekimi yapıp, röportajda bulunduktan sonra Çemişgezek Feribot İskelesine doğru hareket ettik.Hareket öncesi hazırlıklardan fotoğraf kareleri.

Daha sonra yola koyulduk.

Güzel bir seyehatten sonra nihayet vardık.Motosikletleri gölge bir yere aldık.

Hüsnü ÖZTÜRK,Salih ŞİMŞEK ve Orkun OKYAY daha sonra katıldı bize.Salih ŞİMŞEK’in oğlu küçük motorcu İbrahim Baran ŞİMŞEK bizlerin büyük sempatisini kazandı.

Neşe içinde balıklarımızı yedik, sohpet ettik.

Nihayetinde dönüş hazırlığı başladı.

Motosikleti
    -18
    Serdar Hocam gezilerini çok beğeniyoruz bizde arabaylan katıla bilirmiyiz

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    tebrik ederim çok güzel gezmişsiniz yine , ankarada bile bu kadar super sport yok valla

Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Alıntı MKH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serdar Hocam gezilerini çok beğeniyoruz bizde arabaylan katıla bilirmiyiz
    Hay hayyy

Memnun oluruz.Zaten bizim gezilerde tedbir olarak mutlaka bir dört teker bulunur.

kraljames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Türkiye Motodrag 6. Ayak Son Yarışı Akhisar’ da Yapıldı!
    Ege Motor Kulübü tarafından düzenlenen 400 Metre Motodrag yarışmalarının Altıncı ve son ayağı Akhisar’da yapıldı. 35 motorun katıldığı ve iki gün boyunca Akhisarlıların yakından takip ettiği son Motodrag yarışlarına ilgi yoğun oldu. 600 cc, 750 cc, 1000 cc ve 1300 cc olmak üzere 4 ayrı kategoride yapılan yarışlarda Akhisar Belediye Spor’lu Türkiye Motodrag şampiyonu Doğan Kırbaş yine rakiplerini geçerek 400 metre Türkiye Motodrag şampiyon oldu. Doğan Kırbaş Şampiyonluk kupasını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın elinden aldı.

15 Eylül Cumartesi günü saat 12:-14.00 arası İdari Teknik kontrolleri yapıldıktan sonra serbest antrenmanlar başladı ve saat 18:00’de sona erdi. Pazar günü sabah saat 08:30-09:00 son idari kontroller yapıldı.09:30’da Brifing yapıldı ve 10:35-12:40 arası 90 dakika sıralama turları yapıldı.

İlk yarış 600cc’lik motor yarışları ile başladı. Yarışmayı Marmara Motor Kulübünden 23 numaralı motor ile katılan Oktay Dal birinci olurken, 54 numaralı motor ile yarışan Ege Motor Kulübü sporcusu Ziynettin Göktepe ikinci oldu. 27 numaralı motor ile yarışan Ege Motor Kulübü sporcusu Emrah Kıygan Üçüncü oldu. Şampiyonluk kupalarını Ege Motor Kulübü saymanı Mete Özkan verdi.

750 cc’lik 50 numaralı Konya Selçuk Motor spor kulübü yarışmacılarından Fatih Kadıoğlu birinci olurken, 99 numara ile yarışan Gaziantep Motor Kulübü sporcusu Sabri Özköse ikinci, 34 numara ile yarışan Ege Motor Kulübü sporcusu Gökhan Yağver üçüncü oldu. Şampiyonluk kupalarını Ege Motor Kulübü başkanı Emir Atasen verdi.

1000 cc’lik Üçüncü yarışlarda 34 numaralı motor ile yarışan Konya Selçuk Motor Kulübü sporcularından Yaşar Akyüz birinci oldu. 99 Numaralı motor ile yarışan Gaziantep Motor Kulübü sporcusu Süleyman Çiloğlan ikinci olurken, 19 numaralı Ödemiş Emniyet Spor Kulübü yarışmacılarından İsmail Yeşil üçüncü oldu.Şampiyonluk kupalarını Ege Motor Kulübü üyelerinden Erdoğan Yıldırım verdi.

1300 cc’lik Dördüncü ve son yarışlarda 1 numara ile yarışlara katılan Akhisar Belediye spor kulübü yarışmacısı Ege Motor Kulübü sporcusu Doğan Kırbaş birinci olurken, 50 numaralı Konya Selçuk Motor spor kulübü yarışmacılarından Halil Kantürk İkinci, Gaziantep Motor Kulübü 27 numaralı motor ile yarışan Zafer Kalender üçüncü oldu. Şampiyonluk Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı verdi.

Kaynak+resimler:
    http://www.akhisarhaber.com/modules....ticle&sid=1957

TMF YARIŞ SONUCU:http://www.tmf.org.tr/yazi_goster.php?artID=381[/CENTER]
    [ ELAZIĞ-MT ]

Motosikleti
    mct250 siyah,kawasaki zzr 1100
    merhaba dostlar;
    bir elazığlı olarak bu mt gurubuyla onur duyuyorum.resimlerde kimi insalar simayen tanıdık kimleriyse daha genç olmalarından dolayı ilk defa görüyorum.Askerlik dolayısıyla bir kaç kelam yazdıktan sonra bayağı bir süre yazamadım şimdi askerden döndüm ve bu harika resimler bakıp gurur duyuyorum.askerden önce elazığdayken yeni arkadaşalarla tanışmış ve hep beraber harputa çıkıp "akşam vakti" çay içmiştik ve ilk defa o sıra hyusong 650 chopperın artcı koltuğuna binmiştim. eminim arkadaşlar bu yazıyı okuyunca hatırlayacaklardır. şimdi bir zzr 1100 aldım onun toparlanması ve bakımıyla uğraşıyorum eğer allah nasip ederse kar yağmadan bir kere daha elazığa gelip o arkadaşlarla oturup birer çay daha içeriz.

Allaha emanet olun.
    Başkalarının düşünceleriyle akıllı olacağıma, kendi adıma deli olmayı yeğlerim.

Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure

Motosiklet23 İftar Yemeği

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği Moto23/Motosiklet23’ün iftar yemeği 26.Eylül.2007-Çarşamba günü Özel Bilgem Koleji’nin yemek salonunda gerçekleşti.

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeği toplantısı aynı zamanda Dernek Başkanımız Sayın Oktay DAL’ın 600 cc kategorisinde elde ettiği drag yarışları Türkiye birinciliğinin kutlaması da gerçekleştirildi.Şampiyon arkadaşımızın motosikletinin önünde dizili duran kupalar Motosiklet23’ün gurur kaynağı oldu.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Trafik Tesçil Şube Müdürü Süleyman COŞKUN, Yine Emniyet Müdürlüğünden Rıdvan AKKAYA ile bir arkadaşı Derneğimizin iftar yemeğinde konuk oldular.Teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Yemek sonrası Oktay DAL’ın şerefine havai fişek gösterisi için dışarı çıktık.Arkadaşlarımız yavaş yavaş ayrılırken ben de motosikletiyle gelenlerin birer kare fotoğrafını çektim.

Motosikleti
    HONDA CBR125R
    Güzel bir iftar yemeği oldu. Katılan tüm arkadaşlara ve Türkiye Drag Şampiyonası 600cc Şampiyonu Oktay Dal kardeşimize sonsuz teşekkürler sunuyorum.
    [B][COLOR="red"][I]M O T O 23...ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTORSPORLARI KULÜBÜ DERNEĞİ...FARKIMIZ,KALİTEMİZDİR...[/I][/COLOR][/B]

Sevgili MOTOSİKLET23 Ailesine katılımlarından dolayı teşekkür ederim.Çok güzel bir buluşma olmuş bu etkinliği gerçekleştiren yönetime teşekkür ederiz.
    OKTAY abimi de canı gönülden kutlarım.Onun için herşey az bile.
    [COLOR="Red"][B]ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ---MOTOSİKLET23/MOTO23[/B][/COLOR]

arkadaŞlar Neden ElaziĞ Mt Bu Kadar Pasİf Oldu Tamam Anladik KiŞ Gelİyor Motorlara Bİnİlmİyor Ama Sohbetler PekİŞsİn...
    [COLOR="Red"][B]ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ---MOTOSİKLET23/MOTO23[/B][/COLOR]

Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Bayramın ikinci günü yani 13.Ekim.2007-Cumartesi günü Şanlıurfa MT’den beş arkadaşımızın gezmek amacıyla motosikletleriyle Elazığ’a geleceklerini, Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği-Moto23'ün misafiri olacaklarını Dernek başkanımız Oktay DAL’dan öğrendim.

Kendilerini, Kekliktepe kavşağına varmadan arabamızla karşıladık.İkinci Urfa çıkarmasına katılamadığımdan dolayı içlerinde sadece Kadir FINDIK ile önceden tanışıyordum.

Doğan DEMİR, Yusuf ÇELİK, Engin SOYLUOĞLU, Kadir AFINDIK, Abdulfettah BAYDİLİ, Hasan İSTİFÇİ ve Nizip'ten Suziki Motosiklet bayiisi Vedat ZOR arkadaşlarımızla ayaküstü sohbetten sonra dernek merkezine doğru yola koyulduk.

Kavşakta kuzu çevirmesi için bekleyen polis memurları beş motosikletin geldiğini görünce aşk ve şevk ile durdurdular arkadaşlarımızı.İki motosiklette ufak bir pürüz çıkınca yarım saat derdimizi anlatmak durumunda kaldık.Sağolsunlar, canımızı sıkacak bir gelişme olmadan sonunda tekrar yola koyulduk

Nihayet Motosiklet23 merkezine geldik.Misafirlerimiz motosiklet kıyafetlerini değiştirdiler,Derneğimiz ve faaliyetleri hakkında Oktay DAL'dan bilgi aldılar

Yemek yemek için üç otomobil ile Koçkal'ye doğru yola koyulduk.Ergün Ustanın Yeri'ne geldik.Koyu bir sohbet eşliğinde yemeklerimizi yedik.

Alaturka Nargileevi'nin sahibi olan Veysel ÇELİK arkadaşımız bizleri çay içmek için davet edince memnuniyetle karşıladık.

Akşemleyin Dernek üyemiz Davut ÇETİNKAYA'nın Hilalkent'teki yerinde fırında tepsi ziyafeti vardı.

Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği Moto23/Motosiklet23'ün Ramazan Bayramının 3. günü Dernek merkezinde bayramlaşması vardı.

Müsait olan arkadaşlar gelerek biribirileriyle kucaklaştılar.Böyle güzel bir güne güzel bir ikram ile, bir sepet üzüm ile gelmek nezaketinde bulunan Selçuk ÖZER arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz.Üzümler gerçekten çok güzeldi.

Derken Zülfü DAL ile Harput semalarına gezmeye giden Şanlıurfa'lı misafirlerimiz de geldiler.Böyle güzel bir ana ortak oldular.Daha sonra onları yolcu ettik.Böyle birlikteliklerin darısı nice bayramlara....

bütün kulüplere örnek bir bayram şenliği, nice kalıcı dostluklara, urfalı değerli dostlarmızın tekrar ayaklarına sağlık
    [CENTER][B]Motosiklet Satış Servis Yedek Parça[/B][/CENTER]

Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği'nin (Motosiklet23/Moto23) İlk Olağan Kongresi
    21.Ekim.2007-Pazar günü, Özel Bilgem okulları'nın toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Motosiklet23 üyeleri toplantı saatini beklerken :

Dernek başkanımız Oktay DAL son hazırlıkları yaparken, arkadaşlarımızın bir kısmı
    bina dışında park edilmiş olan motosikletleri inceleyerek sohbet ediyorlardı.

Nihayetinde salona geçerek toplantımıza başladık.Elazığ İl dernekler Müdürlüğü görevli memuru
    Akan ÇİÇEK Bey'in açıklamaları ve rehberliği bizler için çok faydalı oldu.
    Samimi tavırları ve doğru kişiliğiyle tanıdığımız Akan ÇİÇEK'e Motosiklet23 olarak
    çok teşekkür ediyoruz.

Toplantıda hazır bulunanların önerisiyle İlk Olağan Genel Kurul Divan Heyetine Arif KABAKLI,
    Serdar SERTDEMİR ve Murat ÇELİK seçildiler.Divan başkanı Serdar SERTDEMİR
    kısa bir açılış konuşması yaptı.

Mustafa kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda için saygı duruşu yapılmasının ardından İstiklal Marşımız salonda bulunanlarca okundu.

Dernek Başkanımız Oktay DAL bir teşekkür konuşması yaptıktan sonra Faaliyet ve Mali Durum Raporlarını okudu.Okunan raporlar üyelerin onayına sunuldu ve kabul edildi.

Yeni dönemde iki yıl süreyle görev yapacak olan Dernek yönetim kurulu ile denetleme
    kurulu üyeliklerinin seçimlerine geçildi.

Buna göre yönetim kurulu asil üyeliğine :

1. Oktay DAL
    2. Serdar SERTDEMİR
    3. Murat ÇELİK
    4. Veysel ÇELİK
    5. Zülfü DAL

Yönetim kurulu yedek üyeliğine :

1. Yavuz YABAR
    2. Sercenk EMİROĞLU
    3. Orkun OKYAY
    4. Atilla ATAR
    5. İlhan GÖKCAN

Denetleme Kurulu asil üyeliğine :

1. Arif KABAKLI
    2. Semih SERTDEMİR
    3. Ulunay BALCI

Denetleme Kurulu yedek üyeliğine :

1. Selçuk ÖZER
    2. Zeki ÖZKAN
    3. Nusret KÜÇÜK

Seçildiler.

Gündem gereği tüzük değişikliğine geçildi. Derneğimizin logosu olarak, şu an veb sayfamızda kullanılan logo oy birliğiyle kabul edildi.

Hazır bulunan üyelerimizin dilek ve temennilerinden sonra toplantıya son verildi.

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
    Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
    -Bizleri farkedin artık!" diye.
    Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Suzuki GSX-R 1000 K4
    ELMOK ( Elazığ Motorsiklet Kulübü Derneği) 'nin yeni oluşum tanıtım toplantısından ilk kareler...

Toplantıda ilk önce oluşturulan yeni yönetim kendini sırayla tanıttı...

Yapmış olduğumuz toplantıya 70 kişinin üzerinde katılımcı vardı ....

Daha sonra bu sektörde Türkiye'ye nam salmış olan ve motorcu hoca olarak bilinen değerli üstadımız Şahabettin ESER bey'e onur belgesi verildi...

Bunlar toplantıdan sıcağı sıcağına ilk görüntüler yenileri elime ulaştıkca yenileyeceğim. Kardeş kulübümüz Elazığ Motosiklet ve Motorsporları Kulübü ( Moto23) derneğine alternatif olarak başlatmış olduğumuz yeni oluşum tüm motorsiklet camiasına hayırlı uğurlu olsun...

Bu arada kısa bir açıklama ekleyeyim,

Oluşturulan yeni kadro şu şekildedir...

Başkan : Abdullah GÜRALP
    Başkan Yrd : Selçuk ASLAN
    Sekreter : Ömer Faruk ARGIN
    Sayman : Metehan AKGÜNEŞ
    K. ÜYE : Haluk BELHAN

Yönetim kadrosu yedek;

1- Hüsnü ÖZTÜRK
    2- Kemal YEŞİLBAŞ
    3- Salih ŞİMŞEK
    4- Barış OĞUZ
    5- Oktay Halis DEMİR

Denetim kurulu;

1- Nadir SER
    2- Ümit ŞENGÜN
    3- Buğra ÖZTÜRK ' dür...

spormotosiklet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet malesef küçücük ilimiz Elazığ' da 2 tane klup var. diğer klüpteki birçok arkadaşıma buradan da teşekkür ederim. zira kaza yaptığım zaman arada husumet olmasına rağmen beni yalnız bırakmadılar.

...... ELAZIĞ MOTOSİKLET KULUBÜ mt den de takip edebileceğiniz şekilde 1,5 yıldır kurulu..
    onlarca gezi yazısı ve topiği açtım.. ama 2. bir kulupleşme olunca başlayan tartışmalar dan sıkılarak 6 aydır yazmıyorum ...
    şimdi zamanı geldi sağolsun elazığlı motor aşıkları sağduyulu davranıp tartışmaya nokta koydular...

işte ELAZIĞ MOTOSİKLET KULUBÜ
    abdullah başkanın bahsettiği yeni oluşum aslında 4-5 aylık bir projeydi..
    bu proje arkadaşlar arasında günlerce konuşuldu sonunda diğer dernekle birleşme adına adım atıldı.
    amacımız tüm güzellikleri 2 ye katlamaktı.
    neredeyse güzellikle tek ve büyük bir dernek kuruluyordu. biz gerekirse fedakarlıktan kaçınmayacağız derneğimizi fesih edeceğiz dedik.. lakin saygı duydyğum ve çok sevdiğim (ki hala dostumdur her ne kadar ihtilafa düşsekte) serdar sertdemir hocam ve birkaç muhalif arkadaşım (veysel, cengiz, ve zülfü abiler) olayın zamansız olduğunu savundu. AMACIMIZ TAM PROFOSYONEL KLUP olmak dedik.

bu ortamdan uzlaşma olmayınca klub olarak suskunluğumuzu bozma tekrardan aktifleşme kararı aldık.

ilk toplantımız hanedan da yapıldı... toplantıda tüm dernek üyelerimize olayı eksiksiz sunduğumuzda kesinlikle icraat zamanı denilerek karar alındı.. ve ben de dernek başkanlığı görevinden ayrılmak istediğimi işi daha aktif ve zamanı bol olan bir arkadaşımıza devretmek istediğimi söyledim. ömer faruk ve haluk belhan arkadaşıma teklif sundum fakat olayın ağırlığından kabul etmediler. nasip ki o anlarda misafirimiz abullah a başkan olurmusun denildi..

hatta başkanım diye de latife ettik.

18/10/2007 cumartesi günü günbatımında 45 kişilik büyük bir toplantı yaptık ve abdullah başkan seçildi. kendisi gerçekten hevesli ve vasıflı bir arkadaşımız.
    (burda ki iltifat değil çünkü ben gerçekten eleştirel değerlendiriyorum)

2 gün önce tekrardan toplandık ve gerçekten gece gündüz çalışarak güzel bir organizasyon çıkardık.. derneğin girdiği yeni oluşumun sunum kısmıydı bu sadece...

inşallah ELAZIĞ doğunun motosiklet kalesi olur____
    MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:

Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Spormotosiklet (Ali) kardeşimizin şahsım için söylediği "saygı duydyğum ve çok sevdiğim (ki hala dostumdur her ne kadar ihtilafa düşsekte) serdar sertdemir hocam" ifadesi için kendisine teşekkür ediyor, yenilenen oluşumun hayırlı olmasını diliyorum.

15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler