eğitim şart. guzel bir gezi nasılda gidilceğini öğrendikden sonra daha guzel olur muhakak
eğitim şart. guzel bir gezi nasılda gidilceğini öğrendikden sonra daha guzel olur muhakak
Çok güzel bir gezi olduğu belli ben haberini Elazığ a erkenden dönen sağlık memuru abiden aldım.İnsanın orada olması geliyo ama inşl ileride oda olacak serdar hocam paylaşım çağlarcığımın dediği gibi 10 numara
[ ELAZIĞ-MT ]
serdar abi ellerine saglık çok mükemmel olmuşlar resimlerde gezide harika ayrıca gayretlerinden ve desteginden dolayı sana teşekkür ederiz bu arada bize sıcak yuvasını açan hüsnü kardeşimize de teşekkürü bir borç biliriz sagol her ey için kardeşim mükemmel bir gün geçirdik emegi gecen her üyemize sonsuz şükran borçluyuz sagolun ...
Ben de bütün Moto23 üyelerine teşekkür ederim.Gezimiz ve aktivitelerimiz, onların katılımı ve desteğiyle güzel oluyor ancak.Hepsi de motosiklete gönül vermiş, arkadaşlığa önem veren güzel insanlar.
Daha nice güzellikleri birlikte paylaşmak dileğiyle.....
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
http://www.motosiklet.net/forum/konu...tml#post713761
http://www.motosiklet.net/forum/konu...-elazig-2.html
Bişi diil Çağlarcım değerli büyüklerim bu linkleri incelerseniz sevinirim...
[ ELAZIĞ-MT ]
Evet ELAZIĞ MT üyeleri EMRE'nin vermiş olduğu linkleri incelemenizi istiyorum.Ayrıca yorumlarınızıda bekliyoruz.
[COLOR="Red"][B]ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ---MOTOSİKLET23/MOTO23[/B][/COLOR]
Abi ya adama küt diye geçiriyor
http://www.youtube.com/watch?v=n2fai...read%26id%3D88
Var ya o kendini geçen adamdan sonra herşey oldu yoksa herşey güzeldi taki geçilene kadar...
http://www.motohobi.com/video.asp
arkadaşlar faydaşlı olabilir...
Arkadaşlar ben bir iki haftalığına tatile çıkıyorum memleket mt md size emanet herkese yürekten slm allaha emanet olun fırsat bukldukça mt ye md ye bakacam inşl
[ ELAZIĞ-MT ]
Motosiklet23-Cumartesi Toplantısı (16.06.2007)
Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü Derneği-Motosiklet-23 olarak düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz seminer toplantısı yine merkezi bir yer olması sebebiyle üyelerimizden Semih SERTDEMİR’in bürosunda gerçekleştirildi.
Shot with Canon DIGITAL IXUS 900Ti.
Abdullah GÜRALP ve Gökhan DAL arkadaşlarımızın hazırladığı sunumu dikkatlice dinledik, istifade ettik. Arkadaşlarımız soruları cevapladılar, gerekli gördükleri açıklamaları yaptılar. Emekleri için Motosiklet23 olarak kendilerine teşekkür ediyoruz.
Arkadaşların genel isteği üzerine,Motosiklet23’ün cumartesi toplantılarını ve Pazar gezilerini on beş günde bir yapmaya karar verdik.Ara haftalarda arkadaşlar serbest geziler yaparken, cumartesi toplantısının ertesi günü ise dernekçe belirlenen güzergaha geziler düzenlenecek.
cengiz abi ben teşekkür ederim nedemek abi herzaman bütün arkadaşlara selam
Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm mt ye baktımda çok bir hareketlilik yok neler yapıyosunuz böyle?Neyse herkese slm...
http://www.youtube.com/watch?v=OWp-u...e%26sid%3D1707
http://www.akhisarhaber.com/modules....ticle&sid=1707
Arkadaşlar Oktay abşmşzşn vşdeo+resimleri...
[ ELAZIĞ-MT ]
Motosiklet23- Hazar Gölü Gezisi (24.06.2007)
Arkadaşların genel isteği üzerine,Motosiklet23’ün cumartesi toplantılarını ve Pazar gezilerini on beş günde bir yapmaya karar verdik.Ara haftalarda arkadaşlar serbest geziler yaparken, cumartesi toplantısının ertesi Pazar günü ise dernekçe belirlenen güzergaha geziler düzenlenecek.
Hazar Gölü Gezisi bu manada, Motosiklet23 üyelerine duyuru yapılmadan, serbest bir gezi oldu.Bir kısım arkadaşlarımızın da farklı yerlere gittiği duyumunu aldık.Oktay DAL arkadaşımız da motosikletini yüklenip Manisa/Akhisar’a yarışlara gittiğinden aramızda yoktu.
Yol genişletme çalışmaları sebebiyle her taraf taş toprak görünüyor.
Shot with Canon DIGITAL IXUS 900Ti at 2007-06-26
Daha önceden Emniyet Müdürlüğü kampına gitmiş olan Murat ÇELİK ve diğer arkadaşlarla buluştuk.
Shot with Canon DIGITAL IXUS 900Ti at 2007-06-27
Umut YÜZGEÇ kardeşimizin yazlığına doğru hareketlendik.Ben ve eşim otomobil ile arkadaşlarımızı takip ettik bu gezide.
Elleri arkasında olup yolumuzu gözleyen Umut YÜZGEÇ kardeşimiz bizi karşılıyor.
Orkun OKYAY arkadaşımız kız kardeşi ile katıldı bu geziye.
Umut YÜZGEÇ’in yazlığına çıkıp havuz kenarında soğuk bir şeyler içtik. İkramı için Umut’a teşekkürler. Devamını bekleriz….
Bir kısım arkadaşlar havuz safası sürerken, karnı aç olanlar hareketlenip balık yemeğe çıktık. Harzo Dayı’nın yerinde balık yedikten sonra Elazığ’a doğru yola çıktık.
serdar abi ellerine saglık yine harikalar yaratmışsın gezide resimlerde harika katılan ve günümüzü güzelleştiren arkadaşlara çok teşekkürler ellerine ayaklarına saglık daha güzel ve zevkli gezilerde kavuşmak görüşmek dilegiyle saygılar
Vay vay vay...Vallaha çok güzel olmuş kazasız belasız emeği geçenlere
[ ELAZIĞ-MT ]
SERDAR abi resimleri için sağol
Bende OKTAY DAL'ın AKHİSAR Görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim
DOĞU'nun ROSSİ'si KUPALARA DOYMUYOR!!!
Akhisar Drag'da 23 numara ile yarışan MOTO23 'ün BAŞKANI OKTAY DAL AKHİSAR DRAG'da 600 CC 'de 2. oldu.
OKTAY DAL iki yarışdada yuvasına 2.cilik kupaları ile döndü.
Temennimiz diğer DRAG'da 1. olarak dönmesidir.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ ^alkış ^alkış ^alkış
1.Ziyattin GÖKTEPE(54 Numara)
2.Oktay DAL(23 Numara)
3.Tolga UPRAK(22 Numara)
Dragdan Kareler.........
[COLOR="Red"][B]ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ---MOTOSİKLET23/MOTO23[/B][/COLOR]
evet beni yarışa yollayıp siz süper geziler düzenleyin helal size moto 23
[CENTER][B]Motosiklet Satış Servis Yedek Parça[/B][/CENTER]
Allahan allahan Oktay abe
Çağlarcım paylaşım için thank you
[ ELAZIĞ-MT ]
Bişey Değil EMRE
Motosiklet23-Cumartesi Toplantısı (30.06.2007)
Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23 olarak on beş günde bir gerçekleştirmeye başladığımız eğitim toplantılarından bir diğeri, 30.06.2007 tarihinde yapıldı.Bir önceki iki toplantıda arkadaşlarımız sunu hazırlamış iken, bu toplantı tahta üzerinde birebir anlatım şeklinde gerçekleştirildi.
Shot with Canon DIGITAL IXUS 900Ti at 2007-07-02
Elazığ Sürücü Kursu Trafik ve Çevre Bilgisi Dersi öğretmenliği bilgilerimden faydalanarak, Kavşaklarda İlk Geçiş Hakkı konusunu arkadaşlarla değerlendirdik,değişik kavşak şekilleri çizerek durum değerlendirmeleri yaptık.
Dersten sonra arkadaşlarla, derneğimizi daha ileri götürebilmek için neler yapabiliriz,hangi etkinlikleri gerçekleştirebiliriz konularını görüştük. İl temsilcimiz İbrahim RÜZGAR’ın da katıldığı toplantıda kendisinin düşüncelerini aldık.
Ertesi gün yapacağımız gezinin planını yaptık.On beş gün sonra bir başka eğitim toplantısında tekrar buluşmak dileğiyle dağıldık.
Değerli bilgilerini bizlerle paylaşan Sn. Serdar SERTDEMİR hocama sonsuz teşekkürler. Faydalı bilgiler edindik. İnşallah bu eğitim seminerlerimiz rutin olarak devam edecek. Lütfedip katılan bütün arkadaslara teşekkürler.
moto 23 olarak eğitim günleri devam edecek ilerleyen dersler arasında aramızda doktor olan cenker üsteğmen ilkyardım dersi verecektir.
[CENTER][B]Motosiklet Satış Servis Yedek Parça[/B][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)