eskiden sıtmapınarında toplanıp basardık elazığ a çorba içmeye giderdik MZ ler Jawa lar ile hey gidi heyyy
eskiden sıtmapınarında toplanıp basardık elazığ a çorba içmeye giderdik MZ ler Jawa lar ile hey gidi heyyy
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
motorcular eskiden sıtmapınarında toplanırdı Şimdi Bilmiyorum inşallah bizde bir grup oluruz ve topluca gezilere gideriz. malatyamızda motorcu da bol motorda Bol
akçadağlı44
[B] KapTaN 44[/B]
ya uzun saçlı barış manço gibi bi abimiz vardı o zamanlar ilk race motor u malatya ya getiren
ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
Servisi Eski otobüs terminalinin karşısında sanayiye girişte sağ tarafta Lider Motorsiklet Ali Ekber ustanightmare_in_u adlı üyeden alıntı
aLiekber ustanın abisi uzun saçlı adam ama tanımıyorum.. . o halen lider motosikletin sahibi. büyük motorcular kardeşide kendiside.NicemaN adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
muhabbetimiz varda ismini unuttum
ZZR adlı üyeden alıntı
Malatyaya süper makinalar gelmiş geçenler de suzukinin son model bi cihazını trafikde gördüm ne ses var dı bee
[B] KapTaN 44[/B]
yaw 1 haftadır malatyadayım nerde mt malatya siz bölemi misafir agırlıyosunuz yuh size
slm arkadaşlar bende malatyadayım hepinize saygılar....
abi beee bizde kayısı bekliyoruz nası olceeeeeknightmare_in_u adlı üyeden alıntı
saka bi yana malatyaya sevgiler grubunuz vatana millete hayırlı olaaaaa
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
abilerim nerdesiniz yaw neden hiç sohbet etmiyoruz...
Nasılsınız arkadaşlar.Ahh Malatya memleketim özledim yaww..
Saygılarımla...
MaRaNtZz adlı üyeden alıntı
tşkler abi sen nasılsın... ve malatya özlenmeyecek şehirmi.
HayAT Bir Film BiZim İçİN OynUYOR...
Saol dostum nasıl olalım.Gerçekten bu aylarda dahada güzel oluyor şehir yaww.Sanırm Kimseden ses çıkmıyacak gibi, biraz canlandırsak buraları dimi...
Saygılarımla...
Gardaş Biz Has Elaziğli Gakkoşuz Bu Sene Ligde Malatyalilardan Görüşürüz Bekleyin Bizi Malatyalilar!
Tamam Gardaş bekliyoz...
Saygılarımla...
Bildiğim bi yer var dört dörtlük;ama ELAZIĞ DA canım istersen buyur gel doğunun PARİSİNE!
Ahh dostum ahhh keşke PARİSE gelebilsem malesef İstanbuldayım yaww.Sizlerle tanışmak isterdim...
Saygılarımla...
Haydi maça sezonun ilk maçında siz malatyalıları elazığımızdaki malatyaspor-ELAZIĞSPOR maçına bekliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)