Motor alma önce egitimini al.
Motor alma önce egitimini al.
kimse yok Malatya'dan forumda, bir ben varım herhalde
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
merhaba hemşerilerim bende buradayım
arkadaşlar..bu Cuma günü günübirlik Malatyaya geliyorum inşallah...bir araç alacağım ve satışını alıp aynı gün trafik şubeden ruhsatımı almayı planlıyorum..15-20 gün ruhsat beklemek istemiyorum..trafik şubede bu kolaylığı gösterecek tanıdığı olan varmı???
Malatyaya askerligim cikti bir gun onceden gelip o gun malatyayi gezip taniyip aksam kalip sonraki gun birligime teslim olacam. Degerli motorcu kardeslerimden malatyada ikamet eden varsa sali gunu bana yardimci olursa bir cay iceriz kalicak ucuz yoluda biryer onerirse memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar. Malatya'dan kimse var mı acaba forumda? 1-2 aya ehliyetimi, malzemeleri ve motorumu alamayı planlıyorum. 33 yaşındayım, ismim Fatih. Aynı zamanda Alfa Romeo 159 kullanıcısı koyu Alfistiyim. Malatya'dan foruma üye arkadaşlarla tanışıp, bilgi alışverişi ve sohbet etmek isterim hem motosikletlerle hem de otomobillerle ilgili.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)